Şimdi Ara

Avea'dan Gelen Tarife Mesajı(hy 500dk+hy5000sms+sınırsıznet 20tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
24
Favori
149.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün avea'dan faturasız dan faturalıya geçişte her yöne 500 dk her yöne 5000 sms ve sınırsız internet 20 TL diye bir mesaj geldi evet yazın 6161 gönderin diyor.

heryöne 500dk+hy5000sms+sınırsıznet=20 tl tahattütlü 1 yıl
    heryöne 500dk+hy5000sms+sınırsıznet=25 tl tahattütsüz 1 yıl

tarife detaylari
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/seckonus.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.seckonus&pagemenu=tarifeler.faturali

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

AVEA SEÇ TARİFELERİ

TARİFE BUDUR

AVEA SEÇ TARİFESİNİN SINIRSIZ İNTERNET PAKETİ

SINIRSIZ İNTERNETİ BUDUR

Avea'nın faturalı S.E.Ç. tarifelerinden konuşma ihtiyacınıza uygun olanı seçin, her yöne rahat rahat konuşmanın keyfini yaşayın!
    S.E.Ç. 500 tarifesiyle ayda 20 TL'ye her yöne tam 500 dakika!
    S.E.Ç. 1000 tarifesiyle ayda 30 TL'ye her yöne tam 1000 dakika!
    S.E.Ç. 1500 tarifesiyle ayda 40 TL'ye her yöne tam 1500 dakika!
    S.E.Ç. 3000 tarifesiyle ayda 70 TL'ye her yöne tam 3000 dakika!

Konuşmanın yanında, mesajlaşma ve cepten internet ihtiyacınız da varsa, Avea'nın S.E.Ç. Paketlerinden dilediğinizi seçin!
    S.E.Ç. Bağlan paketiyle ayda 10 TL'ye SINIRSIZ İnternet!
    S.E.Ç. Mesajlaş paketiyle ayda 10 TL'ye her yöne tam 5000 SMS!
    S.E.Ç. 500-500 paketiyle ayda 10 TL'ye her yöne 500 SMS, 500 MB Cepten İnternet!
    S.E.Ç. 50-50 paketiyle ayda 3 TL’ye her yöne 50 SMS, 50 MB Cepten İnternet!

20 TL YE FATURASIZLARA ÖZEL KAMPANYASI

KAMPANYA DETAYLARI BUDUR

PEKİ SMS GELMEDEN NASIL KATILACAKSINIZ
    ÖNCELİKLE AVEA FATURASIZ TARİFEDE OLMAK ŞART

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

sms atmaya gerek yok
    sms gelmediyse:
    mh arayın
    şöyle deyin
    20 tl 500 dk+5000 sms+sınırsız net veren kampanyaya geçmek istiyorum

onlar sms geldi mi diyecek gelmedi ama geçilebiliyormuş gerek yokmuş deyin
    sms gelmediyse hepsi 40 tl olur diyebilir ama siz vurgulayın
    sonra sizi tarifeye geçirelim
    sonra arayın kampanyayı tanımlayalım diyecek ve
    faturalı tarifeye geçiş için
    efatura yada oto ödeme diyecekler seçin birini.
    sonra telefonu kapattıracaklar tarifeye geçince tekrar arayacaksınız ve kampanyayı tanımlayacaklar.
    sonra taahhüt isteyip istemediğinizi belirtin telefondan da taahhüt yapılabiliyor
    smsler gecikebiliyor 1 gün içinde gelir tüm smsler.

quote:

Orijinalden alıntı: almamorena54

not: Yalnızca faturasızdan faturalıya geçişler için geçerli.
    mh ile görüşmemizin son hali:
    1-faturasız hattım var ve 90 günden fazladır kullanıyorum.
    2-faturalı S.E.Ç 500 tarifesine geçmek istiyorum.
    3-ancak 12 ay tarifede kalma taahhütü ve e-fatura almak istiyorum taahhütü veriyorum.
    4-böylece (500dk+5000sms+sınırsız interneti) hepsi dahil 20tl karşılığında almak istiyorum.
    5-seç 500dk+5000sms+limitsiz internet normalde 40 TL oluyor. 12 ay taahhüt verip e-fatura yada otomatik ödeme verince yarı yarıya indirimle 20 TL' ye veriyorlarmış.
    6-mesaj gelenler değil faturasız hattı olan herkes alabiliyormuş.

diyoruz ve tarifeye geçiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbey27 -- 25 Ağustos 2012; 19:24:10 >

• süpermiş öyle bişey varsa hemen bende vodafoneden avea ya taşırım!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

süpermiş öyle bişey varsa hemen bende vodafoneden avea ya taşırım!!

Vodafone'un genç avantaj tarifesine geçtim, daha 1 hafta olmadan paketiniz 30TL'ye yükseltildi diye mesaj geldi. Eğer bu paket doğruysa ben de avea falan dinlemem taşırım numaramı.
  • Avea Her Yöne 500 Dk Her Yöne 2000 SMS ve İnternet 30 TL
    Son Kampanya Tarihi : 30.04.2012 Avea`dan Her Yöne 500 Dk, Her Yöne 2000 SMS ve İnternet 30 TL. Avea Yeni Nesil Tarife Devri Başladı. Her yöne 500 dakika, her yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet için sizi Avea`nın Yeni Nesil 500 ve Yeni Nesil 500 Ekstra tarifelerine bekliyor. Avea Her Yöne 500 Dk, Her Yöne 2000 SMS ve İnternet Kampanyası 30 Nisan 2012 tarihine kadar geçerli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 8 Ağustos 2012; 14:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Detay bekliyoruz..

nette aradım hiç bi yerde bulamadım
  • aynı mesaj banada geldi evet dedik bakalım arayanla olursa detayları öğrenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

Bugün avea'dan faturasız dan faturalıya geçişte her yöne 500 dk her yöne 5000 sms ve sınırsız internet 20 TL diye bir mesaj geldi. İnternette arattım ama bu tarifeyle ilgili hiçbir yerde haber yok. Bilgisi olan varmıdır acaba ?

evet yazın 6161 gönderin diyor

sana özel değil
    2yıl taahhüt veriyorsun, 6. aydan sonra 30 ödemeye başlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banada geldi 2 yıl taahhüt kötü tabiki ama çok uygun paket. 30 da olsa yinede iyidir iyi bal 500 paketi kullanıorm oda aynı para bunda 5000 sms sınırsız net var
  • sazan.avi olmasın gönderen kesin avea mı ?
  • arkadaşlar bunlar kişiye özel yapılıyor galiba avea forumunda okumuştum bi ara bazılarına mesaj geliyor bazılarına gelmiyor.(mesaj gelenler faydalanabiliyor)
  • Banada bu saatlerde avedan " Avealiya FRUTATIONda 60 TL üzeri tüm lezzetli meyve sepetleri % 25 indirimli! Frutation yaz 5060'a gönder şifren cebine gelsin" şeklinde mesaj geldi bunun gibi tonlarca ceviz kabuğunu doldurmayan mesajlar gelmekte. Bu tür mesajlar yerine tariflerle ilgili mesaj gelse şaşarım zaten...
  • biz bu paketi 30tl den 2 senelik imzaladık.. aveanın işine bak ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞamPiYon BJK

biz bu paketi 30tl den 2 senelik imzaladık.. aveanın işine bak ya...

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Arkadaşlar twitterdan yazdım, hemen aradılar.

Normalde 30 tl'lik bir tarife sanırım. indirimlerle beraber 20 tl'ye alıyoruz.

Mh'da da Evet yazdigima dair onaylattim.

Oyle iste, umarım pişman olmam. :)

sanırım indirimli 20 tl oluyor evet yazdım gönderdim arıcaklar bakalım
  • Detaylar geldımı ? bende bal kullanıyorum 500mb ınternet yetmıyor cunku ... 30tl den 2 yıllıksada kabul ederım valla ben onu
  • Bana mesaj gelmemesine rağmen bende yazıp gönderdim.Benim neyim eksik :) Bakalım ne olucak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_dayı

arkadaşlar bunlar kişiye özel yapılıyor galiba avea forumunda okumuştum bi ara bazılarına mesaj geliyor bazılarına gelmiyor.(mesaj gelenler faydalanabiliyor)

Arkadaşın dediği doğru..

Değerli abonemiz,kampanyamiza katılım hakkı kazanamadınız.Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Avea terbiyesizlik üzerine sınır tanımıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Detaylar geldımı ? bende bal kullanıyorum 500mb ınternet yetmıyor cunku ... 30tl den 2 yıllıksada kabul ederım valla ben onu

henüz bişe gelmedi arıyacaklar evet yazın gönderin sizi ararız yazıo mesajda bir an önce gecsem iyi olur
    bu arada aveaya daha geceli 7 ay oldu
  • 30 lira diyorlar.. Ondan sonra eve bi fatura, yok bilmem ne kesintisi, bilmem ne vergisi, bilmem ne parası hooop al sana 45 lira.. sözleşmeyide imzalıyorsun.. 2 yılda kitliyolarlar sonra üstüne buz gibi su iç :D son evime gelecek bütün kesintiler dahil kaç para diye sorun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

30 lira diyorlar.. Ondan sonra eve bi fatura, yok bilmem ne kesintisi, bilmem ne vergisi, bilmem ne parası hooop al sana 45 lira.. sözleşmeyide imzalıyorsun.. 2 yılda kitliyolarlar sonra üstüne buz gibi su iç :D son evime gelecek bütün kesintiler dahil kaç para diye sorun..

arasınlar bi bakalım nasılmıs
  • Vodafone kullanıyom 500 dk + 5000 sms + FB TW bedava aylık 31 lira. Acaba bu pakete geçsem mi sınırsız internet çok daha avantajlı da bunun bi sınırı vardır kesin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.