Şimdi Ara

Avea'da tercihe göre Numara Seçimi şu an mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

+90 ??? ? 301 601

şeklinde bir numara almak istiyorum Avea'dan.. "?" işaretli yerlere ,yani operatör kodu (prefix) ve 7 hanenin ilk rakamına, ne geldiğinin gereksiz bir estetik dışında herhangi bir önemi yok..
    Yurt dışında farklı prefixli bir hattım var aynı numaradan, ama orda numaralar 6 haneli, aynısından buradan Aveadan da almak istiyorum..

Bayinin birine gittim, valla öyle birşeyden haberimiz yok.. Anca bizdeki simkartlardan verebiliriz dediler.. Müşteri hizmetlerini aradım o da bayilerde bulabildiklerini alabilirsin anca dedi.. Sonra başka bir bayi de çalışanlardan erkek olanı başta "Telpa distributörden varsa elinde seriyi isterim.. aradan simi aldırırım getiririm ama 150-200 TL ye hallederim..Normalde seri 800 TL, aradan kart alıp seriyi bozduracağım, o 200 lira kadar olur, tabi o seri distribütörde varsa" dedi.. Sonra yanındaki bayan çalışan "Churn (Çörn diye okuyorlar) hatla yapabiliriz belki" dedi, fakat ellerinde churn hat kalmamıştı ve sipariş edeceklerini söylediler.. Ne kadar tutar dediğimde ise Churn hatlar 34 (tam emin değilim 30lu bi sayıydı) lira dendi.. "Peki Kayıt ile beraber bütün işler ne kadar tutar toplamda" dedim, "50-100 arası olur" dedi başta 200 lira olur diyen yandaki erken çalışan...
    Bu arada o aynı erkek çalışan o churn hatların faturalı olarak açılabileceğini,ama sonradan onu faturasıza geçirebileceğimi söyledi sanki direk faturasız açmak mümkün değilmiş gibi.. Ben yurt dışında bazen uzun süreler gelmediğimden faturalı açmak istemiyordum sabit fiyatlardan dolayı...

Mümkün müdür, ve mümkünse o numaralı bir faturasız, veya adamın dediği gibiyse faturalı olarak açtırıp ardından onu faturasız yapmak toplamda ne kadara mal olur sevgili dostlar?
    Ve eğer mümkün ise ne yapacaklarını bilmeyen bayilere nasıl yapabileceklerini nasıl anlatayım, kime dönemlerini veya nereden öğrenmelerini söyleyeyim?..Çünkü Churn'dan bahseden son bayi hariç, diğer bayilerdekiler kimi aradılarsa kimsenin haberi yoktu böyle birşeyin nasıl yapılabileceğinden..
    Gider onlara da anlatırım, sorun olmaz benim için.. hem onlar bilsin hem de vatandaşın işi görülebilsin...

Yardım edebilirseniz veya edebilecek birine yönlendirirseniz çok müteşekkir olurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.