Şimdi Ara

Avea'da calisiyorum sorulari aliyim (GUNCEL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
3
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mevcut paketin yenilenme süresi kaç dk sürüyor ?
  • fkartal0010 kullanıcısına yanıt
    faturasizda tl yuklediginizde hemen yenilenir 15 saniye surer. ayi doldugunda telefonda para varsa yine hemen yeniler.
  • woops efsane bi paket değil mi sencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

woops efsane bi paket değil mi sencede

efsanedir ama daha iyileri de var aveada kamu mega, essiz tarife. faturali bu ikisi. faturasizda rakip tanimaz tabii ki
  • Gardas, 3 aydir 19 tl attırıp woops paketimi kullanmıyorum. Paketim iptal olmuş mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

quote:

woops efsane bi paket değil mi sencede

efsanedir ama daha iyileri de var aveada kamu mega, essiz tarife. faturali bu ikisi. faturasizda rakip tanimaz tabii ki

valla öğrenci olarak ayağımızı yerden kesti artık sınırsızca karı kıza yazabiliyoruz wuhhhuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: guardline

Gardas, 3 aydir 19 tl attırıp woops paketimi kullanmıyorum. Paketim iptal olmuş mudur?

tl yukleyince yeniler diye tahmin ediyorum olmadi tekrar yaparsiniz sikinti olmaz
  • fungsclup kullanıcısına yanıt
    amac bu zaten genclere yonelik bir paket ama her 7-25 yas arasi tc no bulan yapiyor
  • quote:

amac bu zaten genclere yonelik bir paket ama her 7-25 yas arasi tc no bulan yapiyor

benim kuzen kullanıyo 3-4 lira farkla benzer bi paketi varmış oda yardırıyo yani
  • quote:

evet beyler avea'da calisiyorum sorulari aliyim

sizin orda çekiyo mu avea?
  • quote:

bayiide normal numaralar arasinda cok guzel numaralar cikiyor bazen. tam olarak ozel istersen 30 lira ek parasi var

Son 4 rakamı XX XX veya XY XY gibi olan numaralarınız varsa ben 1 tane almak istiyorum mesela şu anda kullandığım numaranın son 4 hanesi 78 78
  • quote:

quote:

benim kuzen kullanıyo 3-4 lira farkla benzer bi paketi varmış oda yardırıyo yani

yardirmaya devam o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

bayiide normal numaralar arasinda cok guzel numaralar cikiyor bazen. tam olarak ozel istersen 30 lira ek parasi var

Son 4 rakamı XX XX veya XY XY gibi olan numaralarınız varsa ben 1 tane almak istiyorum mesela şu anda kullandığım numaranın son 4 hanesi 78 78

bu gibi numaralar arada cikiyor sans isi biraz ancak tam olarak ozel isterseniz 30 lira ucreti var.
  • faturasızda sınırsız ikili kullanıyorum woopstan 1 saat gecikti iptal edip yapmaya çalıştım istediğiniz numara kullanıyor diyor üstelik paket bitmişti bunun sebebi nedir
  • Hocam ben su an Turkcell kullanıyorum. Agustos 8'de sözleşmem bitiyor. Tamam Turkcell en iyisi ona lafım yok ama fiyatları fazlasıyla tuzlu ve istediğimi alamıyorum. Sizde söyle bol internetli sms ve dakikalı faturalı bir tarife var mıdır ? Önerir misiniz aveayı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkartal0010

faturasızda sınırsız ikili kullanıyorum woopstan 1 saat gecikti iptal edip yapmaya çalıştım istediğiniz numara kullanıyor diyor üstelik paket bitmişti bunun sebebi nedir

numara kullaniliyor dedigini gore o numara ile paketiniz devam ediyor iptal olmamis . paket bitse bile tl yuklediginizde otomatik yeniler paketi
  • toprammmm ben aveanın bana msj atmasından artık yoruldum .kaç defa aradım atmayın diye hala atıyorlar.amaç ne ya.zorla millete cinnet geçirtmek mi .atmayın lan artık yeter.zaten soydular ....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fkartal0010

faturasızda sınırsız ikili kullanıyorum woopstan 1 saat gecikti iptal edip yapmaya çalıştım istediğiniz numara kullanıyor diyor üstelik paket bitmişti bunun sebebi nedir

numara kullaniliyor dedigini gore o numara ile paketiniz devam ediyor iptal olmamis . paket bitse bile tl yuklediginizde otomatik yeniler paketi

mesaj attım tlden gitti o bana atmaya çalışınca iletilmedi tlsi yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammfire

Hocam ben su an Turkcell kullanıyorum. Agustos 8'de sözleşmem bitiyor. Tamam Turkcell en iyisi ona lafım yok ama fiyatları fazlasıyla tuzlu ve istediğimi alamıyorum. Sizde söyle bol internetli sms ve dakikalı faturalı bir tarife var mıdır ? Önerir misiniz aveayı ?

Faturali olarak suan icin essiz tarife var 1000dk her yone 1000 sms her yone 2 gb internet. yalniz bu paket bu ay sonuna kadar denildi devam ederler mi bilinmez. turkcellden sorgulatin taahhutu cok fazla degilse gecin derim.
  • Avea'nın sistemi çok dandik ama işime yaradı, çekme, internet hızı tarzı şeylerden gayet memnunum ancak bu sisteme değinmek istiyorum.

Kamu Mega için referans almıştım, aradan 3-4 ay geçti birisi tarafından arandım. Ref veren numaranın sahibi olduğunu, dolandırıldığını ve referans haklarını geri istediğini söyledi. Bunun için tarifeden çıkmam gerekiyormuş. Referansı aldığım kişi de beni aradı ve bunu doğruladı. Ayrıca bana yolladığım ücreti de geri gönderdi.

Velhasıl ben de Kamu Mega'dan çıktım, başka bir faturalı tarifeye geçtim. Hat sahibi arkadaşı tekrar aradım ve referanslarının durumunu sordum, hepsini tekrar alıp kullandığını söyledi.

Ben de hemen SMS yoluyla kamu megaya geçiş talebi yolladım. 1 ay sonunda hem referans için ödediğim parayı aldım, hem de tarifeye tekrar geçtim. Şuan Kamu Mega'dayım. Aveanın dandik sistemi işimi gördü anlayacağınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.