Şimdi Ara

Avea'da calisiyorum sorulari aliyim (GUNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
3
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler avea'da calisiyorum sorulari aliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 21 Ekim 2015; 23:42:46 >

• Mağazada mı yoksa çağrı merkezinde falan mı? İşe nasıl girdin?
  • Çalışan memnuniyeti nasıl? zırt pırt kovuyorlar mı? yanlış para yüklediğiniz zaman sizden mi kesinti oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Mağazada mı yoksa çağrı merkezinde falan mı? İşe nasıl girdin?

magazada. tanidik sayesinde
  • türkcell im şuan avea ya geçsem hediye ne var
  • gel pc pc kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Çalışan memnuniyeti nasıl? zırt pırt kovuyorlar mı? yanlış para yüklediğiniz zaman sizden mi kesinti oluyor?

calisan memniyeti iyi sinir tiplerin arkasindan her daim soveriz. kovma olmuyo pek fazla. evet cepten veriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Çalışan memnuniyeti nasıl? zırt pırt kovuyorlar mı? yanlış para yüklediğiniz zaman sizden mi kesinti oluyor?

calisan memniyeti iyi sinir tiplerin arkasindan her daim soveriz. kovma olmuyo pek fazla. evet cepten veriyoruz

ayrıca size beleş dk var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gb internet iceren yeni paketlerden var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • personel indirimi var 9 tl ve kamu mega kullaniyoruz cok uygun paket
  • inşallah avea batar
  • Bnde calismistm 2 program var isimleri neydi hat aktivasyon bide telefon falan verirken dealer falandi neydi isimleri bakaym :D

• ekran jelatinleri 20kr, kılıflar 3-5 liraya geliyor değil mi, milleti kazıklamak nasıl bir duygu?
  • faturalida 1000dk her yone 1000 sms her yone 2 gb 24,5 faturasiz icin de 1000 her yone 1 gb 19 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

Bnde calismistm 2 program var isimleri neydi hat aktivasyon bide telefon falan verirken dealer falandi neydi isimleri bakaym :D

avea bayii portal girisi var info dealer var odeme tahsilat disinda bu ikisini cok kullaniyoruz bir de DSF
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Smile

ekran jelatinleri 20kr, kılıflar 3-5 liraya geliyor değil mi, milleti kazıklamak nasıl bir duygu?

Kazıklayan adam değil 'Avea' para adamın cebine girmiyor sonuçta şu mantıktan bi kurtulalım.

@Gazali0407, Maaşlar falan nasıl arkadasım ? Ve çalışma saatleri ?
  • Niye hicbir yerde cekmiyor ? Bu kadar berbat hizmet veren bi operatorde calismak nasil bi duygu? Cok sikayet aliyomusunuz musteri memnuniyeti nasil ? 8 ay profesyonel 600 paketi kullandim hattimi iptal edicem cayma bedeli ne cikar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Céм

quote:

ekran jelatinleri 20kr, kılıflar 3-5 liraya geliyor değil mi, milleti kazıklamak nasıl bir duygu?

Kazıklayan adam değil 'Avea' para adamın cebine girmiyor sonuçta şu mantıktan bi kurtulalım.

Arkadasin dedigi gibi bizim fiyatla alakamiz

gireli 1 ay oldugu icin maas asgari ucret primlerle 1100 suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céм

quote:

adamın şahsına laf atmadım ki kazıklayan bir oluşumun parçası sonuçta
  • cekme durumunu abartmayin artik gayette cekiyo bende kullaniyorum heralde. sikayet konusunda yeni gelen musteri aveayi ovgu yagdiriyo cikan musteri sovuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

faturalida 1000dk her yone 1000 sms her yone 2 gb 24,5 faturasiz icin de 1000 her yone 1 gb 19 tl

Faturasız ariyordum neyse yeni firsat bekleyelim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.