Şimdi Ara

Avea'da calisiyorum sorulari aliyim (GUNCEL) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
3
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Kardeş metrocitynin orda çekmiyor ne mersini bolusu sakın öyle bi hata yapma vodafone filan bak

vaz geçtim zaten buradaki yorumları okuduktan sonra..senin yorum da tüy dikti adeta :) vodafone düşünebilirim eylül'den itibaren..3G hızında epey iddialılar..
  • 2 GB'lık paket kullanıyorum, 25 lira vardı hattımda. Paket süresi bitince paketi yenilemesi gerekirken yenilememiş ve internet kullandığım için 21 liramı çekti hattımdan. Bu durumda bişey yapamaz mıyım?
  • 1907 ile biten bir numara arıyorum hattımın nosunu değiştirmek için yada yeni almak için bu mevcutmu elinizde, eğer mevcut ise özel pm atarsanız görüşelim ltf
  • Sahur Internet Kampanyanizdan gunluk 100 MB yurtici internet kullanim hakkiniz kalmistir. Baska kampanya/paketiniz yoksa paket asimlariniz 0,00492KR/KB ile ucretlendirilir. Son 12 saatlik kullanimlariniz harictir.

yurtiçi internet nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun cihaz almak için avea bayiisine gittiğimde numaramı girip ileri ileri dediğimizde cihaz listesi çıkmadı sadece lütfen seçiniz yazıyo başka bişey yazmıyo gecen ay baktığımızda cihaz listesi çıkıyordu bu sefer neden çıkmadı genel müdürlüğü aradığımda hiç bir sorun olmadığını söylüyor ama bayiide cihaz listesi çıkmıyo lütfen yardım edin benim gibi yaşayan oldumu yada yaşayıp düzelen oldumu yardımınızı bekliyorum
  • Yarim saat boyunca sorulariniz varsa cevaplayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Yarim saat boyunca sorulariniz varsa cevaplayabilirim

çalıştığın yerde şimdiye kadar olan en komik olay ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellden gectim fark hissetmedim, millet niye sovuyor anlamiyorum.

He tek fark turkcell metro istasyonunda da cekiyor. Bu buyuk(!) avantaj icin ayni pakete %50 daha fazla odeyemem sahsen

• 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    Merkezi yerlerde cekim ayni zaten farki kirsal kesimler yaratiyor.
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Merkezi yerde oturup kalite diye turkcell kullanmak mantiksiz oyleyse.

Bir de su var, benim gectigim kampanya 500dk , 1000 sms 1gb aylik 18 tl idi. 1 ay sonra 17 tl den cikardilar. Gidip dusurmek istedigimde de kabul etmediler. Biraz sinirlenmedim degil, alternatif vodafone kampanyasi olursa affetmem.

• cok komik olay olmuyor genelde daha cok tartisma vs
  • 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    Faturasiz kullaniyorsun anladigim kadariyla. Tum operatorlerde olan bir sikinti bu mevcut musterinin yeni paketlerden yararlanamamasi. Hep yeni gelene guzel kampanyalar var
  • Bloo nerelerdesin sen ya

Eski AVEA kullanıcısıyım şuan no ile Vodofone kullanıyorum Mayıs dan beri ancak sarj dayanmıyor vodofone geçtiğimden beri aynı no ile geri gelme şansım varmı AVEA'ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Bloo nerelerdesin sen ya

Eski AVEA kullanıcısıyım şuan no ile Vodofone kullanıyorum Mayıs dan beri ancak sarj dayanmıyor vodofone geçtiğimden beri aynı no ile geri gelme şansım varmı AVEA'ya?

is ve derslerden zaman olmuyor. Oyun bile oynamaya vakit az.

Soruna gelirsek tabii gecebilrisin ama sarjin vodafone ile alakali oldugunu sanmiyorum
  • quote:

quote:

Bloo nerelerdesin sen ya

Soruna gelirsek tabii gecebilrisin ama sarjin vodafone ile alakali oldugunu sanmiyorum

Bilemiyorum ya sarj geberdi yada vodofonede bi mokluk var 3g açıyorum 10 dk ya %10 sarj gidecek utanmasa

• quote:

quote:

quote:

Bloo nerelerdesin sen ya

Bilemiyorum ya sarj geberdi yada vodofonede bi mokluk var 3g açıyorum 10 dk ya %10 sarj gidecek utanmasa

Avea'da 3g her bolgede pek stabil olmadigindan daha az gidiyor olabilir belki de bilemedim

• quote:

evet beyler avea'da calisiyorum sorulari aliyim

Hâlâ çalışıyor musun? 3G'ye küfretmekten ciğerim soldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

quote:

valla benimde bu muhabbeti duymaktan cigerim soldu. Her gun illa 2-3 kisi geliyor. Patron olmadigi zaman turkcelle gecin diyorum artik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

quote:

valla benimde bu muhabbeti duymaktan cigerim soldu. Her gun illa 2-3 kisi geliyor. Patron olmadigi zaman turkcelle gecin diyorum artik

Tabii sen de haklısın hocam ama Vodafone'u önerin ya ben de ona geçmeyi düşünüyorum artık. 3 yıldır avea kullandım.

• vodafone'un da pek bir farki yok. Numara tasimalar da genelde vodafone cekmiyor diye , turkcell de pahali diye geliyor musteriler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.