Şimdi Ara

Avea'da calisiyorum sorulari aliyim (GUNCEL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
280
Cevap
3
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gb internet 5000 sms 500 dk ama sadece 100 dk ve 2gb internet kullanıyorum sms ve dk nın yarısı boş
  • yere dusen avealari napiyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

2 gb internet 5000 sms 500 dk ama sadece 100 dk ve 2gb internet kullanıyorum sms ve dk nın yarısı boş

150 dk 1 gb internet var 20 lira ama ondaki internette sana yetmez heralde. daha ucuzunda 2gb internet bulamazsin maalesef
  • bana bi 100 tl atsana qnq
  • Fiyatlari iyi olabilir ama 0 kalite var Avea'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: amateur_pc

bana bi 100 tl atsana qnq

al bi LG G3 avea ilk 4 ayin tarifesini odesin 25lik tarife olsa 100 lira eder kabul mu
  • 3 tl verim aynı pakete devam ederim

Keşke 200 dk 2 gb internet olsa 15-19 tl arası olsa Sms kullanan yok artık eskisi gibi
  • lg g3 ü sen mi alcan qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arawnn47

Fiyatlari iyi olabilir ama 0 kalite var Avea'da.

hangi acidan hocam sadece cekme mi ?
  • quote:

3 tl verim aynı pakete devam ederim

Keşke 200 dk 2 gb internet olsa 15-19 tl arası olsa Sms kullanan yok artık eskisi gibi

ilerde belki . kamululara cok uygun tarife var 1000 dk her yone 1000sms her yone grup ici sinirsiz mesaj ve konusma ayrica 4 gb internet 27 lira. varsa polis falan tavsiye ederim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

cekme durumunu abartmayin artik gayette cekiyo bende kullaniyorum heralde. sikayet konusunda yeni gelen musteri aveayi ovgu yagdiriyo cikan musteri sovuyor

Ulan İSTANBUL'un göbeginde evimin oturma oda AVEA nin cekmedigi yerde TURKCELL full cekiyor be

• Amcam kullanıyor şimdide subay eniştem bir şeyler bakıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: amateur_pc

lg g3 ü sen mi alcan qnq

maalesef hocam benden bu kadar gelir
  • quote:

Amcam kullanıyor şimdide subay eniştem bir şeyler bakıyordu

faturali dusunuyorsa en iyi tercih kamu mega olur
  • Memlekete köye gittiğimde sinyal sorunu yaşıyorum. Mail atsam bu sorunu çözme ihtimalleri yüzde kaç?
  • kontörlü hat kullanıyorum, konuşmalarım genellikle 40 saniye sürüyor, sms hiç atmıyorum sayılır, neden bu gsm operatörleri bu kadar açgözlü, bir tarife yapıyorlar sürekli bir dezavantajı oluyor.
  • Hiç bilmiyorum ne düşünüyor neyse konuyu baltaladım hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghn

Memlekete köye gittiğimde sinyal sorunu yaşıyorum. Mail atsam bu sorunu çözme ihtimalleri yüzde kaç?

dusuk bir ihtimal maillere pek bakilmaz musteri hizmletleri aranip istekte bulunulubilir ancak o da dusuk ihtimal. arama yaparken daha iyi cekmesi icin 2gye gecin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

kontörlü hat kullanıyorum, konuşmalarım genellikle 40 saniye sürüyor, sms hiç atmıyorum sayılır, neden bu gsm operatörleri bu kadar açgözlü, bir tarife yapıyorlar sürekli bir dezavantajı oluyor.

hocam uygun tariflerden alirsiniz cok konusmuyorsaniz 9 liraya 12 liraya uygun paketler var. ayrica 6 saniyelik periyodlar dakika olarak sayilir yani 1 dk konussanda 1 dk gider paketten 6 saniyede
  • yok hocam estagfurullah
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.