Şimdi Ara

Avea'da calisiyorum sorulari aliyim (GUNCEL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
3
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fkartal0010

quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

quote:

Orijinalden alıntı: fkartal0010

faturasızda sınırsız ikili kullanıyorum woopstan 1 saat gecikti iptal edip yapmaya çalıştım istediğiniz numara kullanıyor diyor üstelik paket bitmişti bunun sebebi nedir

numara kullaniliyor dedigini gore o numara ile paketiniz devam ediyor iptal olmamis . paket bitse bile tl yuklediginizde otomatik yeniler paketi

mesaj attım tlden gitti o bana atmaya çalışınca iletilmedi tlsi yoktu

IKILI 5XXXXXXXXX) yazıp 5555’e diyerek yeniden yapabilirsiniz. ilk basta bu paketi yapan kisi iptal edip-iptal olmussa gerek yok- paketi yapsin sonra 9333 arayin olup olmadigi soyler mesaj atarak denemeyin tl bosuna gitmesin

• Bende 800 Dakika faturalı %25 fatura indrimli toplamda 28 tl ödediğim tarife var.Yeni tel aldım, artık internet gerek, nasıl bir tarifeye geçmeliyim. Kamu mega için referans da yok.woops mevcut müşteriyi almıyor zaten.
  • Avea'nın batmasını dileyen üyenin rekabetsizlik sonrası oluşacak fahiş fiyatlar ve tekelcilik hakkında bir şey bilmemesi ne acı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slazenger

Bende 800 Dakika faturalı %25 fatura indrimli toplamda 28 tl ödediğim tarife var.Yeni tel aldım, artık internet gerek, nasıl bir tarifeye geçmeliyim. Kamu mega için referans da yok.woops mevcut müşteriyi almıyor zaten.

ttnet ve turk telekom uyeliginiz varsa 500 dk her yone 5000 sms her yone ve 1 gb internet 24 liradan alirsiniz bunlardan biri varsa 32liraya alirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Avea'nın batmasını dileyen üyenin rekabetsizlik sonrası oluşacak fahiş fiyatlar ve tekelcilik hakkında bir şey bilmemesi ne acı.

cok dogru demissiniz hocam. suan bile turkcell yuksek fiyatlarla calisirken tekelcilige donerse tahmin bile edemiyorum
  • sadece aveayla ilgili değil ama bu operatörler faturalı hattı neden bu kadar teşvik ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wukian

sadece aveayla ilgili değil ama bu operatörler faturalı hattı neden bu kadar teşvik ediyor?

faturali hattin getirisi cok yuksek oldugu icin. 5 faturasiz hat satmak 1 faturali hat satmaya denk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 20 Temmuz 2014; 2:00:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

bayiide normal numaralar arasinda cok guzel numaralar cikiyor bazen. tam olarak ozel istersen 30 lira ek parasi var

Son 4 rakamı XX XX veya XY XY gibi olan numaralarınız varsa ben 1 tane almak istiyorum mesela şu anda kullandığım numaranın son 4 hanesi 78 78

bu gibi numaralar arada cikiyor sans isi biraz ancak tam olarak ozel isterseniz 30 lira ucreti var.

Dediğim gibi XX XX veya XY XY haneli numaralar varsa ben 30 TL farkla almak istiyorum...
    Mesela kontörlü bir hat almak istersem +30 TL farkla ne kadar ödemem gerekir...

• Hocam peşin 2000 TL olan bir telefon 2. Grup tarifeler tarifeye ek aldığında ne kadara geliyor ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bayiide normal numaralar arasinda cok guzel numaralar cikiyor bazen. tam olarak ozel istersen 30 lira ek parasi var

Son 4 rakamı XX XX veya XY XY gibi olan numaralarınız varsa ben 1 tane almak istiyorum mesela şu anda kullandığım numaranın son 4 hanesi 78 78

bu gibi numaralar arada cikiyor sans isi biraz ancak tam olarak ozel isterseniz 30 lira ucreti var.

Dediğim gibi XX XX veya XY XY haneli numaralar varsa ben 30 TL farkla almak istiyorum...

yeni hattin fiyati 34 lira icinden 250 dk 250 sms 250mb internet ve 5 lira var toplamda 64 lira oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Hocam peşin 2000 TL olan bir telefon 2. Grup tarifeler tarifeye ek aldığında ne kadara geliyor ?

note 3 uzerinden gidelim grup 2de tarifeye ek 104 liradan yansiyor hocam
  • 12 ay mı 24 ay mı hocam ?

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    24 hocam
  • quote:

evet beyler avea'da calisiyorum sorulari aliyim

faturasız en ucuz sınırsız net paketi ne kadar ? aboneye özel tarifeler oluyormuş onu nasıl yapayım ?
  • Z2 nin son fiyatı pakete ek ayda kaç tl ve taksit seçeeklerini rica edeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

faturasız en ucuz sınırsız net paketi ne kadar ? aboneye özel tarifeler oluyormuş onu nasıl yapayım ?

2 gb var hocam yaninda dk ve sms var ayrica tek alicaksan 1 gb 15 lira. sadece facebook ve twitter kullanicaksan 6 lira sinirsiz
  • abasba A kullanıcısına yanıt
    tarifeye ek 121 lira yansiyor 24 ay
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

2 gb var hocam yaninda dk ve sms var ayrica tek alicaksan 1 gb 15 lira. sadece facebook ve twitter kullanicaksan 6 lira sinirsiz

1 gb bittikten sonra hız düşüyor sadece değil mi ?
    clash of clans / dead trigger gibi oyunlara net gerekiyor arada bide forum ve youtube takılırım yani face twit paketi bana göre değil.cevap için teşekkürler

• quote:

tarifeye ek 121 lira yansiyor 24 ay

Hocam çok pahalıya gelmiyor mu 2500 tl gibi bir fiyata geliyor ama piyasa fiyatı 2100

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yeni hattin fiyati 34 lira icinden 250 dk 250 sms 250mb internet ve 5 lira var toplamda 64 lira oluyor.

Özel mesaj Gönderildi...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.