Şimdi Ara

Avea'da calisiyorum sorulari aliyim (GUNCEL) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
3
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kesinlikle temlikli (hat üzerinden) telefon almayın.Ben aldım pişman oldum.Telefonum çalındı ve başka bir tarifeye geçmek istedim hatta 44 tl olan tarifemi daha üst bir tarifeye geçirmelerini istedim fakat adamlar inat etti kullanmadığım internetin parasını her ay zorunlu kaldığım için ödüyorum.ÜStüne üstlük şimdi benim kullandığım 44 tlik tarife 24 tl ye düşmüş durumda.Taahütü bozmamak için kendimi zor tutuyorum.Bu kadar saçma bir fiyat politikası hayatımda görmedim.Faturalı hat kullanıp bu kadar rezillik çekeceğime kontörlü hatını kullanırım daha iyi...
  • şuan da en avantajlı avea paketi hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

cekme durumunu abartmayin artik gayette cekiyo bende kullaniyorum heralde. sikayet konusunda yeni gelen musteri aveayi ovgu yagdiriyo cikan musteri sovuyor

Ankaranın göbeğinde çekmiyo bu ne kafası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: adalar42

quote:

Knormal simimi micro yapmak istiyorum. Tum bayiler yapiyor mu?
    Kac tl
    Kac saat??

Normalde 1 hafta gibi bi sürede çünkü fabrikaya yolluyolar orda kaynak makinelerinden, kesme makinelerinden falan geçiyo 1 haftada geliyo 38 tl ama artık bayiilerdede o makinelerin küçültülmüş hali var 62 tl lâkin 3 günde elinde oluyo hat.
    Not=Ciddiyim pen

Sen neyin kafasindasin?

Senin kadar bos adam olsam, zamanin ayni sende oldugu gibi bende de onemi olmasa; emin ol o soruyu konu sahibi arkadasa sormazdim.

Kaç saat diyon ya troll geçem didim. Bedavaya 40 snde yaparlar bu sefer harbi ciddiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Knormal simimi micro yapmak istiyorum. Tum bayiler yapiyor mu?
    Kac tl
    Kac saat??

Normalde 1 hafta gibi bi sürede çünkü fabrikaya yolluyolar orda kaynak makinelerinden, kesme makinelerinden falan geçiyo 1 haftada geliyo 38 tl ama artık bayiilerdede o makinelerin küçültülmüş hali var 62 tl lâkin 3 günde elinde oluyo hat.
    Not=Ciddiyim pen

Sen neyin kafasindasin?

Senin kadar bos adam olsam, zamanin ayni sende oldugu gibi bende de onemi olmasa; emin ol o soruyu konu sahibi arkadasa sormazdim.

Kaç saat diyon ya troll geçem didim. Bedavaya 40 snde yaparlar bu sefer harbi ciddiyim.

Yeri geliyor bir hatin acilmasi saatler suruyor. Sonucta ben kart degistrecegim. Mevcut kartimla yeni kartin donanim kimlikleri farkli. adamlar benim kartimin numarasini ve telefon numarami merkeze bildirip bilgilerin xxxx seri nolu karta aktarilmasini talep edecekler. Bende bunu zaman alacagini dusundugum icin sordum.

• çift sim kullanımı geldimi aveaya ? yada 128lik kart çıktımı?
  • avea jetmodem kampanyasiz taahütsüz kac tl?
  • Hocam ben aveaya 3 hafta önce geçtim. Geçtiğimden beri merkezi yerlerde bile telefon çekmeme sorunu var. Aveali hatları olan arkadaşlarıma bakıyorum onlarınki çekiyor sadece benim hatta bir sorun var heralde. Telefonda da sıkıntı yok denedim. Müşteri hizmetleri de teknik servis inceliyor filan diyorlar. Ne zaman düzelir diyorum. Süre yok. Simi mi değiştirelim ne yapmam lazım sence?
  • Operatör, ''kendi düşen ağlamaz'' diyormuş sesli olarak

• Hep merak etmişimdir
  • avea'dan yeni hat alacağım, yeni telefon da alacağım. avantajlı bir paket falan oluyor mu? numara taşımadan direkt yeni numara alacağım
  • 4g(lte) ye ne zaman geçeceğiz? Altyapı ne durumda?

• İnternet üzerinden bakiye yükleme işlemleri neden şuan bir arızadan dolayı işlem gerçekleştirmiyor diyor, ne zaman bir yükleme yapmaya kalksam aynı sorunları alıyorum, hatta şöyle diyim 1hafta deneyipte yükleyemediğim oldu. bunun bir saati var mı yoksa siteniz ne zman canı isteyince mi yüklicez. bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar...
  • Ben de Avea personeliyim sen de yalan söylüyor musun sistem yok diye :dd gençler Avea bayilerinde sistem her zaman vardır unutmayın personel yatış için yok der :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Soldaki Kartalcell Avea / Sagdaki Düz Avea

Ikisinide tekrar tekrar test ettim her zaman düz avea daha hizli çıktı. Bunun mantigi nedir ? Her iki hat ta sahur interneti kampanyasina kayitli.
    Düz Avea olaninda normalde internet pakedi var kartalcell de gunluk hayatta internet pakedi yok.

Her iki hat avea iken bu hizlar neden boyle dengesiz ?

• Yere dusen hatlari ne yapiyosnuz

• 4G ne zaman gelecek.
  • Açık hattım var sahibini bormal olarak bilmiyorum bunun ücreti neden 50 tl üzerime almak için?? Bu hale geçerlimi?? Sen bunu üzerime alabilir misin?? alıntıyla cevaplarsan sevinirim hocam

• Daha iyi bir hizmet için çalışmalarınız devam ediyor mu?
  • Hocam 2006 yılından beri Avea kullanıyorum hiç bir zaman doğru düzgün çekmedi. Ankara kızılayda iş yerim bazı günler saatlerce internete bağlanamadığı olurdu, bir gün evime gel cam kenarında bi çay içelim seninle telefonundan herhangi birini ara konuşabilirsen avea çekiyo dicem. Evin içini geçtim cam kenarında çeksin yeter. Hadi her yere her semte aynı kalitede sinyali sağlayamıyorsun anlarım da cam kenarında bari çeksin arkadaş. Tarifesi ucuz diye dayandım ama taşıdım artık turkcell'e az daha fazla öderim en azından artık telefonu kullanabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.