Arkadaşlar bilmeyen vardır mesela avea da sabah 5 akşam 5 vs tarzı konuşma süreli kampanyalarda vakit geçse bile tel açık kaldığı zaman lira gitmiyor örnek olarak 5 5 te 16:59 arayın normalde benim telefonm 1saat 1 dakikda saniye sonra otomatik kapanıyor 16:59da aradağım zaman 6 ya kadar konuştuğumda hiç bi şekilde lira düşmüyor hattımda lira olmadanda denedim bayadır kullanıyorm işinize yarar :)
sağolasın
Avea ya bildirdim. 1-2 saate düzeltirler.
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
sırf sizin gibiler yüzünden kimse bildiği bugları nette yayımlamıyo
quote:
aferim genc hadi simdi amcalarina pipini goster
quote:
Orijinalden alıntı: kronos55
quote:
quote:
Senin gibi tonlarca bildiren var. Ayrıca bu 3,5 aylık bir şeyde değil çok uzun zamandır var. Bu zamana kadar düzeltilmediyse dahada ilgilenilmez.
hocam belli tarife değil mesela 5-5 tarifesi var 16:59 da ara veya garanti olsun 16:58 de aradı kont olmadan tel kapanıncaya kadar konuş mesela bana geçen msj geldi 1.yılınız nedeniye bütün gün konusma ve 100mb internet paketi hediye diye ondada 23:58de aradım gece 1 e kadar konuştum yani hepsinde öyle genelde kont olmuyo bende hiç düşmüyo hatunda kont varken arıodu öyle oluyo bu aylardır olan bişey yani beli saat aralıklarında konuşma süresi olan herşeyde
şikayet ettim diyen arkadaş afferin sana avea ne verdi sana bu saatten sonrada düzelmez o birazda biz kazanalım
quote:
Orijinalden alıntı: Harry_Kewell
quote:
arkadaşın böyle bişey yaptığını sanmıyorum
Haklısın. Yapmadım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Harry_Kewell
quote:
arkadaşın böyle bişey yaptığını sanmıyorum
Haklısın. Yapmadım
Yapsan çok sey deişçekdi ya
quote:
Orijinalden alıntı: kronos55
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme