Şimdi Ara

Avea Blackberry Kampanyası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry üreticisi Research in Motion(RIM) ile işbirliğine giden Avea, abonelerine diledikleri BlackBerry`ye uygun fiyatlarla sahip olma imkanı sunuyor. 15 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında devam edecek kampanya kapsamında aboneler, 5 farklı BlackBerry modelinden birini seçerek cihaza ve avantajlarla dolu pakete İş Bankası Maximum Kredi Kartı ile 12 ay taksitle sahip olabiliyor. Blackberry telefonlardan birini satın alan Avealılar ayrıca 12 ay boyunca her yöne 250 dakika, 250 SMS, 250 MMS ve sınırsız BlackBerry Internet Servisi kazanıyor.

Avea aboneleri en yakın Avea İletişim Merkezi`ne giderek Maximum kredi kartı ile bir yıl boyunca ayda 99 TL, 109 TL, 119 TL veya 129 TL ödeyerek sırasıyla Blackberry Pearl 8120, Curve 8320, Curve 8900, Bold 9000 ve Storm 9500 modellerinden birine sahip olabiliyor. Blackberry telefonlar ve avantajlı paketler tüm Avea İletişim Merkezlerinde satışa sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 20 Haziran 2009; 14:07:47 >

• Gayet güzel olmuş bence ya :)

Hemde 12 ay..

Vodafone 18-24 ay diyordu...
  • Sitelerinde de araştırdım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım.
    Arkadaşlar bilen var mı fiyatlara KDV dahil mi?
  • Wi-fi önemli degil diyenler için kacirilmaz firsat Storm 9500 tercih etmeleri
  • Dünya 3G lideri Vodafone

AVea kadar teklif sunamıyor

Şaşırmamak imkansız ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Dünya 3G lideri Vodafone

AVea kadar teklif sunamıyor

Şaşırmamak imkansız ya

bak vodafone sitesinde ne yazmış
    aynen alıntı
    --------------------------------------------------

"Aynı BlackBerry. "
    "Ama bu, dünyanın en büyük mobil iletişim şirketinin logosunu ve fırsatlarını taşıyor."

şu da güzel mobik connect kart konusunda
    --------------------------------------------------
    "Sadece bir Mobile Connect Card."
    "Ama bu kez Vodafone'dan. Peki bu iyi tercih nedeni mi, dünyaya bakarsanız öyle."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 20 Haziran 2009; 16:22:16 >

• avea ortalığı alt üst etmek istiyorsa meizu m8 getirsin fiyatları uygun olacaktır...

edit:hatta facebookta gurup kuruyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabldotLife -- 20 Haziran 2009; 17:37:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell kampanya rezaleti
    20 yıl önce açıldı
    Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalnız kredi kartına ve sadece maximum karta 12 ay taksit yapılabiliyor.
    ne kadar etkili olur satışlarında muamma.
    bence fazla etkilemiycek bu turkcell ve vodafone.
  • ya hu aveanın sitesinde bulamadım ben bu kampanyayı bir link veeren oalarmı aceba?
  • Bilgi için teşekkürler :) herkes kampanya yapmaya başladı :)
  • AAbii bi link verin Allah rızası için nerde bu kampenya bulamadım ya hu
  • Katılıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

AAbii bi link verin Allah rızası için nerde bu kampenya bulamadım ya hu
  • Eski bir Alucra atasözü der ki: "kasaba minnet etme,kes kulağını ye" arayan mevlasını da bulurmuş linkini de,ahanda link:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/hakkinda/basinodasi/ort_20090617.shtml?pagemenu=basinodasi.bultenler

• Bugün bir arkadaşım bu kampanyadan aldı bir tane.Parası olan için iyi bir kampanya
  • aslında aynı mantıkla iphone da satabilir avea. çünkü genel olarak bakarsak fiyat-ürün-hizmet olarak güzel bir kampanya!
  • Çok çok çok çok iyi bir kampanya.. Ben yarın alıyorum 8900 modelinden.. Herkese de tavsiye ederim ;)

12 ay boyunca;

SINIRSIZ INTERNET ve HER YÖNE 250dk+250SMS+250MMS

vallahi helal olsun Avea'ya..!! Ayrıca Avea Türkiye'ye 8900 curve modelini ithal eden/getiren ilk ve tek firmadır..

Artık konuşun ve mail'leşin doya doya =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjunt -- 10 Temmuz 2009; 5:09:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hebeeee

Çok çok çok çok iyi bir kampanya.. Ben yarın alıyorum 8900 modelinden.. Herkese de tavsiye ederim ;)

12 ay boyunca;

SINIRSIZ INTERNET ve HER YÖNE 250dk+250SMS+250MMS

vallahi helal olsun Avea'ya..!! Ayrıca Avea Türkiye'ye 8900 curve modelini ithal eden/getiren ilk ve tek firmadır..

Artık konuşun ve mail'leşin doya doya =

yanlış bilgi vermeyelim. 8900 curve javelin olarakta geçer. Ve avea tek değildir vodafone da javelin kampanyası kurumsal olarak mecvuttur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.