Şimdi Ara

Avea Ailece Tarifesi(3000dk+Sınırsız sms+6gb=60TL)Her kişi +5TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
32
Favori
76.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her Yöne 3000 Dk + Grup İçi SINIRSIZ + Her Yöne SINIRSIZ SMS + Cepten İnternet 6 GB =60TL Her kisi +5TL

Avea Ailece Tarifesi(3000dk+Sınırsız sms+6gb=60TL)Her kişi +5TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkys -- 16 Eylül 2014; 1:11:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerden geçiş yapan müşterilerimizden tek seferlik 25 TL tarife geçiş ücreti alınacaktır.

Yeni hat tesisi, numara taşıma, Şirketimizce sunulan faturasız ve faturalı tarifelerden geçiş yoluyla tarifeye kaydolup 24 fatura dönemi boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 24 fatura dönemi boyunca geçerli olan fiyattır. 24 fatura dönemi sona erdiğinde 90 TL’lik taahhütsüz aylık ücret geçerli olacaktır.

12 fatura dönemi boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca geçerli olan fiyat 70 TL’dir.12 fatura dönemi sona erdiğinde 90 TL’lik taahhütsüz aylık ücret geçerli olacaktır.

yani ilk geçişte 25 tl. eğer 2 sene taahhüt olursa 60 tl ve 2 sene dolunca 90 tl olacak. eğer 1 sene taahhüt olursa 70tl ve 1 sene dolunca 90 tl olacak

• ozgurkys kullanıcısına yanıt
    25 lirayı bir aile yalnızca bir kere ödeyecekse iyi fırsata benziyor. Vodafon ve türkselin benzer faturalı aile tarifelerini karşılaştırabilecek var mı?
  • Süper kampanyamış. Cihaz taahhütüm olmasa hemen geçerdim. Çünkü 1000 dk kesinlikle yetmiyor.
  • 60 lira tarife ucreti,5*4=20 lira kişi başı katılım ücreti=80lira,internet sömürülürse 50 extra ücret
    Kişi başı 600dakika,sınırsız sms,2gb akkli sınırsız internet;26 lira

Mnt yapacaklar için İzmir 300 tarifesi daha avantajlı bence.Hyone300 dakika,avelılarla 3000dakika,5000sms...20lira.....sınırsız internet 10 lira...30 lira toplam ücret

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

60 lira tarife ucreti,5*4=20 lira kişi başı katılım ücreti=80lira,internet sömürülürse 50 extra ücret

Mnt yapacaklar için İzmir 300 tarifesi daha avantajlı bence.Hyone300 dakika,avelılarla 3000dakika,5000sms...20lira.....sınırsız internet 10 lira...30 lira toplam ücret

izmir tarifesi 30 tl gözüküyor. dediğiniz gibi 20 tl olarak nasıl faydalanabiliyor ?

• prime mini bundan avantajlı gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ortaklar havuzdan mı kullanıyor bunu ? yoksa herkes istediklerini bildiripte mi alıyor?
  • Acaba bu pakette istediğimiz kişiye istedigimiz dk ve net tanimlayabiliyormuyuz yoksa eşit mi bölünüyor?

• mevcut faturalılar o indirimden yararlanamıyor.

dakikalar ve internet ortak azalıyor, ben öyle anladım. @makkas @atakanu35
  • güzel bence 3 kişi 70 tl kişi başı 23 tl

kişi başı 1000 dk + 2gb internet ( aile içi gençler 4-5 gb kullanabilir )

sınırsız sms ve görüşme aile içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

mevcut faturalılar o indirimden yararlanamıyor.

dakikalar ve internet ortak azalıyor, ben öyle anladım. @makkas @atakanu35

Mevcut faturali tarifelerden gecenler tek seferlik 25 tl ücret ile faydalanabilir diyor.

• ortak 6 gb yoğun internet kullanımı olan aileler için; örneğin benim aile için sadece kardeşimin biri tek başına 4 gb bitiriyor, internet biraz daha fazla olaymış iyiymiş...
  • makkas M kullanıcısına yanıt
    prime mini kampanyası için demiştim.
  • aileden kasıt soyadı aynı olması yeterli mi acaba?
  • snomask kullanıcısına yanıt
    mesajı cevaplamak bile yeterli olabilir.
  • vodafone'a gönderme yapılmış , rekabet bu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

60 lira tarife ucreti,5*4=20 lira kişi başı katılım ücreti=80lira,internet sömürülürse 50 extra ücret

izmir tarifesi 30 tl gözüküyor. dediğiniz gibi 20 tl olarak nasıl faydalanabiliyor ?

Faturalı ve aveada isen 30 lira,numara taşırsan 20 lira.

• tarife kapsamında gelen diğer aile bireyleri herhangi bir fatura ödeyecek mi? yani bu bir paket gibi mi olacak onlar için ve bulundukları tarifenin sabit ücretlerini ödemeye devam mi edecekler? yoksa bu tarifeye geçmiş sayılıp hiç fatura ödemeyecekler mi?
  • aile derken, kuzen aileye giriyormu mesela? biz evde 3kisiyiz kisi basi 25 lira dusuyor ama annemle babam ayda 15lira anca tuketiyorlar, hatta 15bitmiyor bile. ha aile diye istedigimiz 4-5numarayi secebiliyorsak iste o zaman tadindan yenmez :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.