Şimdi Ara

AVEA - 3G ÖNCELİĞİ (HIZLI INTERNET İÇİN MUTLAKA OKUYUN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
12.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etimonster

Kame Prestijde artık max hız 1 MB mı ?

Sonra 96kbps ye mi düşüuyor ?

8 Olsun 1 e düşsün tamam ama 1 MB hız ney ?

Saniyede 1mb mı yoksa 1mbps mi ?
    Sen MB yazmışsın saniyede 1MB hızla giriyosun daha ne istiyosun 8mbps ye denk gelir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir işlem yapmadan ( 3g yi aktif etmekten başka) yapmış olduğum test

AVEA - 3G ÖNCELİĞİ (HIZLI INTERNET İÇİN MUTLAKA OKUYUN)
  • http://www.speedtest.net/my-result/i/827446148

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

Kame Prestijde artık max hız 1 MB mı ?

Sonra 96kbps ye mi düşüuyor ?

8 Olsun 1 e düşsün tamam ama 1 MB hız ney ?

Saniyede 1mb mı yoksa 1mbps mi ?
    Sen MB yazmışsın saniyede 1MB hızla giriyosun daha ne istiyosun 8mbps ye denk gelir bu

Speedtest En Yüksek Değerler :

Yeni tarifeye geçtikten sonra oldu.

Eskiden 6-7 Mbps yi buluyordu.

Download:0.92 Mbps

Download:0.96 Mbps
  • Çok tesekkyr ederimm, verdiginiz numarayla butun islemleri yaptim esenkentte 8mbps verdi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Amerikada google'ın eyaletin birinde yaptığı denemeyi tüm dünyaya mâl edemezsin. Nasıl burda süperonline'ın fiber hizmeti vermediği bölgede ttnet ile 1 veya 8Mbit'e mahkumsan insanlar ordada düşük hızları kullanıyorlar. Kaldı ki Turkcell'in yaptığı testlerde amerikadaki hızlarıda herkes gördü. Yoğunluğun olduğu yerde AT&T veya diğer operatörler AVEA gibi değil çok daha katı davranırlar. Adil kullanım denilen zımbırtıda bizimkilerin aklının ürünü değil zaten.
    1Mbps değil ama 8mbps ADSL ile her işimi rahatça halledebiliyorum. Hatta ve hatta 8Mbps ile şirkette 20 kişi rahatlıkla her işini halledebiliyor... Tabi anlayana..,

3G üzerinden herkese sınırsız 8Mbps verilse onun içinde buraya şikayet konusu açılacağına çok eminim.

EK:
    Ayrıca istediğin şarkıyı youtube dışında daha düşük bandwith ile mp3 veya aac formatında dinleyebileceğin siteleride ben saymayayım istersen...

Parasını ödeyip hizmet istemek yanlış mı ki siz avea yı yada turkcell i savunuyorsunuz. Size 1mbit yeter bana 10 mbit yetmez bunun için size yetiyor diye hak arayana hakkını arama diyemezsiniz. Siz halinizden memnun şekilde yaşamaya devam edebilirsiniz. Bu kimseyi bağlamaz başkalarının yaptığı eylemde doğal olarak sizi bağlamaz. Herkese 8Mbit yada 20Mbit verilmesi ise Avea'nın düşünmesi gereken konudur. Hız sınırını belirtir kotayı belirtir hizmeti satar. Biz bu hizmeti alırken vaad edileni istiyoruz sizin hakkınızı değil.

Bence sermayeyi savunacağımıza parasını ödeyip hizmeti alan halkı savunsak daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Amerikada google'ın eyaletin birinde yaptığı denemeyi tüm dünyaya mâl edemezsin. Nasıl burda süperonline'ın fiber hizmeti vermediği bölgede ttnet ile 1 veya 8Mbit'e mahkumsan insanlar ordada düşük hızları kullanıyorlar. Kaldı ki Turkcell'in yaptığı testlerde amerikadaki hızlarıda herkes gördü. Yoğunluğun olduğu yerde AT&T veya diğer operatörler AVEA gibi değil çok daha katı davranırlar. Adil kullanım denilen zımbırtıda bizimkilerin aklının ürünü değil zaten.
    1Mbps değil ama 8mbps ADSL ile her işimi rahatça halledebiliyorum. Hatta ve hatta 8Mbps ile şirkette 20 kişi rahatlıkla her işini halledebiliyor... Tabi anlayana..,

3G üzerinden herkese sınırsız 8Mbps verilse onun içinde buraya şikayet konusu açılacağına çok eminim.

EK:
    Ayrıca istediğin şarkıyı youtube dışında daha düşük bandwith ile mp3 veya aac formatında dinleyebileceğin siteleride ben saymayayım istersen...

Parasını ödeyip hizmet istemek yanlış mı ki siz avea yı yada turkcell i savunuyorsunuz. Size 1mbit yeter bana 10 mbit yetmez bunun için size yetiyor diye hak arayana hakkını arama diyemezsiniz. Siz halinizden memnun şekilde yaşamaya devam edebilirsiniz. Bu kimseyi bağlamaz başkalarının yaptığı eylemde doğal olarak sizi bağlamaz. Herkese 8Mbit yada 20Mbit verilmesi ise Avea'nın düşünmesi gereken konudur. Hız sınırını belirtir kotayı belirtir hizmeti satar. Biz bu hizmeti alırken vaad edileni istiyoruz sizin hakkınızı değil.

Bence sermayeyi savunacağımıza parasını ödeyip hizmeti alan halkı savunsak daha iyi olur.

Avea size 20Mbit hız vereceğim diye taahhütte mi bulundu ? Var sözleşme maddesi gösterin..
    Hız sınırı konusunda bir garanti vermediğine göre kotada belli olduğuna göre hangi vaad edileni istiyorsunuz?

Ayrıca sermayeyi savunduğumu kim söyledi. Ortada sınırlı bir kaynak var ve bunu kullanma şeklimizide o kaynağın sahibi belirler.
    Sizin talepleriniz değil. Mantığınızla konuşacak olursak, ttnet neden her yere fiber bağlantı ve minimum 50Mbps hız vermiyor...

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Sözleşmeyi hangimiz okuyor ki ? Ben avea'ya 3 gün önce geçtim. Turkcell müşterisiyken 40 mbps gördüm ama üç gündür aveada çıldıracaktım neredeyse.

Geçtiğim tarife WOOPS tarifesi her şey sınırsız dendi. İnternette adil kullanım kotası var dendi ama bu konuyu okuyup yazan numarayı aradığımda hattıma 3g tanımlattırılmadığını öğrendim. Hemen açıyoruz dediler ve açtılar. Kız arkadaşımın telefonunda da bayadır yavaşmış internet. Onun telefonundan da arayıp açtırdım 3G'yi. Kaldı ki o 1-2 senedir avea'da ve avea kendi isteğine göre düşürmüş hızı.

Kaynağın sahibi söz hakkına da sahiptir eyvallahta. O var bu var deniyor ve ardından müşterinin hakkı olanı müşteriden gizli çalıyorsa, söz hakkı möz hakkı yoktur arkadaşım.

Siz yandaş gibi düşünüyorsunuz gerçekten... Müşteri o parayı zar zor kazanıyor belki ? Ama kaynak sahibi her şeyi yapma hakkına sahip olacak öyle mi? Yok öyle dünya.

Sözleşme neyse ona bağlı olacak. Parayı veren de-alan da.

• Güzel kardeşim zaten memleket okumamaktan bu halde. Hadi sözleşmeyi okumadın. Woops konusunu okusaydın orda 3G ile ilgili onlarca mesaj var. Onu geçtim bende 2-3 aylık müşterisiyim ve geçer geçmez 3G 'nin nasıl açılacağını bildiren SMS geldi. Onu da okumadıysan zaten yapacak birşey kalmıyor.

Zar zor para kazandığın dünyada önce gidip iktisatta ilk öğretilen şey olan temel ihtiyaç Yeme - İçme sonrasında ise Giyinmeye para harcayacaksın. 3G'li telefon ve youtube'tan video izleyeceğim diye internete değil.
  • Müşteri hizmetleri olayi yok.

Kullandiginiz telefon yeni nesil bir çift taşıyicili telefonsa 20-30 mbit gorebilirsiniz.

LG G2
    LG G Pro
    iPhone 5 / 5S
    Samsung Galaxy S4
    Samsung Note 3
    Galaxy S5
    HTC One
    HTC One M8
    Sony Xperia Z
    Xperia Z1 vs vs

bu cihazlarda cift tasiyici mevcuttur ve tek tasiyicili cihazlardan oncelikli baglanirsiniz.

• yararlı
  • Teşekkürler bende işlemı yaptırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yukarıdaki numarayı aradığımızda işlemleri telesekreter yoluylamı gerçekleştiriyoruz, yoksa karşımıza müşteri temsilcisimi çıkıyor?
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    yok hocam
    arayın 2 ye basın müşteri temsılcısıne yazıl metını okuyun rica edın
    işlemi yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    hocam ben pttcell sınırsız int kullanıyorum 250 mb'tan sonra hız normalde 128 kpbs düşüyor, ben şimdi bu işlemleri yaparsam ne gibi etkii olur? evde 3g 1 yada 2 çubuk ancak çekiyor bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

hocam ben pttcell sınırsız int kullanıyorum 250 mb'tan sonra hız normalde 128 kpbs düşüyor, ben şimdi bu işlemleri yaparsam ne gibi etkii olur? evde 3g 1 yada 2 çubuk ancak çekiyor bu arada.

Kota sınırı var sende, bir işe yaramaz yani
  • 3G Önceliğini Avea belirler.

VIP Kullanıcılar ve Normal Kullanıcılar.

Avea Woops Öğrenci tarifesindeyim.
    Hiçbir yeri aramadan
    Sonuç Bu;

AVEA - 3G ÖNCELİĞİ (HIZLI INTERNET İÇİN MUTLAKA OKUYUN)
  • Yapıp da sonuç alan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smartbidik

Bu işlemler yapılmadan önce aldığım hız 2-3 Mbit arasındaydı. Bu işlemlerden sonra hızım 7Mbit e kadar çıkıyor. Size mi inananayım yoksa müşteri temsilcisiyle görüşüp yapılan işlemlerden sonra gözümle gördüklerime mi?

Zamanında avea da çalıştığım için sistemlerini biilyorum
    spt attırmışsın o kadar bide baz istasyonu için şikayet formu yazmışlar
    spt : ericson firmasının sim kart resetleme uygulaması
    not : 2 haftadır türkiye de baz istasyonu verim arttırma çalışması yaptılar (3gün önce eski haline geri döndü)
    2 ay daha sabredin

Saracen Yalnız SPT aveada ortalama 9 aydır yok artık yapılmıyor :)

Kayıp Çalıntı diyelim biz o güncelleme işine artık ...

Spt puf oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiLabi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smartbidik

Bu işlemler yapılmadan önce aldığım hız 2-3 Mbit arasındaydı. Bu işlemlerden sonra hızım 7Mbit e kadar çıkıyor. Size mi inananayım yoksa müşteri temsilcisiyle görüşüp yapılan işlemlerden sonra gözümle gördüklerime mi?

Zamanında avea da çalıştığım için sistemlerini biilyorum
    spt attırmışsın o kadar bide baz istasyonu için şikayet formu yazmışlar
    spt : ericson firmasının sim kart resetleme uygulaması
    not : 2 haftadır türkiye de baz istasyonu verim arttırma çalışması yaptılar (3gün önce eski haline geri döndü)
    2 ay daha sabredin

Saracen Yalnız SPT aveada ortalama 9 aydır yok artık yapılmıyor :)

Kayıp Çalıntı diyelim biz o güncelleme işine artık ...

Spt puf oldu :)

Vardırda şifre vermiyolardır :)
    zaten avea ya akıl sır ermez 12 13 tane uygulama ameleliği yaptırıyorlar sizlere inşallah 3 e düşürürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.