Şimdi Ara

Avea 1gb internet paketi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, ben aveanin yeni kampanyasi olan 20 tl'ye 500dk 1000 sms ve aylik 1 gb internetli paketinini kullanmak istiyorum. simdi sorum su ben samsung galaxy s2 android kullanicisiyim, internetten film, video, mac izliyor ara sira uygulamalar indiriyorum. 1 gb kotayi 1 ayda bitirirmiyim. kullanan arkadaslar var mi bu paketi yorum ve yardimlarinizi bekliyorum. tesekkurler..

• Netten video,film ve mac izliyorsan 1gb 10 gunde biter;) Tabii gunde ne kadar izledigine bagli. Ben iphone 3'le cok az video izlememe ragmen ancak yetiyor;) Kullanima bagli bir durum sonucta;)
  • 100 mb internet ile ben bir ay
    hergün facebook
    donanımhaber sitesine giriş
    whatsapp
    kullanıyorum bunlar ayda 50 mb götürüyor.
  • ben sadece mail gazete forum yani text , birazda photo felan izliom ( twitterda)hic video izlemiyorum.(hic) 1 gb bazen uc gun bazen bes gun kala bitio.
  • 100 mb cidden yetmiyor en az 500 mb olmasi lazim akilli telefonsa ve sitelerede takiliyorsaniz.
  • Yardimlariniz icin tesekkurler arkadaslar. bakalim simdilik uygun degil bana internet paketleride bir cep tel icin hic uygun fiyatta degil gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakani85

Yardimlariniz icin tesekkurler arkadaslar. bakalim simdilik uygun degil bana internet paketleride bir cep tel icin hic uygun fiyatta degil gibi geldi bana.

19tl ye bu tarifenin eşi benzeri yok..kotan bitse bile sana girecek bir fatura yok ortada...dolayısıyla alınmayacak bir paket değil usta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell bedava internet
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

Yardimlariniz icin tesekkurler arkadaslar. bakalim simdilik uygun degil bana internet paketleride bir cep tel icin hic uygun fiyatta degil gibi geldi bana.

19tl ye bu tarifenin eşi benzeri yok..kotan bitse bile sana girecek bir fatura yok ortada...dolayısıyla alınmayacak bir paket değil usta

Yani simdi paketi aldik kota 10-15 gunde bitti birdaha ne oluyor internet hizi mi dusuyor yoksa interneti mi kesiyorlar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

Yani simdi paketi aldik kota 10-15 gunde bitti birdaha ne oluyor internet hizi mi dusuyor yoksa interneti mi kesiyorlar?

hız düşmüyor hattında kontör varsa ordan yiyor yoksa ne oluyor kontörlü kullanmadığım için çok iyi bilmiyorum..belki avans düşüyordur

• Bu pakete herkes gecebiliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Bu pakete herkes gecebiliyor mu

Bildigim kadariyla hattini aveaya tasiyanlar icin yapilmis bir kampanya arkadasim.
  • Guzel kampanyaymis bende 2 hafta once vf ye gectim memnunum 59 luk tarifeye
  • Bende heryone 1000dak,1000sms,1gb internet gsmobile,45tl ile aveadaydim,taatutumde vardı,ama cekmekoyden esenyurda hergüne ise gidiyorum,ama 3g yok,hep edge de telefon,ucuz olsa ne yazar kullanamadığım seye neden para vereyim,aynı pakete Turkcell e geçtim 59tl ye dünya varmış dedim,taatutumde farkını ödedim kurtuldum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.