Şimdi Ara

Avea 13 TL'mi yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce bir internet paketi aldım, sonra mesaj geldi paket onaylandı yani, bakiyeden 12 tl düştü.
    Sonra İnternet'e girdim. Bir kaç dakika sonra bildiri geldi, kullanım miktarı şu kadar, 13 tl diye.
    İnternet paketim olmasına rağmen 13 tl param gitti ve hattımda başka para olmadığı için müşteri hizmetlerini arayıp sövemiyorum.

Ne yapmak gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Arkadaşlar az önce bir internet paketi aldım, sonra mesaj geldi paket onaylandı yani, bakiyeden 12 tl düştü.
    Sonra İnternet'e girdim. Bir kaç dakika sonra bildiri geldi, kullanım miktarı şu kadar, 13 tl diye.
    İnternet paketim olmasına rağmen 13 tl param gitti ve hattımda başka para olmadığı için müşteri hizmetlerini arayıp sövemiyorum.

Ne yapmak gerek?

Avea da su gıbı bı durum var eger daha once paketsız nete gırdıysen ve daha sonra paket alıp tekrar gırdıysen o an dusuyor (gec ucretlendırme) ve sovmek lafını anlamadım musterı temsılcısının ne sucu var ac onlıne ıslemlerden kendı gozunle gor

• quote:

Orijinalden alıntı: juske

quote:

Arkadaşlar az önce bir internet paketi aldım, sonra mesaj geldi paket onaylandı yani, bakiyeden 12 tl düştü.

Ne yapmak gerek?

Avea da su gıbı bı durum var eger daha once paketsız nete gırdıysen ve daha sonra paket alıp tekrar gırdıysen o an dusuyor (gec ucretlendırme) ve sovmek lafını anlamadım musterı temsılcısının ne sucu var ac onlıne ıslemlerden kendı gozunle gor

Gece paketim bitince yeni paket alana kadar telefonumdan internet kullanımını kapattım.
    Parayı sokakta bulmuyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Ne yapmak gerek?

Gece paketim bitince yeni paket alana kadar telefonumdan internet kullanımını kapattım.

Parayı hıc kımse sokakta bulmuyor ve kullanmadıgın bı sey ıcın kusura bakmada kımse para cekemez onlıne ıslemlerındekı ekranı koyarsan yıne yardımcı oluruz

• Benim başıma da geldi forumda en az 100 kişide gordum bu şikayeti..Paket oldugu halde bakiye azalıyor.
    Şikayet kaydi olusturacaklar,3 ay sonra mesaj atıp herhangi bir sorun gormedik diyecekler ve mahkemeye vermezsen paranı alamayacaksın..10 yıl ugrastim artik stres kaldırmıyo bunye..3 5 fazla veriyorum kafam rahat

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapmak gerek?

Parayı hıc kımse sokakta bulmuyor ve kullanmadıgın bı sey ıcın kusura bakmada kımse para cekemez onlıne ıslemlerındekı ekranı koyarsan yıne yardımcı oluruz

kardeşim bak, hücresel kullanım kapalı idi. açtım, İŞ BANKASI MOBİL UYGULAMA'dan 20 tl yükledim. Zaten yüklenir yüklenmez paketim yenilendi ve 12 tl bakiyemden düştü. 4-5 dakika sonra 13 tl daha gitti.
    müşteri hizmetlerini aradığımda bana dediki 1 dakika önce internete girmişsiniz paket almadan. ulan ben 1 dakika önce mobil şube uygulamasına girdim sadece, ki iş bankası mobil şubede data kullanımı ücretlendirilmiyor. ücretlendirilse bile edge hızında bir internet ile 1 dakikada 13 TL nasıl harcanır.

birdaha sana cevap yazmayacağım. anlamıyorsun.

• Bir Rind kullanıcısına yanıt
    faturasız hatta sistem nasıl işliyor tam bilmiyorum

ama kabaca bildiğim şey şudur ;

bir internet paketi satın almak için sms gönderildiğinde önce ;

" kaydınız alındı, paketiniz hattınıza tanımlandığında bilgilendirme mesajı gelecek " mealinde bir mesaj geliyor

ücretin bakiyenizden düşmesi, paketin hattınıza tanımlandığı manasına gelmez

satın aldığınız paketteki internet duruma göre değişmekle birlikte genelde 5-10 dakika içinde hattınıza tanımlanır

işte arada geçen o 5-10 dakikada internete girerseniz, paket henüz hattınıza tanımlanmadığı için standart ücret üzerinden internete girersiniz

sanırım başınıza böyle bir durum geldi

standart internet ücreti her 3 operatörde de aşırı pahalı olduğu için, 5-10 dakika içinde 13 TL.'lik internet kullanımı ( paketsiz ) çok anormal bir durum değildir..............

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapmak gerek?

kardeşim bak, hücresel kullanım kapalı idi. açtım, İŞ BANKASI MOBİL UYGULAMA'dan 20 tl yükledim. Zaten yüklenir yüklenmez paketim yenilendi ve 12 tl bakiyemden düştü. 4-5 dakika sonra 13 tl daha gitti.
    müşteri hizmetlerini aradığımda bana dediki 1 dakika önce internete girmişsiniz paket almadan. ulan ben 1 dakika önce mobil şube uygulamasına girdim sadece, ki iş bankası mobil şubede data kullanımı ücretlendirilmiyor. ücretlendirilse bile edge hızında bir internet ile 1 dakikada 13 TL nasıl harcanır.

birdaha sana cevap yazmayacağım. anlamıyorsun.

Benım verdıgım cevabı musterı hızmetlerıde vermıs anlama kısmını tekrar dusunun ayrıca ınternete gırdıgınızı de hıc ıletmedınız ılk sıkayette bı cok ınsanda ıletmıyo ınternete gırıldı deyıncede vay 2 dk ya 13 lıra mı alınıra donuyor muhabbet neyse anlayan anlamayan ortada ıyı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juske -- 13 Temmuz 2013; 2:15:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

faturasız hatta sistem nasıl işliyor tam bilmiyorum

ama kabaca bildiğim şey şudur ;

bir internet paketi satın almak için sms gönderildiğinde önce ;

" kaydınız alındı, paketiniz hattınıza tanımlandığında bilgilendirme mesajı gelecek " mealinde bir mesaj geliyor

ücretin bakiyenizden düşmesi, paketin hattınıza tanımlandığı manasına gelmez

satın aldığınız paketteki internet duruma göre değişmekle birlikte genelde 5-10 dakika içinde hattınıza tanımlanır

işte arada geçen o 5-10 dakikada internete girerseniz, paket henüz hattınıza tanımlanmadığı için standart ücret üzerinden internete girersiniz

sanırım başınıza böyle bir durum geldi

standart internet ücreti her 3 operatörde de aşırı pahalı olduğu için, 5-10 dakika içinde 13 TL.'lik internet kullanımı ( paketsiz ) çok anormal bir durum değildir..............

bildirim mesajı geldi bakiyeden düşer düşmez, zaten gelmese girmezdim internete.

• Bir Rind kullanıcısına yanıt
    "..... internet paketine başvuru talebiniz alınmıştır..."

".... x Mb internet hattınıza tanımlanmıştır....."

her ikisi de geldi mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

"..... internet paketine başvuru talebiniz alınmıştır..."

".... x Mb internet hattınıza tanımlanmıştır....."

her ikisi de geldi mi???

....... 300 mb cepten internetinizi kullanabilirsiniz.

diye tek mesaj gelmiş. sonrasında veya öncesinde paket ile ilgili mesaj gelmedi. zaten lirayı yükler yüklemez geldi bu mesajda.
  • Arkaplan verileri sınırlamadıysan veri bağlantısını açtıgın anda gmail,googlemaps,whatsapp gibi uygulamalar data harcar.
    Veri bağlantısını sınırlamişmıydınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

Arkaplan verileri sınırlamadıysan veri bağlantısını açtıgın anda gmail,googlemaps,whatsapp gibi uygulamalar data harcar.
    Veri bağlantısını sınırlamişmıydınız?

data kullanımı yapan uygulamam yok, zamanında sınırlandırmaları yapmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.