Şimdi Ara

##Avatar book 3: fire 21 eylulde vizyonda##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eet yeni sezon avatar 10 milyon seyircisiyle tekrar bulusmak uzere 3. sezon Book 3 : fire ın official trailer ı yayınlandır buyrun

muzik super cok merak ediyorum ruyama girmeye basladı artık

• allah allah savulun avatar geliyor!!!!aslında avatar başlığında bunu konuşuyorduk ama neyse trailerı izleyince acayip gaza geldimbu trailerın görüntü kaliteliymiş youtubedaki ilk çıkan çamur gibiydi.az kaldı ama bende de sabır kalmadı bu sezon avatar coşacak çoşturacak
  • Şimdi çok bilmiş biri çıkacak Avatar anime değildir, burasıda yeri değildir dicek bak gör
  • arkadaşım biraz sert yapmışsın daha önce bu tartışma yapılmıştı bazı arkadaşlara ayıp oluyor.eklemem gerekir avatar maalesef anime değil anime tarzı bir çizgi dizi.ayrıyeten yeri niye olmasın yeri olmasa önceki başlığı kapatırdı yöneticiler.başka anime forumlarında da avatar yerini almış zaten bizim forumumuzda da yer almasında bir sakınca yok olsaydı dediğim gibi konu kapatılırdı.
  • tarihi önceden belliydi ama video sunu muhteşem buldum gerçekten
  • Anime ya da değil . şu toprak büken kör kıza bayılıyorum

Ek: Saçlı Ang te çok itici geldi ama Kitara epey hoş gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 17 Eylül 2007; 19:22:46 >
  • aga sonrada kestirio saçları heralde ang. .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne zaman başlıyo, kesin bi tarih var mı, bilen var mı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: duba

ne zaman başlıyo, kesin bi tarih var mı, bilen var mı????

3 gün sonra ayın 21 inde
  • Trailerde birşey fazlasıyla dikkatimi cekti.İzoh (yada iroh yada baska bisi :)] hava bükmeyimi oğreniyor ? 33 sn kala oyle bir gorüntü soz konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 19 Eylül 2007; 18:08:48 >
  • sacli haliyle ibi$ gibi olmus yauv
    biraz daha hasin olacak gibi bu sezonda. o eski 12 yas tripleri gidiyor mu ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Şimdi çok bilmiş biri çıkacak Avatar anime değildir, burasıda yeri değildir dicek bak gör

O çok bilmiş biri benim...

Doğru avatar anime değildir...

Ama bu arada sende de bir gelişme görüyorum , neyin anime olup olmadığını azıcık da olsa ayırt edebiliyorsun artık... Bravo dostum...
  • anime olması neyi deiştirir pff avatar cok klas bisi naruto da daha cok hosuma gitti naruto sarmadı yada japonca dublaj ing alt yazı izledigim içinde olabilir ama naruto karakterleri cok karizma
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

anime olması neyi deiştirir pff avatar cok klas bisi naruto da daha cok hosuma gitti naruto sarmadı yada japonca dublaj ing alt yazı izledigim içinde olabilir ama naruto karakterleri cok karizma

bence animesini değil mangasını izle çok daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

Hadi ya iroha acayip benzettim

Bu arada yarın saat kaçta olacak web sitesinde birşey soylemiyor saat hakkında avatar diye bakındım ama birşey goremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 20 Eylül 2007; 15:43:57 >
  • Nickelodeon'da Cuma aksami 8:00 PM(amerika saatine gore)

amerikada yayin yapan nickelodeon'un sitesinden alinmistir.
    torrent veya paylasim sitelerine ne zamana duser bilinmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.