Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avatar soundtrack - Becoming One of The People Becoming One With Neytiri Harbiden süpermiş.Kaç gündür filmle yatıp filmle kalkıyorum.O dünyaya çok bağlanmışım ama buda pek iyi birşey değil.Dh de olmasa çok kötü olurdu.İnsanın bu duyguyu başkalarıyla konuşması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 4 Ocak 2010; 19:33:19 >
  • Daha gitmemiş tanidiklarim var gitcem diyolar bı de Çin'de gircek o zaman coşar.titanicin rekorunu zorlar:)
  • Çin'de 2 ocak'ta başlamış.... zaten o yüzden böyle fırlayıp 1 milyarı aşmış... çin boyle devam ederse zaten 2 hafta içinde Titaniği geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 4 Ocak 2010; 21:28:27 >
  • eski paraya göre 1 katrilyon para harcanmış diyolar doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

eski paraya göre 1 katrilyon para harcanmış diyolar doğru mu?

500 mılyon dolar harcansa yapıcagı 750 mılyon tl dır ..yanı 750 trılyon...
  • 2 kez gıttım bu hafta sonu arkads ısrar edıyor bıde onunla gıdıcem james baba bazı ınsanlar bu fılme 3-4 kez gıder demıstı demekkı dogruymus..
  • Ya bu cinebonus dediğiniz yer bakırköydeki carouselin karşısındaki alışweriş merkezindemi acaba ? Ben avcılar avşarda izledim normal olarak bide bu gözlük olayı fln warmış öle denemek istiorum ....Ya Cinebonusa gitcem yada beylikdüzü afmye hangisi daha iidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade13ReaKer

Ya bu cinebonus dediğiniz yer bakırköydeki carouselin karşısındaki alışweriş merkezindemi acaba ? Ben avcılar avşarda izledim normal olarak bide bu gözlük olayı fln warmış öle denemek istiorum ....Ya Cinebonusa gitcem yada beylikdüzü afmye hangisi daha iidir ?

dostum cinebonus bir şirket birçok yerde var.Ben ümraniye meydandaki cinebonusa gittim harikaydı.Cuma arkadaşlarla yine gidiyoruz.
  • Cinebonus Real D daha iyi diyorlardı. Ben Beylikdüzü XpanD izledim güzeldi ama Real D olarak izlemediğim için yorum yapamıyorum. Ama Real D XpanD'den daha yeni bir teknoloji olduğu için daha iyidir. (XpanD'de gözlükler çok kaba ve ağırdı.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrKsTyLe

Cinebonus Real D daha iyi diyorlardı. Ben Beylikdüzü XpanD izledim güzeldi ama Real D olarak izlemediğim için yorum yapamıyorum. Ama Real D XpanD'den daha yeni bir teknoloji olduğu için daha iyidir. (XpanD'de gözlükler çok kaba ve ağırdı.)

Yani beylikdüzü migros afm de xpand sistemi war diyorsun :) Benim merak ettiğim bu gözlük olayı , film normal olarak izledim çok iyidi. Bide bu XPAND IMAX REALD gibi sistemlerin birinden yararlanarak izlemek istiorum beylikdüzüne perşembe günü gitcem orda izleriz artık ağır fln idare etcez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

• Şu an uçtum resmen xD İlk haftasında bir sönüktü ama sonrasında açıldı işleri :D En son 1milyarı böyle rahat bulması gercekten sasırtıcı. 2,5 hafta gösterimde ve bu kadar iyi geliri varken 4 haftayı tamamladıgında [ki artık cin'de dahil oldugundan daha büyük bir ilerleme olması muhtemel] 1,5milyarı rahat gecer diye düsünüyorum. Acıkcası o durumda yapım maliyetini cıkardıklarında bile gelenden net karı cogu filmin gise hasılatını geciyor rahatca ve yine ilk 5'te oluyor :o

Unutmadan filmi acıkcası bende tekrar izlemek isterim ve biraz ortam rahatlasın bu sefer kadıköy real d'de izliycem [ya da maltepe park carrefourda] ondan sonra belki bende imax vs real d yazarım [ama imax en cakmasından :P ]
  • Bende filmi bugün XpanD olarak izledim. Açıkça söylemem gerekirse beklentilerimin biraz altında kaldı. Gözlük renkleri epey koyulaştırıyor. Bazen gözlüğü çıkarıp baktım filme, renk cümbüşü vardı, daha çok hoşuma gitti. Genel olarak beğendim.

Fakat bazı şeyler çağrışım yaptı.

Mesela filmin başındaki uzay aracını görünce aklım hemen Star Wars'a kaydı. Ayrıca beden değiştirdikleri alet olsun, yapım şekli olsun matrixi açık şekilde andırıyordu. Hatta aleti kapayınca yere düştüler. Matrixte ki fiş çekimleri aklıma gelmedi değil.

Hayatımda izlediğim en iyi film değildi. Fakat en iyileri arasında ki yerini çoktan aldı.

• arkadaşlar bu filmi izmirde en iyi hangi salonda izleyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Bende filmi bugün XpanD olarak izledim. Açıkça söylemem gerekirse beklentilerimin biraz altında kaldı. Gözlük renkleri epey koyulaştırıyor. Bazen gözlüğü çıkarıp baktım filme, renk cümbüşü vardı, daha çok hoşuma gitti. Genel olarak beğendim.

Mesela filmin başındaki uzay aracını görünce aklım hemen Star Wars'a kaydı. Ayrıca beden değiştirdikleri alet olsun, yapım şekli olsun matrixi açık şekilde andırıyordu. Hatta aleti kapayınca yere düştüler. Matrixte ki fiş çekimleri aklıma gelmedi değil.

Hayatımda izlediğim en iyi film değildi. Fakat en iyileri arasında ki yerini çoktan aldı.

Avatarları olması başka bedene geçmeleride bana surrogates'i hatırlatmıştı

• quote:

Bende filmi bugün XpanD olarak izledim. Açıkça söylemem gerekirse beklentilerimin biraz altında kaldı. Gözlük renkleri epey koyulaştırıyor. Bazen gözlüğü çıkarıp baktım filme, renk cümbüşü vardı, daha çok hoşuma gitti. Genel olarak beğendim.

Bursa afm'ye gittin değil mi cenk hocam..... hem karanlık yapıyor bir de külçe ağırlığındaki gözlüğü cabası:) o yüzden ben de Eskişehir espark'a gittim RealD 3D'ye .... gözlükleri güneş gözlüğü kadar hafif ve de o kadar karartmıyor...

Ayrıca hiç bir Bursa sinemasında görmediğim ferahlığı hissettim hem ayak mesafesi 1m yi rahat geçiyor önümüzden gecenlere yol vermemize gerek bile yok.... ayrıca ön sırayla aramızda ki yükseklik mesafesi de rahat 1m yi geçiyor ayaklarımın hizasında... Ayrıca "bas"tan dolayı aşağıdan titremeler geldiydi 5D havası verecek şekilde.. ben böyle sinema salonu Bursa'da görmedim.....

Cinebonus Erzuruma kadar gittin Bursa'da neden yoksun?????????? Cinebonus Bursa'ya gelecek olsa nereye yapacak...o kısmını ise hiç düşünmedim... yeni bir Avm gelecek mi Bursa'ya??? bilen Bursalı arkadaşlarımız varsa fikirlerinizi bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 7 Ocak 2010; 23:42:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Bursa afm'ye gittin değil mi cenk hocam..... hem karanlık yapıyor bir de külçe ağırlığındaki gözlüğü cabası:) o yüzden ben de Eskişehir espark'a gittim RealD 3D'ye .... gözlükleri güneş gözlüğü kadar hafif ve de o kadar karartmıyor... Ayrıca hiç bir Bursa sinemasında görmediğim ferahlığı hissettim hem ayak mesafesi 1m yi rahat geçiyor önümüzden gecenlere yol vermemize gerek bile yok.... ayrıca ön sırayla aramızda ki yükseklik mesafesi de rahat 1m yi geçiyor ayaklarımın hizasında... Ayrıca "bas"tan dolayı aşağıdan titremeler geldiydi 5D havası verecek şekilde.. ben böyle sinema salonu Bursa'da görmedim.....Cinebonus Erzuruma kadar gittin Bursa'da neden yoksun?????????? Cinebonus Bursa'ya gelecek olsa nereye yapacak...o kısmını ise hiç düşünmedim... yeni bir Avm gelecek mi Bursa'ya??? bilen Bursalı arkadaşlarımız varsa fikirlerinizi bekliyorum....

Evet AFM Carrefour da izledim filmi. Koltukların arasının dar olduğu doğru. Adam gibi yayılamıyorsunuz, çıkarken de zorlanıyor millet. Bunun dışında XpanD Bursada Koruparkta da var. Korupark tarafına yapılabilirdi Cinebonus ama gelmedi. Şuan ki durum gözden geçirildiğinde gelmesi zor görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.