Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Haftasında 1,018,811,000dolar Hasılat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 3 Ocak 2010; 22:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

3. Haftasında 1,018,811,000dolar Hasılat

Helal rekora koşuyor yavaş yavaş
  • quote:

1.liğe oturur mu acaba? Herkes böyle 3'er 4'er kez izlerse kesin oturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

quote:

1.liğe oturur mu acaba? Herkes böyle 3'er 4'er kez izlerse kesin oturur.

Bence 3,4 kere izlenecek film.Zaten duygusal bir insanım izledikce ağlayasayım geliyor.Herkes savaş sahneleri beğenmiş ama bence Na'vilerin hayatı yaşayış tarzları,yaşadıkları yer,bir na'vinin bir insana aşık olması bunlar çok ilgimi çekiyor.
    (Leona Lewis - I See You [Theme from Avatar dinlemeyen varsa dinlesin bence mükemmel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 3 Ocak 2010; 23:57:04 >

• Filmi az evvel ikinci kere izledim ve eve geldim,artık çok sağlıklı bir yorum yapabileceğim sanırım,iyice düşündüm ve yorumum şudurki;bu film cidden sinema tarihi için bir mihenk taşı olacaktır.
  • Ben bundan 3 hafta önce bu konuya girdiğimde ; film hakkında yorumlar şu şekildeydi ,

" Sıradan bir film , ama gitmeniz gerekir "

Ben 3d sinema buldum ve inat edip oraya gittim.

Yorumum ise :

10/10

Tamamen ayrı bir dünya yaratılmış.Yeni kelimeler ve göz zevkine uygun kişilikler.Konusu için hiç bir söz bulamıyorum KUSURSUZ !

İnsanoğlunun hayatında en az 1 kere izlemesi ŞİDDETLE tavsiye ediyorum. Yönetmenin dediği kadar var ;) " Avatar filmi ne cd'de ne internet üzerinde , hiç bir şekilde korsan izlenilmemeli."1

VERMİŞ OLDUGUM PARANIN SONUNA KADAR HELAL EDİYORUM =) Baya etkisinde kaldım
  • gokhankoc_brood ve şu yorumu
    ''Tüm canlılarla ruhsal iletişim kurabildiğimiz, Tanrı'nın sizi dinlediğine emin olduğunuz, onu hissetmekle kalmayıp duyduğunuz bir dünya. Mecbur kalmadıkça öldürmeyen, doymak için öldürüken bile vicdanı sızlayan, birbirlerini gerçekten "görebilen" bir ırk...''

Filmi izledikten ne kadar fena olduysam bunu okuyuncada aynı derecede fena oldum.Muhteşem bir yorum ellerine sağlık arkadaşım yıktın geçtin bizi ya...

Dipnot: Filme laf eden arkadaşlarda (çalıntı diyen yada benim okurken şok olduğum "müstehcen sahne olduğunu iddaa edenler.gerçekten pes diyorum insan nereyi görmek isterse oraya bakarmış....) saolsunlar gerçek dünyada olduğumuzu bize hatırlatıyorlar , her sepette çıkan çürük elmalar gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Filmi az evvel ikinci kere izledim ve eve geldim,artık çok sağlıklı bir yorum yapabileceğim sanırım,iyice düşündüm ve yorumum şudurki;bu film cidden sinema tarihi için bir mihenk taşı olacaktır.

Aynı şekilde ben de 2. defa izledim bu akşam (beleş izleme fırsatı buldum,yoksa zor ) Yine büyük keyif aldım izlerken.

Buarada film büyük ihtimal tüm zamanların en büyük gişe hasılatını yapan 2. filmi olacak, Titanic'i geçebileceğini sanmıyorum artık. İlk 2 sıra da James Cameron üstadın olacak

1. Titanic $1,842,879,955
    2. Return of the King $1,119,110,941
    3. Dead Man's Chest $1,066,179,725
    4. Avatar $1,018,811,000
    5. The Dark Knight $1,001,921,825

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 4 Ocak 2010; 1:13:16 >

• Ankamall`da Xpand 3D izledim. Ya teknoloji problemli (ki pek sanmıyorum) ya da bizim salonlarımız dandik (kesin bu evet bu...).
    Öncelikle zaten normal filmlerde bile yeterince parlaklık, kontrast yaratılamayan şahane (!) sinema salonlarımızda, koyu bir cama sahip xpand gözlüğü taktığınızda renk namına birşey kalmıyor.

Pandora ormanları rengarenk bilindiği gibi. Ama bizim süper sinema salonlarımızın sönük projektörleri ve xpand gözlüğü birleşince rengarenk orman namına birşey kalmıyor. 3D olayı fena değil. Öndeki nesnelerde ve genelde az hareketli sahnelerde oldukça güzel oluyor.

En kısa zamanda belgesel neyin demeyip IMAX`i de test edeceğim. Bakalım bu teknoloji olduğu gibi mi yansıtılmış, yoksa Turkish Style pazarlama hilesinden mi ibaret göreceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

Ankamall`da Xpand 3D izledim. Ya teknoloji problemli (ki pek sanmıyorum) ya da bizim salonlarımız dandik (kesin bu evet bu...).
    Öncelikle zaten normal filmlerde bile yeterince parlaklık, kontrast yaratılamayan şahane (!) sinema salonlarımızda, koyu bir cama sahip xpand gözlüğü taktığınızda renk namına birşey kalmıyor.

Pandora ormanları rengarenk bilindiği gibi. Ama bizim süper sinema salonlarımızın sönük projektörleri ve xpand gözlüğü birleşince rengarenk orman namına birşey kalmıyor. 3D olayı fena değil. Öndeki nesnelerde ve genelde az hareketli sahnelerde oldukça güzel oluyor.

En kısa zamanda belgesel neyin demeyip IMAX`i de test edeceğim. Bakalım bu teknoloji olduğu gibi mi yansıtılmış, yoksa Turkish Style pazarlama hilesinden mi ibaret göreceğim...

Bende aynı yerde 6 numaralı salonda izledim sabah seansında.Dolby digital geri sayım şeyi oldukça canlıydı.Ama dediğin gibi parlaklık olarak zayıftı.

@kyle007

Bence Titanic'i rahat geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmashMyPs3 -- 4 Ocak 2010; 1:18:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Galathil

quote:

Orijinalden alıntı: Galathil

quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

Gelmiş geçmiş en kaliteli,düşündürücü ve komik film SALAK ile AVANAK'tır.
    Ayrıca kanal7'de çok güzel programlar veriyor herkese tavsiye ederim.

Kesinlikle kelimesi kelimesine katılıyorum.

Bu akşam Mahmut abinin yılbaşı özel programı var mesela.
    Hangi kanalda benzer bir aktivite var.

MAHMUT TUNCER SHOW Yılbaşı Özel
    Perşembe 23:45

Şu adamın programını izliyorsun ya allah akıl fikir versin.
    Mahmut değil mamut o.Şu memleketde flashtv izleyenlerde varmış

Kendin yaptıgın yanlışı diğer başlıkda alıntı yaparak düzeltmen , ve üstüne üstlük bu film hakkındaki saçma sapan yorumların

• quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Filmi az evvel ikinci kere izledim ve eve geldim,artık çok sağlıklı bir yorum yapabileceğim sanırım,iyice düşündüm ve yorumum şudurki;bu film cidden sinema tarihi için bir mihenk taşı olacaktır.

Aynı şekilde ben de 2. defa izledim bu akşam (beleş izleme fırsatı buldum,yoksa zor ) Yine büyük keyif aldım izlerken.

Buarada film büyük ihtimal tüm zamanların en büyük gişe hasılatını yapan 2. filmi olacak, Titanic'i geçebileceğini sanmıyorum artık. İlk 2 sıra da James Cameron üstadın olacak

1. Titanic $1,842,879,955
    2. Return of the King $1,119,110,941
    3. Dead Man's Chest $1,066,179,725
    4. Avatar $1,018,811,000
    5. The Dark Knight $1,001,921,825

Daha çok yapar Avatar. yani 3. haftası, geçer belki belli mi olur?
    Bence 1.5 yada 1.6 milyar civarı yapacak..
    İlk Hafta rekorunu kıramadı ama 2.hafta rekorunu The dark knight'dan, 3.hafta rekorunuda SpiderMan'den aldı.. 4-5-6-7... hepsi titanic'e ait. Onlarıda kesin kıracak gibi.. 4.hafta rekoru 28 Milyon, avatar gelecek hafta sonu bunu hayli hayli yapar..

• yahu daha dun 782 milyondu hasılat ne ara 1 milyar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

Ankamall`da Xpand 3D izledim. Ya teknoloji problemli (ki pek sanmıyorum) ya da bizim salonlarımız dandik (kesin bu evet bu...).

evet bende bursa da Xpand 3D olarak izledim ve tek cümleyle YAZIKLAR OLSUN diyorum
    gözlüğü çıkarıp bakıyorum rengarek günlük güneşlik hava, gözlüğü takıyorum resmen akşam üstü yağmurlu hava moduna geçiyor
    artık bluray i çıkınca renkli olarak tekrar izlerim

• Yurtdışında 3D blu-Ray çıkacağı muhtemel. Ancak burada da çıksa. Hatta Special Edition formatlı bile olsa
  • Avatar bu gidişle Titanic'i de geçecek gibi duruyor.
    2.kesin olur ama 1. bile olabilir bu gidişle hasılat sıralamasında.
  • arkadslar cınde daha yenı gosterıme gırmıs fılm oradakı hasılat saglıklı sekılde yansısın fılm 2 mılyar dolara cıkar..hak edene helal olsun dıyorum varmı baskası bunun gıbı yok..yuru be james baba kım tutar senı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

yahu daha dun 782 milyondu hasılat ne ara 1 milyar oldu

bknz:darphane
  • En az 3-4 kere gidildiği için hergün katlanıyor
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.