Bildirim
Avast İnternetimi kesiyor..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Avasttan firewall'u devre dışı bırakarak dene birde.. -
Olmuyor genede aslında msn i acıp kapayabiliyrom yani internet var ama sayfa acamıyorum onuda yeni farkettim mozilla dan da explorer dan da acılmıyor kapatıyorum avastı öyle acıyorum :) anında calısıyor avastı kapatınca çok ilginc -
bende de aynı sorunu yaptı o yuzden AVG 'e gectim (free versiyon) -
quote:
Orjinalden alıntı: KingDwa®F
bende de aynı sorunu yaptı o yuzden AVG 'e gectim (free versiyon)
bende kurdum onu ama 2 defa tarama seçeneğimi denedim ikisindede 10 dakika dayanabildi laptop kapandı çokmu kasıyor benim dandik laptop'damı sorun bi virüs taraması yapamıyorum işe bak ya -
acıkcası avg en hafif olanı cunku eşimin işdeki pc'si, pIV 1.6 ghz ve 128 mb ram pc (8 yıllık) de bile avg calısıyor ve cihaz 1 dk icinde acılıyor (power dugmesine bastıkdan sonra) , bu kadar eski pc bile acılıyor ve seninkisi bundan bile kucuk bi pc ise o zaman zaten yaşamaya hakkı yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X