Şimdi Ara

Avast İnternetimi kesiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce Avast 4,8 Professionel yükledim ama internetim gitti, sağ alttaki ikon da erişimde koruma seçeneği var yani Avastı devre dışı bırakma onu tıklıyorum durduruyorum internet geliyor açınca gidiyor nasıl çözeceğim bütün seçenekleine baktım ama ikisi aynı anda çalışmıyor yardım lütfen.

• Avasttan firewall'u devre dışı bırakarak dene birde..
  • Olmuyor genede aslında msn i acıp kapayabiliyrom yani internet var ama sayfa acamıyorum onuda yeni farkettim mozilla dan da explorer dan da acılmıyor kapatıyorum avastı öyle acıyorum :) anında calısıyor avastı kapatınca çok ilginc
  • bende de aynı sorunu yaptı o yuzden AVG 'e gectim (free versiyon)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

bende de aynı sorunu yaptı o yuzden AVG 'e gectim (free versiyon)

bende kurdum onu ama 2 defa tarama seçeneğimi denedim ikisindede 10 dakika dayanabildi laptop kapandı çokmu kasıyor benim dandik laptop'damı sorun bi virüs taraması yapamıyorum işe bak ya
  • acıkcası avg en hafif olanı cunku eşimin işdeki pc'si, pIV 1.6 ghz ve 128 mb ram pc (8 yıllık) de bile avg calısıyor ve cihaz 1 dk icinde acılıyor (power dugmesine bastıkdan sonra) , bu kadar eski pc bile acılıyor ve seninkisi bundan bile kucuk bi pc ise o zaman zaten yaşamaya hakkı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antivirüs interneti engelliyor...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.