Kullandığım kadarı söyliyim , tek nefret ettiğim yanı güncellemesi
en güzeli panda
Ben nasıl kaldırdım ya avast ı kastı bi pc de bildiğin kaldırdım
Ya artistik hareketler yapmıosan internette (anladın sen onu) gayet yeterli bi program aslında. Arada bir tarama yaparsın cillop olur.
arkadaşlar avastı tam anlamıyla kullanmadan yorum yapmayınız.. ben 1 sene kadar kullandım 4,7 sürümünü ve en güncel günleştirmeleri ile beraber.. hiç karışmadım güncelleştirmeyi otomatik yapıyordu.
virüs bulmasına gelince bazen virüsleri görmüyordu daha sonra tarama yapınca farkediyordu bazı virüsleri silemiyor tekrardan çıkıyor ama o dosya kullanılamıyor.. söylim pc tekrar başlatınca tarama yapıyor ordan siliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: LastSoldi3r
Olur olmadık zamanlarda pc yi feci bir şekilde kasıp sonrada b**almışscasına "yeni sürüm yüklendi" demesi.
+1982
ya yokmu şöyle bir makale avastı yerin dibine sokan.
quote:
Orjinalden alıntı: egomanyak.
avast 4 bilgisayardan silinemiyor programı yüklerken bunu kabul etmen gerekiyor. ve virüs bulamıyor :)
ben kaç tane kaldırıp yükledim.... Siz kaldırırken kesin bi sorun yaşıyorsunuz...
Sistemi güvenli kipe alıp deneyin
Avast 4.8. memnunum ve boşuna para verdiğim norton dan kat kat iyi bence norton gibi kasmıyor. Kendini hep güncelliyor. Ve de Uyanık kalmak Korkulu rüya görmekten evladır. Anlayan anladı.
Kendini silimesi bide windows dosyalrını silmesi kötü tarafı Avast yüzünden format atıpdurmustum bi ara...
avast kasmaz da yukarda biri panda demiş o manyak kasar işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme