Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
672
Cevap
10
Favori
64.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doyumsuz insanoğlu, çok değil 1,5 sene önce 3 mbiti konuşuyorduk şuanda 25 nedir diyosunuz..
    Tepkinizi diğer isslere gösterin. Şuanda tarifeyi tv üst paket+sinema+25 mbit=81 tl olarak düşünün..
    Hangi iss sadece 25 mbiti 80 tlye veriyor?(turknet demeyin)
    tamam günümüzde bu hızlar çok iyi değil ama, diğerlerine nazaran altın değerinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otam -- 31 Aralık 2018; 14:58:29 >

Orijinalden alıntı: mert6385

evet geçirirler. 24 mbt 150 gb akn li olana ben de taahüt verdim (56 lira) ama komple sınırsız yapacakları belli dğeildi. ondan dolayı 150 akn li olanı seçmiştim. ama artık belli oldu.

ondan dolayı 56 liralık olana değil dehttps://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,559,tv-internet-kampanyasi buna taahüt verin. 24 mbt sınrısız 47 lira olmuş olacak
    Hocam teşekkürler, az önce linkini verdiğiniz kampanyaya geçiş yaptım

• Ben zaten sadece o saatler içerisinde internet kullanıyorum evimde. Şaşırmış la bunlar. Neyse tt ye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hangi ülke acaba bu? Mesela İngiltere'de bunu yapabileceklerini mi düşünüyorsunuz? Yahut Romanya'da?..

Yok böyle bir şey. Yoğun zamana göre birtakım kısıtlamaların yapıldığı birkaç ülke var ama bu şekilde değil. Yoğun zamanda birkaç TB kullanımdan sonra hız düşümünün yapıldığı ülkeler vardı ama bunların neredeyse hiçbirinde bu çeşit bir uygulama kalmadı. 2 sene önceye kadar 100 lira civarına 50 (down.)/10 (up.) Mbps hızlar satılan bu ülkelerde şimdilerde bu fiyata 500 (down.)/120 (up.) Mbps satılır durumda.

İngiltere hakkında sorduğum soruyu yine kendim cevaplayayım:

İnternette Kalite Hareketitwitter
    İnternette Kalite Hareketi
    https://twitter.com/kalitehareketi/status/1006240778602139648

Avrupa'nın birçok ülkesinde artık "e kadar" ibaresi o kadar da "e kadar" değil, bu şekilde ortalama hızların veya hız aralıklarının belirtilmesi zorunlu. 1 Gbps deyip 30 Mbps vermeye kalkanın başına neler gelir, siz düşünün. Üst hızı 1 Gbps olarak listelenen tarifeler genelde 850 Mbps ortalama hız sağlıyorlar.

• su an akn li paketlerden daha hizli tarife ile taahut yenilemek mi mantikli yoksa 1 ocaktan sonraki 80.99 TL lik 100 mbps AKS ye gecmek mi mantikli arkadaslar?

Ona gore musteri hizmetlerini arayacagim

düzelteyim; kablonet aslında 100 mbit'i 86 liraya veriyor şu anda... o tarifede 25 mbit 19:00-24:00 arası...

böyle güzel bir tarifenin yakınından geçebilecek başka bir tarife de bağlantı sorunu yaşadığınızda psikolojinizi bozmayacak hiçbir iss'de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Aralık 2018; 15:20:37 >

Orijinalden alıntı: eP_362

Mevcut AKN'liler sınırsız olarak devam edecekler.
    Cevap için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

su an akn li paketlerden daha hizli tarife ile taahut yenilemek mi mantikli yoksa 1 ocaktan sonraki 80.99 TL lik 100 mbps AKS ye gecmek mi mantikli arkadaslar?

Ona gore musteri hizmetlerini arayacagim
    Ben de bunun cevabını arıyorum...

gençler ne bu şiddet bu celal.
    100 mbit lik tarifeye ask ile bağlanırsan güdne 816gb veri indirebiliyorsun. ayda 24tb, var mı bunu koyacak yeriniz? neyini beğenmiyorsunuz?

50mbit limitsiz ile günnde 500gb indirebiliyorsunuz.

yani 100 mbit ask li tarifeye geçin. ben 50mbit limitsize geçtim amaşu tarifeyi görünce pişman oldum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mega_north -- 31 Aralık 2018; 15:44:10 >

• merhaba
    bu gün kablo neti aradım 24 mgbt 150 gb sözleşmem var 70 tl
    bana bu gün içinde 50 mgbt e dönersem herşey dahil 99tl yarından itibaren sınırsız 50 mgbt devam edebileceğim söylendi sizce nasıl tklih degerlendirmeye değermi??

sık sık reddit okurum, adamlar 500gb indirme yapanı bile istediği gibi banlayabiliyor.
    şu an Türkiyedeki şartlar inanamayacağım bir konuma geldi, ben inanamıyorum valla.

avrupa hakkında delilsiz sallama, çıkar delillerini ben de sana bulayım.

ayrıca seedbox örneinden bakalım, adamlar kafasına göre hızını kısıp açabiliyor, yoğunluk zamanına göre.

Orijinalden alıntı: Guest-EBCCBCBD7

merhaba
    bu gün kablo neti aradım 24 mgbt 150 gb sözleşmem var 70 tl
    bana bu gün içinde 50 mgbt e dönersem herşey dahil 99tl yarından itibaren sınırsız 50 mgbt devam edebileceğim söylendi sizce nasıl tklih degerlendirmeye değermi??
    sakın kabul etmeyin çok pahalı.

100 güldüren kampanyalarına bakın internetten ordan seçin.

Almanya ve ingiltere'de yaşayan arkadaşlarıma konuyu sordum çocuklar gülmeye başladı yok öyle bir şey.

50mbit sinirsiza taahut yenilersem 92 lira

100 mbit ask alirsam 90 lira

karasiz kaldim.

50mbit 100gb tarifesine 86 TL den onay verdim, umarım söyledikleri gibi yapıp AKN' yi kaldıracaklardır, iki sene daha muhattap olmayız kendileri ile

gerçi ilerki zamanlarda 100mbit ASK olana geçmeye izin verirler ise o geçişi de düşünebilirim duruma göre.

selamlar

Kadin dedi ki oyle bir kampanyamiz yok siteden bakiyorum oyle bir kampanyamiz yok dedi.

Ben de dedim ki ben nasil gorebiliyorum ayni siteden bakiyoruz.

Dedim donanimhaber den link attilar ordan goruyorum, size linki soyleyeyim girin dedim.

Linki tek tek heceledim, kadin 100mbit ask 89.99 lirayi gorunce sasirdi ve "aaa boyle bisey mi varmis" dedi.

Anlamiyorum musteri hizmetlerinin nasil.haberi olmaz

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

ASK işi ile uğraşamayacağım için

50mbit 100gb tarifesine 86 TL den onay verdim, umarım söyledikleri gibi yapıp AKN' yi kaldıracaklardır, iki sene daha muhattap olmayız kendileri ile

gerçi ilerki zamanlarda 100mbit ASK olana geçmeye izin verirler ise o geçişi de düşünebilirim duruma göre.

selamlar
    bu tarife cihazlarla beraber 99 tl olan tarife değilmi

Turkcel alt yapısını kullanıyor netgalaxy net yazın çıkar googleden

Orijinalden alıntı: Guest-EBCCBCBD7

bu tarife cihazlarla beraber 99 tl olan tarife değilmi

Alıntıları Göster
    Türksat Kablo
    Mevcut Müşteriye Özel 100 Güldüren Kampanyası | Kablo
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,582,mevcut-musteriye-ozel-100-gulduren-kampanyasi

bu tarifeye geçtim burada cihaz ücreti ile söylediğiniz fiyata gelecektir tahmin ediyorum ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

Hocam inanir misiniz biraz once aradim musteri hizmetlerini kadina dedim ki 2019 100unuzu gulduren kampanyayi sordum

Kadin dedi ki oyle bir kampanyamiz yok siteden bakiyorum oyle bir kampanyamiz yok dedi.

Ben de dedim ki ben nasil gorebiliyorum ayni siteden bakiyoruz.

Dedim donanimhaber den link attilar ordan goruyorum, size linki soyleyeyim girin dedim.

Linki tek tek heceledim, kadin 100mbit ask 89.99 lirayi gorunce sasirdi ve "aaa boyle bisey mi varmis" dedi.

Anlamiyorum musteri hizmetlerinin nasil.haberi olmaz
    Geceden itibaren yayına girecektir o yüzden bence
    MSI GTX 1080 Ti, Intel i7 8700, Samsung 970 Evo NVM.e SSD,Z370-A Pro, Kingston Hyperx Predator 16GB (2x8GB) 3000MHZ, Aerocool KCAS 650W 80 Gold, Mouse: Razer Deathadder Chroma, Ekran: MSI MAG27CQ Laptop: MSI GE70 NOTEBOOK CORE İ7 4700 2.40 GHZ-16GB-1TB-17.3
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.