Şimdi Ara

Avansas Çaylarda Fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
7.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çaykur Altınbaş Çayı 500 gr 14,20tl
    Avansas
    Çaykur Altınbaş Çayı 500 gr - Tanışma Fiyatı | Avansas.com
    https://www.avansas.com/caykur-altinbas-cayi-500-gr--tanisma-fiyati-p-201UCW

Çaykur Filiz Çayı 1000 gr bitti https://www.avansas.com/dokme-caylar-c-79

Çaykur Tiryaki Çayı 500 gr 11,99tl https://www.avansas.com/dokme-caylar-c-79

Lipton Dökme Çay Doğu Karadeniz 1000 gr BİTTİ https://www.avansas.com/dokme-caylar-c-79

Doğuş Geleneksel Rize Çayı 1000 gr 22,66tl
    Avansas
    Doğuş Geleneksel Rize Çayı 1000 gr - Tanışma Fiyatı | Avansas.com
    https://www.avansas.com/dogus-geleneksel-rize-cayi-1000-gr--tanisma-fiyati-p-201W14

Çaykur EDT Rize Turist Çayı 1000 gr 23,19tl
    Avansas
    Çaykur EDT Rize Turist Çayı 1000 gr - Tanışma Fiyatı | Avansas.com
    https://www.avansas.com/caykur-edt-rize-turist-cayi-1000-gr--tanisma-fiyati-p-201UCZ

Doğuş Karadeniz Keyf-i Dem Çayı 1000 gr 20,31tl
    Avansas
    Doğuş Karadeniz Keyf-i Dem Çayı 1000 gr - Tanışma Fiyatı | Avansas.com
    https://www.avansas.com/dogus-karadeniz-keyf-i-dem-cayi-1000-gr--tanisma-fiyati-p-201W1P

Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi Poşet 100 gr 4,41tl https://www.avansas.com/kurukahveci-mehmet-efendi-turk-kahvesi-poset-100-gr--tanisma-fiyati-p-201QID

Avansas Çaylarda Fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 22 Ağustos 2019; 1:30:11 >

• 2 lira deyip geçmeyin
    metro markette kasada beklerken çikolata 7,5₺ ibaresi görünce onu da ekledim
    ancak 9,5₺ den geçince kasa şefliğine müracaat ettim ve uzaktan da görülen etiket fiyatını işaret edip düzeltme istedim
    kasa şefliğinde görevli bağyan işleme başladı iptal edelim siz 7,5₺ den yeniden alın dedi
    aradaki farkı iade edemen mi diye sordum kredi kartı ile aldığım için mümkün olmadığını söyledi çaresiz kabul ettim
    görevli bağyan kredi kartıml aldı ve arkada duran bilgisayara fatura bilgilerini girip iptal butonuna bastı ancak defalarca butona bastığı halde sistem iptal etmedi bu arada bağyan bana sistem güncellemesi nedeniyle biraz uzayacağını söyleyip buton ile uğraşmaya devam etti
    bu arada bağyan buton ile uğraşırken bir telefon geldi cevapladı kim arıyor diye sordu sonra derya hanım siz neden öğlen yemeğini bu saate bırakıyorsunuz bakın burada diğer arkidişler bu yüzden mağdur olyo diyerek fırça atmaya başladı
    brn sizin arkidişiniz deelim siz bana bağlıdınız bu durumu yazılı olarak izah edin dedi ve konuşmasının devamından anladığım kadarıyla telefondaki şahıs yüzüne kapattı
    bu defa bağyan aradı ve derya hanım az önce söylediğimi işitmediniz bu durumu yazılı olarak beyan edip kapattı telefonu
    hemen ardından bağyan bir başkasını aradı ve ona derya hanımla görüştüm durumu yazılı olarak izah etmesini söyledim dedi ve kapattı
    sonra bağyan bana begefendi sizi daha fazla bekletmeyelim dedi ve cüzdanından iki adet 1₺ çıkarıp bana verdi
    ben de teşekkür edip oradan aldığım ürün ve 2₺ nakit ile ayrıldım
  • Çaylardan sadece 1 adet alınabiliyor. Mehmet Efendi Kahve 3 adet alınabiliyor. Herkesin faydalanması için yapılan bir uygulama muhtemelen.

Birden fazla hesap açıp almaya çalışırsanız Faturada yazan adresler aynı olduğu için sipariş iptal ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrQressive

Çaylardan sadece 1 adet alınabiliyor. Mehmet Efendi Kahve 3 adet alınabiliyor. Herkesin faydalanması için yapılan bir uygulama muhtemelen.

Birden fazla hesap açıp almaya çalışırsanız Faturada yazan adresler aynı olduğu için sipariş iptal ediliyor.
    zaten siteden direk aratınca bu fiyatlar çıkmıyor. Büyük ihtimal reklam amaçlı fiyatlar. Kışın ki domestos olayından sonra böyle bir önlem normal
  • kargo için kod bulabilir miyiz acaba? yoksa bi anlamı yok..
  • Dunyanin cay ihtiyacinin %60 ulke olarak sen karsila kendi ulkende cayin en kotusunu en pahaliya ic vesselam!!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ucuz ürün satıp reklamını güzelce yapıp stokçuluğun da kısmen önüne gecen iyi bir firma taktir ettim ben kargo ücretsiz olsaydı alırdık yine bişeyler

• 1 tane 500 Gr alsam nolur almasam nolur 2 lira icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

1 tane 500 Gr alsam nolur almasam nolur 2 lira icin
    2 lira deyip geçmeyin
    ancak 9,5₺ den geçince kasa şefliğine müracaat ettim ve uzaktan da görülen etiket fiyatını işaret edip düzeltme istedim
    kasa şefliğinde görevli bağyan işleme başladı iptal edelim siz 7,5₺ den yeniden alın dedi
    aradaki farkı iade edemen mi diye sordum kredi kartı ile aldığım için mümkün olmadığını söyledi çaresiz kabul ettim
    görevli bağyan kredi kartıml aldı ve arkada duran bilgisayara fatura bilgilerini girip iptal butonuna bastı ancak defalarca butona bastığı halde sistem iptal etmedi bu arada bağyan bana sistem güncellemesi nedeniyle biraz uzayacağını söyleyip buton ile uğraşmaya devam etti
    bu arada bağyan buton ile uğraşırken bir telefon geldi cevapladı kim arıyor diye sordu sonra derya hanım siz neden öğlen yemeğini bu saate bırakıyorsunuz bakın burada diğer arkidişler bu yüzden mağdur olyo diyerek fırça atmaya başladı
    brn sizin arkidişiniz deelim siz bana bağlıdınız bu durumu yazılı olarak izah edin dedi ve konuşmasının devamından anladığım kadarıyla telefondaki şahıs yüzüne kapattı
    bu defa bağyan aradı ve derya hanım az önce söylediğimi işitmediniz bu durumu yazılı olarak beyan edip kapattı telefonu
    hemen ardından bağyan bir başkasını aradı ve ona derya hanımla görüştüm durumu yazılı olarak izah etmesini söyledim dedi ve kapattı
    sonra bağyan bana begefendi sizi daha fazla bekletmeyelim dedi ve cüzdanından iki adet 1₺ çıkarıp bana verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Türk çayı alt sınıf. İçtiğimiz çay felan değil ya neyse.
    Kargo işi batırıyor. Yoksa alırdık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    serin hikaye.
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar inanin cay degil ya 3.yada 4.kalite terek alti toz 1.siniflar hep yurt disina bizim burada aldigimiz paraninda altinda yabancilar satin aliyor ustunde english tea yazip yaninda uretim yeri rize yaziyor.

Hocam 2 lira için destan ve mezarcılığın kitabını yazdınız. Valla bravo

• 50tl üstü kargo bedeve emme her üründen bi dane aldırüür
    Aaaa yüzz biiir de bugün 150/25 var troy ile birleşir 95tl ye gelir tabi Altınbaş yok filiz ve tiryaki var avansas ile fiyat farkı 2tl ama dediğim gibi kombo ile daha uyguna gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

50tl üstü kargo bedeve emme her üründen bi dane aldırüür
    Aaaa yüzz biiir de bugün 150/25 var troy ile birleşir 95tl ye gelir tabi Altınbaş yok filiz ve tiryaki var avansas ile fiyat farkı 2tl ama dediğim gibi kombo ile daha uyguna gelir
    Çaylarda yok indirim A101 de

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    A101de tiryaki ve filiz çaylarda 150/25 geçerli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: recepagam

kargo için kod bulabilir miyiz acaba? yoksa bi anlamı yok..
    50tl üstü kargo ücretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

2 lira deyip geçmeyin

Alıntıları Göster
    Yasal iade yapsaymış keşke.
    Bizim millet böyle şeylere utanıyor. Anlamıyorum. Demekki kolay kazanıyorlar. Ceplerinde 1 tl olmasa bile büfeden su alabiliyorlar. Helal olsun.
    Aynısını migrosta yaptım. Hatalı etiketti.

Senin 2 lira fazladan senden alınan para haklı davanda destekliyorum😀burada 2 lira için 50 lira sepet yapma sorunu

• 200 e 40 tl indirim verdi. Çaykur 500gr tirebolu çay 17.50 gibi satılıyor zamsız olarak 12 tane aldım 14 tl ye geldi inşallah gönderirler. Sipariş hazırlamıyor diyor şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: burak335

200 e 40 tl indirim verdi. Çaykur 500gr tirebolu çay 17.50 gibi satılıyor zamsız olarak 12 tane aldım 14 tl ye geldi inşallah gönderirler. Sipariş hazırlamıyor diyor şuan
    200/40 nereden hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.