< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 22 Ağustos 2019; 1:30:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 22 Ağustos 2019; 1:30:11 > |
Dunyanin cay ihtiyacinin %60 ulke olarak sen karsila kendi ulkende cayin en kotusunu en pahaliya ic vesselam!!!!
|
2 lira deyip geçmeyin
metro markette kasada beklerken çikolata 7,5₺ ibaresi görünce onu da ekledim ancak 9,5₺ den geçince kasa şefliğine müracaat ettim ve uzaktan da görülen etiket fiyatını işaret edip düzeltme istedim kasa şefliğinde görevli bağyan işleme başladı iptal edelim siz 7,5₺ den yeniden alın dedi aradaki farkı iade edemen mi diye sordum kredi kartı ile aldığım için mümkün olmadığını söyledi çaresiz kabul ettim görevli bağyan kredi kartıml aldı ve arkada duran bilgisayara fatura bilgilerini girip iptal butonuna bastı ancak defalarca butona bastığı halde sistem iptal etmedi bu arada bağyan bana sistem güncellemesi nedeniyle biraz uzayacağını söyleyip buton ile uğraşmaya devam etti bu arada bağyan buton ile uğraşırken bir telefon geldi cevapladı kim arıyor diye sordu sonra derya hanım siz neden öğlen yemeğini bu saate bırakıyorsunuz bakın burada diğer arkidişler bu yüzden mağdur olyo diyerek fırça atmaya başladı brn sizin arkidişiniz deelim siz bana bağlıdınız bu durumu yazılı olarak izah edin dedi ve konuşmasının devamından anladığım kadarıyla telefondaki şahıs yüzüne kapattı bu defa bağyan aradı ve derya hanım az önce söylediğimi işitmediniz bu durumu yazılı olarak beyan edip kapattı telefonu hemen ardından bağyan bir başkasını aradı ve ona derya hanımla görüştüm durumu yazılı olarak izah etmesini söyledim dedi ve kapattı sonra bağyan bana begefendi sizi daha fazla bekletmeyelim dedi ve cüzdanından iki adet 1₺ çıkarıp bana verdi ben de teşekkür edip oradan aldığım ürün ve 2₺ nakit ile ayrıldım |
serin hikaye.
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|