Şimdi Ara

Avansas Çaylarda Fırsat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
7.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün fiyatlar zamlanmadan trendyol'dan çay çiçeği, gg'den de turist çayı aldım. sonrasında fiyatları arttırdılar tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

2 lira deyip geçmeyin
    metro markette kasada beklerken çikolata 7,5₺ ibaresi görünce onu da ekledim
    ancak 9,5₺ den geçince kasa şefliğine müracaat ettim ve uzaktan da görülen etiket fiyatını işaret edip düzeltme istedim
    kasa şefliğinde görevli bağyan işleme başladı iptal edelim siz 7,5₺ den yeniden alın dedi
    aradaki farkı iade edemen mi diye sordum kredi kartı ile aldığım için mümkün olmadığını söyledi çaresiz kabul ettim
    görevli bağyan kredi kartıml aldı ve arkada duran bilgisayara fatura bilgilerini girip iptal butonuna bastı ancak defalarca butona bastığı halde sistem iptal etmedi bu arada bağyan bana sistem güncellemesi nedeniyle biraz uzayacağını söyleyip buton ile uğraşmaya devam etti
    bu arada bağyan buton ile uğraşırken bir telefon geldi cevapladı kim arıyor diye sordu sonra derya hanım siz neden öğlen yemeğini bu saate bırakıyorsunuz bakın burada diğer arkidişler bu yüzden mağdur olyo diyerek fırça atmaya başladı
    brn sizin arkidişiniz deelim siz bana bağlıdınız bu durumu yazılı olarak izah edin dedi ve konuşmasının devamından anladığım kadarıyla telefondaki şahıs yüzüne kapattı
    bu defa bağyan aradı ve derya hanım az önce söylediğimi işitmediniz bu durumu yazılı olarak beyan edip kapattı telefonu
    hemen ardından bağyan bir başkasını aradı ve ona derya hanımla görüştüm durumu yazılı olarak izah etmesini söyledim dedi ve kapattı
    sonra bağyan bana begefendi sizi daha fazla bekletmeyelim dedi ve cüzdanından iki adet 1₺ çıkarıp bana verdi
    ben de teşekkür edip oradan aldığım ürün ve 2₺ nakit ile ayrıldım

Alıntıları Göster
    üşenmeden okudum ya

• turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    Sitede gezerken sağ altta belirdi hocam ordan şey yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

200/40 nereden hocam

Alıntıları Göster
    Ben de burada ki linklere tıklayınca sağ altta kod çıktı, kısmetse kullanın ya da artık ilk fark edene nasip..

200/40
    A32W40-5K5D-GBXH-6WXY

Çaylar beni de cezbediyor.. güzel fiyatlar.. keşke 80/20 kod olsaydı o zaman alev alev olurdu, bir sn bile düşünmezdim.

Ekleme: Dayanamadım aldım yine;

Toplam 3 Ürün

Çaykur Altınbaş Çayı 500 gr 14,20 TL

Çaykur Tiryaki Çayı 500 gr 11,99 TL

Çaykur Filiz Çayı 1000 gr 27,33 TL

Toplam: 53,52 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 21 Ağustos 2019; 12:21:16 >

• Çaylar geldi

Avansas Çaylarda Fırsat

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Afiyetle için, ben de sayenizde sipariş verdim teşekkürler.
  • secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Hangi dunya bu? Bizim ülkemizde üretilen çay ,dünya genelinde uretilen çayların sadece %5 lik bir kısmı .Ayrıca , biz çay ihraç etmiyoruz , üretilen çay iç piyasaya yönelik bir ürün, yanı senin cayın avrupalının damak tadına hitap etmiyor. Yeni yeni ürün geliştiriyoruz ihraç edebileceğimiz türden ürünler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Mağduriyetini anlıyorum kardeşim, thh yolu açık , sana yaşatılan bu durum herkesin başına gelebilir
    #yanındayıztuvnera

• miranivo M kullanıcısına yanıt
    Çin: 2 Milyon Ton
    Hindistan: 1,17 Milyon Ton
    Kenya: 399 Bin Ton
    Sri Lanka: 328 Bin Ton
    Türkiye: 256 Bin Ton durum su avrupada ozelikle kibris azerbaycan almanya rusya ingiltere de turk caylari tercih edilmekte hocam yurt disinda aldiginiz cay olursa bu saydigim ulkelerde cay alinca bakin uretim uerlerine markalar hep yabanci uretim hep rize

• Kışı başı çay tüketiminde yıllık 3.5 kg ile liste başı ülkeyiz.
    80 milyon nüfus var diyelim .
    Tükettiğimiz çay 280000 ton yapar .
    260000 ton üretmişsin, ama daha fazlasını içmişsin, sen dışarıya ihraç edecek çayı nereden buldun ve sattın.
    Doğu illerinde içilen seylan ,srilanka çayları kadar ancak satıyoruz, belkide yarısı kadar.

• Avansas siparişleri kargoya verdiğinde size de kargo takip no göndermiyor değil mi? Sürpriz bir şekilde kargo beklemek zorunda kalmak biraz kötü geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

2 lira deyip geçmeyin
    metro markette kasada beklerken çikolata 7,5₺ ibaresi görünce onu da ekledim
    ancak 9,5₺ den geçince kasa şefliğine müracaat ettim ve uzaktan da görülen etiket fiyatını işaret edip düzeltme istedim
    kasa şefliğinde görevli bağyan işleme başladı iptal edelim siz 7,5₺ den yeniden alın dedi
    aradaki farkı iade edemen mi diye sordum kredi kartı ile aldığım için mümkün olmadığını söyledi çaresiz kabul ettim
    görevli bağyan kredi kartıml aldı ve arkada duran bilgisayara fatura bilgilerini girip iptal butonuna bastı ancak defalarca butona bastığı halde sistem iptal etmedi bu arada bağyan bana sistem güncellemesi nedeniyle biraz uzayacağını söyleyip buton ile uğraşmaya devam etti
    bu arada bağyan buton ile uğraşırken bir telefon geldi cevapladı kim arıyor diye sordu sonra derya hanım siz neden öğlen yemeğini bu saate bırakıyorsunuz bakın burada diğer arkidişler bu yüzden mağdur olyo diyerek fırça atmaya başladı
    brn sizin arkidişiniz deelim siz bana bağlıdınız bu durumu yazılı olarak izah edin dedi ve konuşmasının devamından anladığım kadarıyla telefondaki şahıs yüzüne kapattı
    bu defa bağyan aradı ve derya hanım az önce söylediğimi işitmediniz bu durumu yazılı olarak beyan edip kapattı telefonu
    hemen ardından bağyan bir başkasını aradı ve ona derya hanımla görüştüm durumu yazılı olarak izah etmesini söyledim dedi ve kapattı
    sonra bağyan bana begefendi sizi daha fazla bekletmeyelim dedi ve cüzdanından iki adet 1₺ çıkarıp bana verdi
    ben de teşekkür edip oradan aldığım ürün ve 2₺ nakit ile ayrıldım

Alıntıları Göster
    Bagyanın 2 teeleesine çökmüşsün.

• Ayın başında iş yerine Çaykur tiryaki 5kg lik paketi 110 liraya almışım.
    Sanırım ilk alışverişe bu fiyatı veriyordu ve 1 tane ile sınırlıydı, başka bir üyelikten girip almıştım.

Avansas Çaylarda Fırsat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.