Bildirim
AUX ve USB girişi ekleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up, merak ettiğim bi konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vw gurubuna sonradan takılabiliyo ama diğer markalara takılacağını sanmıyorum -
Hocam ben kendi aracima kutu flan almadan cd calari sokup arkasindan gerekli yerlere aux kablosunu baglayip gogusluge uzattim jaki hic para harcamadim. Sizde arastirin biraz eliniz yatkinsa yaparsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: hakanyuce35
Hocam ben kendi aracima kutu flan almadan cd calari sokup arkasindan gerekli yerlere aux kablosunu baglayip gogusluge uzattim jaki hic para harcamadim. Sizde arastirin biraz eliniz yatkinsa yaparsiniz.
Ki bunun icin teybin aux ozelligi olup aux cikisinin mevcut olmamasi lazim.renonun cd calarlari bu sekilde.
2006 kangoo da kendim uygulamistim 1-2 yil evvel.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet benim teypde aux tusu vardi. Sadece baglantisi gerekiyordu.
200 tl verecegine 200 tl bir suru guzel teyp var onu alıp taksan daha mantıklı degilmi?
meselawww.hepsiburada.com
Pioneer Mvh-85Ub Usb-Mp3 Çalar Oto Teyp Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttp://www.hepsiburada.com/pioneer-mvh-85ub-usb-mp3-calar-oto-teyp-p-OTBLCMVH085 -
Patronun 99 model bmw 520 sine taktırdık.
Aracınızın teybinin resmini atın bir bakayım. -
Pek tavsiye etmem Octavia ya aux girişinden bağlattım 170 liraya aux usb sd kart girişi var fakat çalışması baya kötü. 8 gb usb ye kadar sağlıklı çalışıyor daha büyüklerde bazı şarkıları atlıyor. Birde usb içine cd01 cd02 diyerek cd06 ya kadar dosya oluşturuyorsunuz her bir klasöre 99 şarkı alıyor fakat albüm olarak atarsanız karışık çalıyor. Şarkıların sıralı çalması için şarkıları da 01 den başlayıp 99 a kadar sıralamak gerekiyor direk usb ye atayım dinleyim olmuyor veya bir tanıdığınız arabaya bindi kendi usb sini taktı fakat bu sistemle klasör oluşturup şarkı atmadığı için usb çalışmaz. Sd kartta bu şekilde çalışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Laurin Klement
Pek tavsiye etmem Octavia ya aux girişinden bağlattım 170 liraya aux usb sd kart girişi var fakat çalışması baya kötü. 8 gb usb ye kadar sağlıklı çalışıyor daha büyüklerde bazı şarkıları atlıyor. Birde usb içine cd01 cd02 diyerek cd06 ya kadar dosya oluşturuyorsunuz her bir klasöre 99 şarkı alıyor fakat albüm olarak atarsanız karışık çalıyor. Şarkıların sıralı çalması için şarkıları da 01 den başlayıp 99 a kadar sıralamak gerekiyor direk usb ye atayım dinleyim olmuyor veya bir tanıdığınız arabaya bindi kendi usb sini taktı fakat bu sistemle klasör oluşturup şarkı atmadığı için usb çalışmaz. Sd kartta bu şekilde çalışıyor
+1
olayın özeti bu şekilde. Aracın göğsü bozulmayacaksa kesinlikle yeni bir teyp alın 200 tl ye. Çok daha memnun kalırsınız.
-
Merhaba,
bahsettiğiniz ürün şu sanırım kullananlar memnun ama pahalı bir cihaz neredeyse yeni teyp fiyatına gelicek
wv için bunu buldum uyumlu bilemiyorum ama,
urun.n11.com
USB & SD Çevirici Modül Modelleri ve Fiyatları - n11.comhttp://urun.n11.com/usb-ve-sd-cevirici-modul/volkswagen-usb-sd-aux-cevirici-aparat-P17700618
-
bende orjinal teybe aux cikisi yapacak yer ariyorum. sony teyp aldim cok kotu duruyor butunlugu bozuyor ki arac isiklariyla ayni rengi veren teyp almistim yine kotu durdu eyer varsa yer tavsiyesi yapacak birisi sevinirim. hatta bmw business teype aux cikisi hakkinda bilgisi olan varsa daha iyi olur teypte changer cikisi mevcut ama icini acip biseyler yapmak lazimmis
quote:
Orijinalden alıntı: deneme tahtasi
quote:
Ki bunun icin teybin aux ozelligi olup aux cikisinin mevcut olmamasi lazim.renonun cd calarlari bu sekilde.
Renault'un kullandığı aux değil, harici cd changer bağlantısına bağlanıyor, 6 adet klasörde 99'ar parçaya kadar alıyordu, cihaz da harici cd sürücü gibi görüyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: sinanergin55
Arkadaşlar iyi günler
Aracımda AUX ve USB girişi yok bir arkadaşı da gördüm 200 tl ye bi kutu taktırmış AUX USB ve SD kart girişleri mevcut fakat oda nerde takıldığını bilmiyor aracı 2. el aldı. Anlattığım ürünü satan monte eden bildiğiniz bir yer var mı ?
İstanbul Avrupa Yakasında ikamet ediyorum.
http://www.xcarlink.com.tr/
bu adreste mevcut ama bence abartı pahalı, ebay aliexpress gibi sitelerden çok daha uyguna temin edebilirsiniz gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
quote:
Orijinalden alıntı: deneme tahtasi
quote:
Renault'un kullandığı aux değil, harici cd changer bağlantısına bağlanıyor, 6 adet klasörde 99'ar parçaya kadar alıyordu, cihaz da harici cd sürücü gibi görüyordu
Boyle bi islem yaptiniz mi ?
Reno marka bi aracta ? Cd changer ozelligi olmayan teypli bi aracta ?
Sizin yaptiginiz islem, islemi yaptiginiz teyp, teybin takili oldugu arac farkliysa bilmem.
Benim bahsettigim teypte aux ozelligi var.bas bas bagiriyo da.menude source degistirirken aux secenegi de geliyor.
Yanlis biliyorsam mesajimi dikate almayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 4 Nisan 2016; 18:24:14 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Bende gecen gun Cd Calarli Megane 2'me aux cikisi yapmistim. Gayet guzel oldu, ucuna da kipadan 6 liraya mp3 calar alip taktim. Toplam maliyeti 8 Tl ama biraz el isciligi istiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.demirusta.com/site/car-multimedia/arac-markalari/audi/audi-a1-navigasyon-ve-multimedia-orjinal-car-multimedia/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uzaktan çalıştırma özelliği olan arabalar
- temmuz mtv ödemeden araç satışı yapılır mı
- hyundai i20 yorum
- görevde olmayan polis ceza yazabilir mi
- en iyi motor yağı
- c5 aircross 2025
- ötv matrah düzenlemesi 2025
- skoda elroq
- byd shark
- hyundai tucson engelli fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X