Bildirim
Autosock Kullanan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilan linki varsa alabilir miyim
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rice-R
ilan linki varsa alabilir miyim
http://www.sahibinden.com/autosock_-_devrim_yaratan_bulus_kar_zincirine_son_-18WQQaXQQ20606707WQQpXQQdisplayitem_____________________________ -
Bizim polisler otosock'u bilmez zincir ister illaki..
muayneden de gecilmez kesin :)
ama cok pratik ve güzel bir ürün dün gördüm amcanin biri kriko takmis aracini havaya kaldirip zincir takmaya calisiyordu.
Acaba yapildigi madde nedir ?_____________________________ Yanlayamayan Bmw............. -
korkum taşta çukurda bunun yırtılması
Türkiyede yok ya
1 Km. karsız zemin görse, şoku moku kalmaz bunun.
190 Gaymelik Autosock'larını lastiklerinde göremeyen, kullanıcı ikinci bir şok yaşar.
Kullan at tarzı ucuz bir şey olsa amenna, bagajda bulunsun diye alınır, 190 gaymeye yazık._____________________________ -
-
o söylediğiniz bütün olumsuz şeyleri düşünmüşlerdir bence. _____________________________ www.youtube.com/c/jdmspiritturkey -
quote:
Orijinalden alıntı: _opeth
o söylediğiniz bütün olumsuz şeyleri düşünmüşlerdir bence.
Türkiyeyi kimse hayal edemez
geçen sene öyle bir yazı okumuştum sanki uludağa çıkarken kullanmışltı sanırım eleman "opel corsayla çıktık. isterseniz getirebilrim" filan demişti. ama ismini gökhan diye hatırlıyodum arama yaptım ama bulamadım. _____________________________ www.youtube.com/c/jdmspiritturkey -
O değil de az önce gördüğüm zincir( nası zincir oluyosa) şaşırttı baya beni;

yalıtım köpüklerine benziyo _____________________________ www.youtube.com/c/jdmspiritturkey -
quote:
Orijinalden alıntı: Rice-R
O değil de az önce gördüğüm zincir( nası zincir oluyosa) şaşırttı baya beni;

ben de var ama kullanma fırsatım olmadı.kar lastiği yetiyor.bir nevi köpük gibi bişey_____________________________ -
İşe yaramazlar gibi geliyor bana. _____________________________ -
Ucuza yan sanayisini bulsam denerim. Zincirden kat be kat hoş görünüyor. _____________________________ -
50 km hıza kadar güvenli sürüş diyor sonrası Allah'a emanet
_____________________________ Sokak hayvanlarından bir kap su ve bir kap yemeği esirgemeyin -
Hastane otoparkına girmek için galoş bu....
_____________________________ "Dünyanın sorunu akıllı insanlar şüphelerle doluyken, aptalların özgüvenle dolu olması." -
-
quote:
Orijinalden alıntı: bende345
Hastane otoparkına girmek için galoş bu....
bunu yazmak için girdim:D:D -
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
50 km hıza kadar güvenli sürüş diyor sonrası Allah'a emanet
normal zincirlerle 40 i gecsen sakat zaten
_____________________________ Laguna 2 Privilege +plus
Benzer içerikler
- mb trafik cezası ne demek
- gebzeden kadıköye nasıl gidilir
- çekme belgeli araç alınır mı
- kaldırım işgali nereye şikayet edilir
- arabanın üstüne kedi cıkması ne anlama gelir
- elektrikli paten
- en iyi navigasyon uygulaması
- trafik cezası itiraz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler