Şimdi Ara

AutoKing Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenler Kaskomu Deldirerek Yaptırdığım Bagaj Kapağındaki Ezik Bölge AutoKing Gaziantep Tarafından Yapıldı 1 Hafta Kadar Önce Yapılan Yer Çatladı Daha Sonra Bagajı Biraz Sert Kapatınca Çatlayan Yer Kırılıp Şişti Yaptıkları İşçilik 5 Kuruş Etmez Araca Bi Rutuş Yaptılar Gece Mavisi Araca Lacivert İle Rutüş Yapmışlar 1.5 Yaşındaki Yiğenimin Eline Fırça Versem Daha Güzel Yapardı Daha Önce Götürdüğümde Şoför Kapı Arasını Bir Yere Sürtmüşler Kasko Firmalarının Yapılabilecek Olarak Gösterdiği Yerleri Yapamıyorlar Örn. Cam 1 Cm Kadar Kuş Gözünden Bile Küçük Yeri Onaramıyorlar 250 TL Verdik Peşin Boya Mükemmelleştirme Dediler Aracın Boyası Şimdi 4 Yıkamayla Eski Haline Döndü Kaputta Taş Ezikleri Vardı Rutuş Yaptılar Şimdi Kuş Pisliği Gibi Duruyor Ezikler Var Mini Onarıma Girecek Onlarıda Yapamıyorlar Benim Kapı Arka Bagaj Boyalı Mini Yama'ya Giriyodu Kaskoyu Delmemiz Lazım Bu Mini Onarıma Girmez Dediler Nereyi Gösterdiysem Girmez Dediler Kaskoma 2 Dosya Açtılar Toplam Sağ Ön Camı Örümcek Ağı Gibi Çizmişler Bunu Nasıl Yaptılarsa Bagaj Kapağının Altındaki Delikleri Kapatmışlar Uzun Lafın Kısası Auto King'de Sadece İkram Güzelmiş Bin Pişman Oldum Sizler Gidipte Dolandırılmayın Benim Aracı Mahvettiler Sizler Rezil Olmayın Bırakın Ezik Olsun Çizik Olsun Ne Olursa Olsun Auto King'den Uzak Durun Benden Sizlere Tavsiye Ha Birde Bagaj Kapağı En Ufak Bi Darbe Sonucu Yine Patladı Bu Sefer Başka Yerde Götürdüm Yapalım Dediler Kalsın Dedim Paramla Yaptıracağım Sakın Ha Sakın !!!

Ayrıca Aracım 4 Gün Orada Kaldı

Aracımda Şuan 2 Tane Hasar Dosyası Açmışlar 1.500 TL Toplamda Yapılan İşe Bakılacak Olursak 500 TL Geçmez En Ufak Bir Darbede Yaptıkları Yerlerin Macunu Kalkıyor Bu Kasko Firmaları Boşuna Veriyor Mini Onarımı

Ayrıca Peşinizde Dolaşırlar (Patron Bile) İlk Gittiğinizde Baya İlgilenirler 500 TL'ye Boya Mükem. Bilmem Ne Haltsa Yaptırırsanız 4.Yıkamadan Sonra Eski Haline Döner.. Benim Gibi Her Hafta 25 Km Yol Tepip Giderseniz Orada Yüzünüze Bile Bakmazlar Paramızla Rezil Oluyoruz Arkadaş

Daha Edecek Bir Sürü Kelime Var Ancak Değmez Sormak İstediklerinizi Sorun İçini Dışını İyice Öğrendim Ne Olduklarını

Benim İçim Rahat ALLAH'a Havale Ediyorum AutoKing Gaziantep & Şanlıurfa Sahibini ;)

• Bu Konu Pas Geçilmemeli Herkes Bilgi Sahiibi Olsun Konu Yukarı
  • Önceki aracımız Caddy'nin de ufak bir işlemi için Kahramanmaraş Autoking'e götürmüştük.Sol arka stopta kırık, stopun üst kısmında göçük, hemen yan tarafında da çizik vardı.
    Fakat biz gayet memnun kaldık yapılan işlemden.Aracımız metalik gölge mavisi renkteydi ve oldukça iyi bir çalışma olmuştu.
    Hatta bir de pasta atmışlardı.
    Demek ki bayiden bayiye değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Önceki aracımız Caddy'nin de ufak bir işlemi için Kahramanmaraş Autoking'e götürmüştük.Sol arka stopta kırık, stopun üst kısmında göçük, hemen yan tarafında da çizik vardı.
    Fakat biz gayet memnun kaldık yapılan işlemden.Aracımız metalik gölge mavisi renkteydi ve oldukça iyi bir çalışma olmuştu.
    Hatta bir de pasta atmışlardı.
    Demek ki bayiden bayiye değişiyor.

Bu Bayiden Bayiye Değişebiliyor Benden 250 TL Peşin Aldılar Pasta İçin Şanlıurfa Ve Gaziantep Şubesi İçin Geçerli Bu Dediklerim
  • Erzurum Autoking de eski aracım Civic için mini onarım yaptırmıştım. Ön tampondaki yaptıkları işlem daha 1 hafta geçmeden eski haline döndü gidip itiraz ettiğimde ben hatalı çıkmıştım. Diğer şehirleri bilmem ama Erzurum Autoking kesinlikle tavsiye edilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç kapımda tekerlek sürtmesinden kaynaklanan göçük ve boyada deforme vardı Erzurum Autoking de yaptırdık aracı teslim alırken ön çamurlukta avuç içi kadar renk solması vardı. Aracın sıfır araç olduğunu ve teslim ettiğimizde bu renk solmasının olmadığını söyledik.

Bizim o bölgeye kimsayal değdirmiş olabileceğimizi söylediler ve hatalarını kabul etmediler.
    Daha sonrada isterseniz ücretsiz yaparız ama bir parça daha boyalı olmuş olur yaptırmasınız daha iyi olur dediler.
  • Emin Olun Herşeye Bir Cevapları Hazır Asla Suçu Kendi Üzerlerine Almazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekspertiz Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hatasını kabul etmeyen kimseden hizmet almayin vermeyin

benim opel corsam vardi debriyaj tamiri için verdim Bergamada Mehmet Şenoglu tamirhanesine araci akşam teslim ettiler.

eşimi işinden aldim eve giderken araç duman duman a kaldi adamı aradim. geldiler araci çektiler hata kendilerinden kaynakli oluşmuş radyatör kırılmış değiştirdiler tek kuruş ödemedim. (adama parça olarak masrafi 200tl yi buldu)

o günden sonra daha çok saygımı kazandi. sürekli tamir için ona giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avrsrsr -- 12 Mayıs 2013; 10:53:44 >
  • 5 yıldır aracım kaskolu ufak tefek çizik ezik var ama daha hiç bir nimetinden faydalanamadım şu mini onarım gibi vb şeylerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

5 yıldır aracım kaskolu ufak tefek çizik ezik var ama daha hiç bir nimetinden faydalanamadım şu mini onarım gibi vb şeylerden.

valla bende autokinge gitmeyi düşünüyordum bu yazdıklarınızdan sonra kara kara düşünmeye başladım...
  • sanırım kimse Auto King i tavsiye etmiyor. Peki araç vakumla düzeltilmezse ne yapmamız lazım? Parçaların değiştirilmesi gibi bir olanak yok sanırım!!!
  • Ya Böyle Binecez Yada Boyatacağız Ama Ben İnaniyorum Kesinlikle Vakumun Faydası Olacaktır
  • Geçmiş olsun,

Kasko poliçemin yanında "AutoKing" mini onarım paketi vermişlerdi. Yanında bir katologla birlikte. Ankara'daki AutoKing'e gittim katalogda yazan kusurları gösteriyorum, oradaki görevli bu kapsama girmez, bu girmez, bu girmez... diyor sürekli... Halbuki arabam maşallah katalog olacak şekilde bir arabaydı :) Çiziğin birini gösteriyorum küçük diyor, ötekini gösteriyorum büyük diyor, ikisinin ortası kadar çiziği gösteriyorum ona da derin diyor :) Neyse cam çatlağını yaparız yazmışlar onları gösterdim olmaz diyor... Koltuktaki küçük lekeleri çıkarırıyoz diye yazmışlar o lekelerden gösterdim... O kadar şey içerisinde yapılabilecek bir tanecik kusur bulamadılar... Dalga geçer gibi davranıyorlar müşteriye karşı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sy1318

Geçmiş olsun,

Kasko poliçemin yanında "AutoKing" mini onarım paketi vermişlerdi. Yanında bir katologla birlikte. Ankara'daki AutoKing'e gittim katalogda yazan kusurları gösteriyorum, oradaki görevli bu kapsama girmez, bu girmez, bu girmez... diyor sürekli... Halbuki arabam maşallah katalog olacak şekilde bir arabaydı :) Çiziğin birini gösteriyorum küçük diyor, ötekini gösteriyorum büyük diyor, ikisinin ortası kadar çiziği gösteriyorum ona da derin diyor :) Neyse cam çatlağını yaparız yazmışlar onları gösterdim olmaz diyor... Koltuktaki küçük lekeleri çıkarırıyoz diye yazmışlar o lekelerden gösterdim... O kadar şey içerisinde yapılabilecek bir tanecik kusur bulamadılar... Dalga geçer gibi davranıyorlar müşteriye karşı...

Aynısı Benim Başımada Geldi Mini Onarım Kapsamına Girdirmeyecekler Kaskodan Para Alacaklar Ben Duruma Böyle Düştüm Kesinlikle Durum Mini Onarım ile Hallolabilirdi Ancak Daha Fazla İş Açmak İçin 1500 TL Kaskoma Hasar Yansıtmışlar Sahtekar Dolandırıcı Bir Firma

• Geçen yıl bozuk para büyüklüğünde yere mini onarım yaptırmak için aracımı batıkent autoking e verdim. Aracı bu yıl satarken ekspertizde mini onarım yapılan çamurluğun komple boyandığını söylediler. Autokingin mini onarım diyerek çamurluğu boyadığını anladım. Aracı sattım ve autokinge şikayet etmedim ancak sizin aklınızda olsun aracı teslim alırken boyamadıklarına emin olun.
  • Sanırım bu ilden ile değişiyor gibimi yoksa biz izmirde olduğumuz için şanslımıyız.! Ben aynı aracı ikişer yıl arayla mini onarım için bıraktım ve her seferinde çok memnun döndüm. Bunların içinde çizikler, arka koltukta sigara yanığı vs vs Demekki kişiler yönetemiyor yoksa Auto kingte diğerleri neyse oda o.
  • Autoking e hiç gitmedim ama sık sık adlarının kötüye çıktığını görüyorum. 1-2 müşteri derken kaç kişi kaybediyorlar hala farkında olmayan işletmeler
  • Mayıs ayı içinde otomobilimde olan 2 çizik ve ufak bir ezilme için İkitelli Auto kinge gittim. Adam çiziklerin olacağını ezilme için mini hasara girmediğini ve 450 TL vermem gerektiğini (en az) söyledi. Bende kaskodan yapalım o zaman onu nasıl olsa kaskom var dedim. Adam abi bunun için kasko deldirmeye değmez seneye 1000 TL fazla alırlar dedi (keriziz ya). Ben randevu alıp tamam dedim. Sonra biraz daha araştırıp kaskomun RS servisleri ile de anlaşması olduğunu öğrendim. Hemen oraya gittim. Yine fiyat bekliyorum. Usta tamam bunlar mini hasara girer dedi. Randevu verdi 10 gün sonra aracımı verip 2 gün sonra da aldım. Mis gibiydi. Dediğim servis Yenibosna-Bahçelievler RS servisi. Yani kısaca Autokinge giderken dikkat edin. Tabii her servis aynı olmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.