Şimdi Ara

AUTO6R YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pegeout 308 yarı otomatik arac, benim bildiğim dizellerde arac kendini one iter..
    Arac kendini itmiyor neden acaba? Olduğu yerde sabit kalıyor gaza basmazsan gitmiyor.Başka triptonik arac kullanmıştım, gaza basmasan da rolantide gidiyorken bu arac hic gitmiyor.

• Yazılımla alakalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şanzıman tork konvantörlü değildirde ondan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Arkadaşlar Pegeout 308 yarı otomatik arac, benim bildiğim dizellerde arac kendini one iter..
    Arac kendini itmiyor neden acaba? Olduğu yerde sabit kalıyor gaza basmazsan gitmiyor.Başka triptonik arac kullanmıştım, gaza basmasan da rolantide gidiyorken bu arac hic gitmiyor.

cevap soruda gizli

auto6r..

normalde bu tarz sidtemlerde boyle bir ozellik yoktur.ancak bazi ureticiler ayak frenden celildiginde hafif kavrama yaptiracak sekilde yazilim yapiyorlar.bunu dsg ve multimode sanzumanda gormustum.benim dualogic bravomda sizinkiyle ayni sekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model 308 kullanıyorum ve bu özellik benim arabamda var. ayağımı frenden çekince yavaş yavaş kendini öne itiyor, park ederken kolaylık oluyor.
  • quote:

Arkadaşlar Pegeout 308 yarı otomatik arac, benim bildiğim dizellerde arac kendini one iter..

Yarı otomatik şanzımanlar aslında düz vites tir ve sizin yerinize elektronik bir yardımcı basar debriyaja düz vites olunca gitmiyor ancak yeni kasalarda yazılım ile çözdüler o işi artık a ya alınca hareket ediyor gaza basmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçı yokuş aşağı olduğunda park edemiyorum.
    Yokuş kalkış desteği var tamam ama arkamda araba var gaza çok hafif basıyorum geri viteste gazı bırakır bırakmaz araba geriye doğru kendini ittirmediği için sanki boştaymış gibi öne atıyor kendini , ne önerirsinz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf klima yardım
    17 yıl önce açıldı
    Getz yardım...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Araçı yokuş aşağı olduğunda park edemiyorum.
    Yokuş kalkış desteği var tamam ama arkamda araba var gaza çok hafif basıyorum geri viteste gazı bırakır bırakmaz araba geriye doğru kendini ittirmediği için sanki boştaymış gibi öne atıyor kendini , ne önerirsinz?

pek bir çaresi yok yokuş kalkış desteği yetmiyorsa el freni ile kakış yapmanız lazım
  • Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    308 in hill holderı milim kaçırmaz 5 sn aracı tutar. düz vitesten auto6 r a geçtiğimde 20 dk da yokuşta park edemiyordum hem araç büyük hemde yarı otomatik vites park tecrübem yoktu.
    yapmanız gereken frene sonuna kadar basın ve 1 sn bekleyin sonra gaza, aracın geri gitmesine yetecek kadar dokunun arabayı hareket ettirdiğinizde hill holder de-aktif olur ve aracınız kaymadan geriye hareket eder.
    eğer gaza az basarsanız öne kayar. kavrama noktasını yakalamanız önemli gaza aşırı basarsanız da araç geriye fırlar.
    biraz pratikten sonra kullanışlı bir sistem olduğunu göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsdirt

308 in hill holderı milim kaçırmaz 5 sn aracı tutar. düz vitesten auto6 r a geçtiğimde 20 dk da yokuşta park edemiyordum hem araç büyük hemde yarı otomatik vites park tecrübem yoktu.
    yapmanız gereken frene sonuna kadar basın ve 1 sn bekleyin sonra gaza, aracın geri gitmesine yetecek kadar dokunun arabayı hareket ettirdiğinizde hill holder de-aktif olur ve aracınız kaymadan geriye hareket eder.
    eğer gaza az basarsanız öne kayar. kavrama noktasını yakalamanız önemli gaza aşırı basarsanız da araç geriye fırlar.
    biraz pratikten sonra kullanışlı bir sistem olduğunu göreceksiniz.

Alışmak mesele işte hocam, bizim buralarda araclar kıckıca bende parketmiştim valla cıkmaya cesaret edemedim 2 gün.
    Bir kere cıkmayı deneyeyim dedim, geri vites aldım gazla kavrayamadım one kaydı sonra biraz sert bastım vuruyodum arkaya el freni cektim strese girdim cıkartamadım.Zaten 1 metre bile alan bırakmıyorlar.

Yine aynı şekilde ilk aldığımda kaydırdım vuruyordum , bu olaylardan sonra el frensiz kalkmaya cesaret edemiyorum.Ve mümkün olduğunca yokuşa park etmiyorum.Etmekten cok cıkmak zor cünkü.

• Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    sadece ama sadece yokuş yukarı geri geri park ederken sağ ayak ile gazı sol ayak ile freni kullanın. Ayak frende iken hafif gaz verin ayak frenden çekince geri geri ivme alır.. (gibi bir düşünce oluştu ama doğru bir öneride mi bulundum bilemiyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.