Şimdi Ara

Auto exper computest hk. yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracımı sattım ve alıcıya satıştan önce expere götüreceğimi söyledim.Ankara'da bana yakın olanlardan biri hk. yorumlarınızı rica ediyorum.Aşağıdakilerin hepsi yapılacak ve 20dkda çıkacakmış araç fiyat olarak da 120 lira dediler.Kafama takılan 20dkda bunlara bakabilirler mi? Çankayada tecrübe ettiğiniz farklı exper önerileriniz varsa lütfen onları da yazın.Araç focus 2015

MOTOR TESTİ = ARACIN BEYGİR VE TORKU ÖLÇÜLEREK MOTOR DURUMU ÖĞRENİLİR.

FREN TESTİ = ARAÇ PLATFORM ÜZERİNDE FREN YAPARAK GÜÇ DAĞILIMI HEAPLANIR BÖYLECE DÜZGÜN BİR FRENLEME YAPILIP YAPILMADIĞI ANLAŞILIR.

SÜSPANSİYON TESTİ = BU TESTİMİZDE ARAÇ SÜSPANSİYON PLATFORMU ÜZERİNE ÇIKAR VE SÜSPANSİYONLARA VERİLECEK TİTREŞİMLERLE PATLAK OLUP OLMADIĞI ÖĞRENİLİR

ÖN TAKIM TESTİ = ARAÇ HASSAS Bİ PLATFORMDAN GEÇEREK ÖN TAKIMI DA HERHENGİ BİR SAPMA SAĞA SOLA ÇEME OLUP OLMADIĞI ANLAŞILIR.

DİAGNOSTİK (ARIZA TESPİTİ)= BU TESTİMİZDE ARAÇ BEYNİNE ELEKTRONİK CİHAZLARLA GİRİLEREK ABS AİRBAG KM KONTROL VE HERHANGİ BİR ARIZASI OLUP OLMADIĞI ÖLÇÜLÜR.

ALT TAKIM KONTROLÜ = ARAÇ LİFTE KALDIRILARAK ALTTAN DARBE ALIP ALMADIĞI YAĞ KAÇAKLARI AKİSLER KÖRÜKLER EGSOZ MANİFOLD GİBİ TÜM PARÇALAR İNCELENİR.

KAPORTA BOYA KONTROLÜ = UZMAN KADROMUZLA ARACINIZDA HERHANGİ BİR DEĞİŞEN KAZA BOYA DURUMLARI HASSASİYETLE KONTROL EDİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fnlht -- 24 Mayıs 2016; 12:39:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün yaptırmam gerekiyor yok mu yardımcı olabilecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tabelasında exper yazan hiçbiryere güvenmiyorum.
    Amaçları aracı incelemekten çok sıradaki müşteiryi kaçırmamak.

Verdikleri raporun alıcı için hiç bir ehemmiyeti yok ,sonradan yazıdıkları gibi olmadığında nasıl kıvırdıklarına bir çok kez şahit oldum.

Bir çoğu boyayı bulmaktan aciz , boyasız yere boyalı , boyalı yere kusursuz yazabiliyorlar.Sonradan kendim söyleyince bu parça boyalı diye cihaz kalibrasyonu bozuk galiba diyip ıvır zıvır atıp tutmaya başlıyorlar.

Üstünde şeffaf film kaplı kaputa boya yok değişim yok diye rapor veren bir ekspere 30 kişi hücum edip parasını geri almaya çalışırken görmek bu firmaları bir anda değersiz kıldı gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 24 Mayıs 2016; 13:43:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.