< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AUSTRAL mi QASHQAİ mi?

-
-
Ben qq derim. Multimedia ve klima kullanımı daha kolay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
austral aslında daha kaliteli - tok bir araç havası var ama devamı olmayacak; 3- 4 sene sonra yok olup gidecek.
Nissan da kendisi sallantıda ama sanıyorum batıp-iflas etmesi zor bir ihtimal.
-
Austral daha güzel bence
-
Australin malzeme kalitesi çok daha iyi. Qq'nin de piyasası var. Ben tutulmayan arabaları sevdiğim için gözüm kapalı austral'i alırdım ama satarken qq'den daha aşağı gitmesi olası
Önden çekişli SUV almaz,4x4 qasqhaiye yönelirdim
4 çeker yerden yüksek araçlarda sürüş kalitesini çok etkiliyor
Australin içi çok modern teknolojik qashqai içi çok demode bence. Australin isim değiştirme ihtimali çok mu önemli ? Asıl soru bu bence
Hangisini alırsam enaz 5 yıl bineyim diyorum.gönlüm austral de mantığım qashqai de napacam şaşırdım!!!
5 yıl binerim diyorsan gönlünü, 1-2 yılda satarım diyorsan mantığını dinle derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
austral'in nesine fit oldun bilmem ama seçenekler bunlar olsaydı benim gönlüm de mantığım da qq derdi
-
Qashqai den daha yakışıklı.kokpit tasarımı daha modern.
-
Renault SUV'da bir türlü dikiş tutturamadı. Koleos, Kadjar, Austral, Rafele, Borealis... İlla bu ikisi arasından QQ
-
Renonun bu isim değiştirmesi de eksi benim için
-
Ben QQ tercih ederdim. Diğer seçeneklerim arasında Tuscon ve Sportage olurdu.
-
Bütçem yetse bende Sportage alırım da fiyatı uygun diye qashqai austral arasında kaldım.yeni kasa tucson çok çirkin tasarıma sahip.eski kasa daha yakışıklıydı.
Bu fiyata malzeme kalitesi bunlardan katkat iyi , D SUV olan 8 promax veriyorlar.
Ama illa bu ikisi arasından diyorsanız ben austral derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X