Augmentin içtiğimden beri kaygı sorunun %100 arttı kardeşim madem böyle etkilerin var niye demiyorsun üç gündür belam mikildi dahada içmem acile gitmemek için direniyorum böyle bir yan etki raporlanmamış ama ben raporlayayım içtiğim andan itibaren kaygımı %100 arttırdı bugün doz atladım düzeldim ama boğazım kötü olduğu için tekrar içtim delirecek gibiyim kısacası ysptığınız iş değil.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Augmentin Raporlanmamış Yan Etki

-
-
Boktan bir ilac alerjisi olan içinde bu ilacin içilmemesi lazim ölüme bile götürüyor yapacağınız ilacin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazık ki Türk tıp tarihinin efsanesi olduğu için durmadan reçeteye giriyor özellikle yaşlı doktorlar tarafından
Milli Antibiyotiğimiz Hocam Malesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam iltihabı söküp atıyor ama yarardan çok zararı var gibi geldi bana
-
Bana bile hasar verebiliyor hocam bu ilaç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam internetten tüfam üzerinden rapor ederseniz iyi olur. Bazı yan etkiler r çok fazla raporlanmadığı için reçeteye yazılmıyor diye hatırlıyorum. Antibiyotiği doz atlamadan ara vermeden tam bir şekilde içmelisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslanınKalfası -- 25 Ağustos 2021; 14:7:9 >
Hocam belkide karaciğeri yoruyordur baya ondan
Hocam mesela küçükken ilk kullandığımda şişmiştim ve her yerimde benekler vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Coronayı bahane edip diş tedavilerinin yapılmadığı dönemde hekim bana da yazmıştı. Kaygı düzeyim gece uyutmayacak kadar artmıştı, tekrar dişim iltihap kapınca bir süre sonra bir kutu daha yazdı. Bu yazılanları görünce demek ki bende de kaygı yan etkisi yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 25 Ağustos 2021; 14:31:6 > -
Augmentin sürekli kullanılacak bir ilaç değil diye biliyorum; sonuçta augmentin bir antibiyotik, enfeksiyon tedavisinde veya hastalık, operasyon sonrası enfeksiyon ihtimalini ortadan kaldırmak için kullanılıyor. Augmentin hapları da kocaman. Özellikle de diş ve ağız iltihaplarının tedavisinde yazıyorlar.
Hocam açıkçası benide uyutmadı yoğurt yemek biraz iyi geliyor deneyin derim
-
Evet hocam öyle biliyoruz üzerinde çentik olduğu için kırarak içebilirsiniz augmentini ben öyle yapıyorum yoksa içilecek gibi değil meret
-
Açıkçası kuvvetli (ve sanıyorum ki bundan ötürü her bahaneyle zırt pırt kullanılmaması gereken) bir antibiyotik, kullanılmaya başlandığında ateşler ve ağrılar içinde yatan bir enfeksiyon vakasını 12 saat içinde zınk diye ayağa dikebilir.
Aşırı güçlü ama yan etkisinide baya hissetiriyor ben bunu yazdığını bilsem değiştirdim macrol candır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nat Alianovna
Açıkçası kuvvetli (ve sanıyorum ki bundan ötürü her bahaneyle zırt pırt kullanılmaması gereken) bir antibiyotik, kullanılmaya başlandığında ateşler ve ağrılar içinde yatan bir enfeksiyon vakasını 12 saat içinde zınk diye ayağa dikebilir.Eminimki doğal bitkilerden kuvvetli ve daha az zararlı bitkilerden aynı etkiyi yapacak olan vardır ama ilaç lobisi yüzünden ortaya çıkmıyor bir türlü.
-
Augmentin 14 tablet kullandım kulaktaki iltihaplanma için ama bende farkedilir bir şey olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yutulabilecek kıvamda yapsalar keşke onada lafım yok kafam kadar
İçtiğin şey bir zehir. İnsan vücudunun tolere edebileceği ama mikro organizmaları yaşatmayacak şekilde dozlanmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X