Şimdi Ara

AUGMENTIN - BID 625 MG'lık Anti Biyotiği Kullanan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
19.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğazım da yanma , gıcık olma şikayeti ile sağlık ocağına gittim ve faranjit teşhisi koydu , Anti biyotik yazdı , şimdi bu ilacın prospektüsünde bir sürü yan etki yazıyor dolayısıyla içime kurt düştü , onca yan etkisi olmasına rağmen neden doktor Bana bu ilacı yazdı + onca geri dönüşüm yan etki olmasına rağmen neden bu ilaç hala piyasada ??

Augmentin 625 mg: Kullanım Alanları ve Yorumlar

Augmentin 625 mg, amoksisilin ve klavulanik asit içeren bir antibiyotiktir. Çeşitli bakteri kaynaklı enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılır.

Augmentin 625 mg Kullananlar

Augmentin 625 mg, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli enfeksiyonların tedavisinde kullanılır:

• Zatürre
    • Bronşit
    • Sinüzit
    • Faranjit (boğaz ağrısı)
    • Orta kulak enfeksiyonları

Augmentin Yorumları

Augmentin 625 mg genel olarak iyi tolere edilen bir antibiyotiktir. En yaygın yan etkiler mide bulantısı, kusma ve ishaldir.

Bazı kullanıcılar Augmentin'in farenjite (boğaz ağrısı) iyi geldiğini bildirmektedir. Bununla birlikte, Augmentin yalnızca bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılır ve viral enfeksiyonlar (farenjit gibi) üzerinde etkili değildir.

Önemli Hususlar

Augmentin 625 mg'ı sadece doktor tarafından reçete edildiği şekilde kullanmalısın. İlacın tamamını doktorun belirttiği süre boyunca almalısın, aksi takdirde enfeksiyon tamamen iyileşmeyebilir.

Augmentin'e alerjin varsa veya böbrek veya karaciğer sorunların varsa ilacı kullanmamalısın.

Herhangi bir yan etki yaşarsan veya ilacın etkisiz olduğunu düşünürsen, derhal doktoruna danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • babama geçen hafta yazdi doktor.üşütmüştü öksürüyordu bir hafta kullandi.625mg olandan mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: serhatcn

babama geçen hafta yazdi doktor.üşütmüştü öksürüyordu bir hafta kullandi.625mg olandan mi bilmiyorum.

Herhangi bi yan etki oldu mu ?

İlacabak - İlaç rehberİnİz
    AUGMENTIN-BID 625 MG 10 FİLM TABLET
    http://www.ilacabak.com/ilacgoster.php?ilac=AUGMENTIN-BID.625.MG.10.F%C4%B0LM.TABLET&Id=2966

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Çünkü bakterilerin sebep olduğu enfeksiyonlarda antibiyotikler kullanılır.Orada gördüğün yan etki diye bahsedilen şeyler çok nadir görülen etkilerdir.

http://www.ilacabak.com/ilacgoster.php?ilac=AUGMENTIN-BID.625.MG.10.F%C4%B0LM.TABLET&Id=2966

Arkadaşım Hepatit , Mantar vs vs yan etkileri var bu ilacın yahu , nasıl bir ilaç böyle pff

• quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

babama geçen hafta yazdi doktor.üşütmüştü öksürüyordu bir hafta kullandi.625mg olandan mi bilmiyorum.

Herhangi bi yan etki oldu mu ?

olmadi sanirim
    ☻ AMD Athlon 64 3000+ AM2 ☻Kingston 512 MB DDR2 533 MHZ RAM ☻Samsung SpinPoint 1TB HDD ☻Bi klavye bi mause ☻Tüplü Monitör ☻Ekran Kartı Yok(Onboard) ☻Hoparlör Yok ☻Kasmadan oynayabildiğim oyunlar : Hearts, Solitarie, Mayın Tarlası bide paintte resim çizebiliyom okadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    GAVISCON ŞURUP KULLANAN VAR MI ?
    13 yıl önce açıldı
    DELODAY KULLANAN VAR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 1000mg olanını şeker gibi kullanıyodum bi aralar ishal yapıyor bazen şansa başka hiç bişey yapmaz biraz uyku getiriyor sanırım o kadar fişek gibi oluyon 7 günde ağrı sızı kalmıyor .ilerde karaciğer böbreklerim nolcak bilmiyorum
    kısacası antibiyotigi bitene kadar düzenli olarak kullan,prospektusunda yazan veya yazmayan bir yan etki görürsen doktora başvur.
    geçmiş olsun
  • ben o ılacın 1000 mg. Kullanıyodum. Hıc bı sıkıntı olmadı. Ya beyler su soguk algınlıgına verılen katarın dıe bı ılac var onu kullananız varmı ya. O ılac bana halısınasyon gorduruyor. Nasıl ılactır cozemedım. Ama cok etkılı bı ılac

Orijinalden alıntı: beybozkurt

ben o ılacın 1000 mg. Kullanıyodum. Hıc bı sıkıntı olmadı. Ya beyler su soguk algınlıgına verılen katarın dıe bı ılac var onu kullananız varmı ya. O ılac bana halısınasyon gorduruyor. Nasıl ılactır cozemedım. Ama cok etkılı bı ılac

katarın çok kullandım
    etkisiz bi ilaç onu içeceğine benical atıver fişekle

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

ben o ılacın 1000 mg. Kullanıyodum. Hıc bı sıkıntı olmadı. Ya beyler su soguk algınlıgına verılen katarın dıe bı ılac var onu kullananız varmı ya. O ılac bana halısınasyon gorduruyor. Nasıl ılactır cozemedım. Ama cok etkılı bı ılac

katarın çok kullandım

kardes oyle deme. Valla bı gunde ayaga kaldırdı. Ilk gun 3 tane aldım. Hemen ayaga dıktı. Sende etkısı yok demekkı : )

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

katarın çok kullandım

kardes oyle deme. Valla bı gunde ayaga kaldırdı. Ilk gun 3 tane aldım. Hemen ayaga dıktı. Sende etkısı yok demekkı : )

• Birader yan etkilerine bakıp pinpirikli olursan hiç bir ilacı kullanamazsın. O yazanlar 1000'de 1 olan şeylerdir.
  • zorda kalmadıkça antibiyotik kullanmayın. Zencefil çörekotu bal pekmez kivi gibi doğal ürünlerle iyileşmeye çalışın. En önemli antibiotik vucudun terlemeyle urettiğidir. Antıbiotıkler bağışıklık sistemini tembelleştirken mikropkarın gücüne guç katıyor. tabi bu işten ilaç firmaları muazzam para kazanıyorlar.

“Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz” ( Gdo lu gıda)
  • 1000mg 15 gün kullandım.Bende senin gibi korkmuştum başlamadan önce ama hiç bişey olmadı.Yemeğinide adam gibi yersen ishal bile olmazsın
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.