Şimdi Ara

Audio System Sd Mp3 - Megane 2 Montaj Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar megane 2 aracıma mp3 dinleyebilmek amacıyla Audio System adındaki aparatı aldım. Montajı kolay olduğu söylendiği için kendim takmak istedim, ancak kutudan çıkan kablonun teybe takılan tarafında 2 tane, benim elektrik kablosu olduğunu düşündüğüm, kablo var ve bunları montajlamadan takınca ses alamadım. Bunların nereye takılacağını bilen var mı ya da daha önce megan 2'ye montaj yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Eklediğim fotolarda soket ve kablolar görünüyor. birinin başlığı diğerine nazaran daha kalın, ayrıca teybin soket bölümünde fotoğrafı mevcut. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
     Audio System Sd Mp3 - Megane 2 Montaj Sorusu Audio System Sd Mp3 - Megane 2 Montaj Sorusu Audio System Sd Mp3 - Megane 2 Montaj Sorusu

• Bir bilgi daha ekleyeyim ihtiyaç olursa... Sokette mavi, sarı, turuncu, kırmızı, beyaz ve siyah kablolar var. benim sorduğum kabloların ikiside siyah ve soketteki siyah kabloların girdiği yerden çıkıyorlar.
  • Dostlar aradığım cevabı facebook üzerinde montaj resimler paylaşan bir yerde buldum. basit ama akla gelmeyen birşeymiş. 2. fotoğrafta görülen 2 ucu birbirine geçirmek yeterli oluyor. benden sonra alıpta montaj yapmak isteyen arkadaşlara duyurulur. fotoğraflardan biri fiat dobloya diğerleri megane2 teybine aittir, soketler aynıdır. fotoğrafları alıntı yaptığım yeri altta paylaşıyorum birçok araca ilişkin montaj fotoları mevcut.

https://www.facebook.com/yakamozelektronik

Audio System Sd Mp3 - Megane 2 Montaj Sorusu Audio System Sd Mp3 - Megane 2 Montaj Sorusu Audio System Sd Mp3 - Megane 2 Montaj Sorusu

• quote:

Orijinalden alıntı: notredame_kamburu

Dostlar aradığım cevabı facebook üzerinde montaj resimler paylaşan bir yerde buldum. basit ama akla gelmeyen birşeymiş. 2. fotoğrafta görülen 2 ucu birbirine geçirmek yeterli oluyor. benden sonra alıpta montaj yapmak isteyen arkadaşlara duyurulur. fotoğraflardan biri fiat dobloya diğerleri megane2 teybine aittir, soketler aynıdır. fotoğrafları alıntı yaptığım yeri altta paylaşıyorum birçok araca ilişkin montaj fotoları mevcut.

https://www.facebook.com/yakamozelektronik

fiyatı ne kadar bu aparatın

• quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

aparatın fiyatı çeşitli yerlerde 120-130 lira arasında bende bir siteden 120 liraya aldım.
  • quote:

quote:

aparatın fiyatı çeşitli yerlerde 120-130 lira arasında bende bir siteden 120 liraya aldım.

biraz pahalıymış

kolay gelsin
  • quote:

quote:

Nasıl bir aparat bu yahu 120 TL?

Ben orada küçük bir soketten başka birşey göremiyorum. Tam halinin fotoğrafını koyabilir misiniz?

Edit:

Biraz araştırdım. Sanırım sizin aldığınız cihaz böyle bir şey olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seizure -- 11 Temmuz 2013; 9:12:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa d aux usb sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Dual HS 38 Pikap Çalar Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

quote:

Nasıl bir aparat bu yahu 120 TL?

Ben orada küçük bir soketten başka birşey göremiyorum. Tam halinin fotoğrafını koyabilir misiniz?

Edit:

Biraz araştırdım. Sanırım sizin aldığınız cihaz böyle bir şey olmalı.

kesinlikle bu cihaz doğrudur. cihazın önünde usb, sd card ve aux girişleri var. herhangi birisinde bağlantı yapıp net bir biçimde mp3 ve wma formatta müzik dinleyebiliyorsunuz. aynı anda aracınızın kumandasıda aktif kalıyor (sadece usb ve sd card kullanımında) cihazın tam resminide çözümü bulduğum yerden alıntılıyorum. İyi günler.

• Montaji yapabilmenize gercekten sevindim ve deneyimlerinizi forumda paylastiginiz icin tesekkur ederiz sizden sonraki arkadaslara yardimci olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert CaN... M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, çok sağolun. faydamız olursa ne mutlu bize. forumun amacıda bu zaten.
  • Cihaz tam benim işime yarayacak cinsten ama çok pahalı. Auxtan başka bir cihaza bağlamak çok kolay ama ah şu kumandayı da bir kullanabilsek...
  • Özelden mesaj attım ama kabul edilmedi acaba cihazı nerden aldıgınızı ögrenebilir miyiz?
  • @mrlaz iyi günler, cihazı sanalpazar üzerinden satınalmıştım. aldığım zaman satan arkadaş hala satıyor linki pm olarak gönderdim. biraz zamlanmış sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notredame_kamburu -- 22 Ocak 2014; 13:15:26 >
  • notredame_kamburu kullanıcısına yanıt
    Linki banada pm atarsan sevinirim,hemen alayım bende uzun zamandır arıyordum böyle teknolojik bir alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Linki banada pm atarsan sevinirim,hemen alayım bende uzun zamandır arıyordum böyle teknolojik bir alet.

pm attım iyi günler.
  • Ses kalitesi nasıl cihazın ,mp3 cd si gibi net mi yoksa mono mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlaz

Ses kalitesi nasıl cihazın ,mp3 cd si gibi net mi yoksa mono mu ?

Bence ses kalitesi gayet güzel teybe cd changer girişinden bağlandığı için teybe bağlı ses sistemi neyse ses oradan en net şekilde çıkıyo. Siz bitrate'i yüksek kaliteli mp3ler yükledikten sonra sistem mütiş keyifli. Ayrıca mono değil stereo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.