< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Müzisyenler olarak, üstün ses kalitesi ve çok yönlülük sunan 5 kanal amfilere ihtiyacınız vardır. İster sahnede ister stüdyoda olun, bu amfiler sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır. İşte en iyi 5 kanal amfi önerimiz:
Bu 5 kanal amfi, en iyi 5 kanal anfi önerilerimizden sadece birkaçıdır. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun mükemmel amfiyi bulmak için araştırma yapmanızı ve bunları denemenizi öneririz.
Kendinizi ifade etmenizi ve müzikal potansiyelinize ulaşmanızı sağlayacak rüyalarınızdaki sesi bu amfilerle elde edeceksiniz. Müziğinizi bir üst seviyeye taşımaya hazır olun!
|
Reis in 5 kanal hibrit amfisini bende alacaktım bir ara. iyi ki almamışım. bu amfi olayı işin can alıcı noktası. sesin her şeyini ana üniteyle belirliyor. Ben kenwood kac 1004 4 kanal ab class amfi aldım. ses kalitesi saflığı reis for-x gibi markalarla mukayese edilmez. mono amfi olarakta mobass 1000.1 tercih ettim. Adam akıllı markalarda 5 kanal amfi pek yok. olanda zaten uçuk fiyat yada düşük güçte. bence çift amfi yapabilirsiniz. aküden çiftli 120 amper sigortadan çift 8ga kablo ile besleme yaptım. yani kaynak kablosu saf bakır olduğu için 2x16 mm bile fazlasıyla işinizi görür. |
|
|