Şimdi Ara

Audio Device On High Definition Audio Bus SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben windowds Xp işletim sistemi kullanıyorum Ama aygıt yöneticimde (Audio Device On High Definition Audio Bus)adında bi sürücü yüklenmiyor tüm evrilen sistem cdlerini denedim ama yok.normalde msnden ssli görüşme yapabiliyorum fakat Counter-strike gibi oyunalrda sesli iletişim yapamıyorum Lütfen biri ilgilensin anakart Model asus p5b

Şimdiden Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuXeR -- 11 Ocak 2009; 16:54:34 >

• Ses driver i dostum Yanlış yükleme yapmışsın kaldır tekrar kur...
  • Ekran kartınızın Hd Audio Driverı olmalı.. Ekran kartınızla gelen cdyi takıp driverlar içerisinden gösterin yüklensin.. sanırım restart gerektiriyor..
  • o lanet sorun bendede var aynı anakart var vede arkadasın dedigi gibi ekran kartında hd driver varmıs bilmiyodum almadan bilsem almazdımda zaten sonunda harici ses kartı taktım cozdum sorunu bende ses kartı almadan once awallabilla in dedigi sekilde yapıyodum bazen oluyodu bazen olmuyodu anlamadım gitti cok serefsiz bi sorun umarım cozersin cozersen banada haber ver hocam
  • evet arkadaşın dediği gibi ekran kartınından gösterip yükliceksin bendede aynı sorun vardı öyle hallettim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • awallabilla nın dediği gibi ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor. bende öyleydi en azından. aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle yapın. çıkan pencerede kendim belirleyeceğimi seçin. C sürücüsü içindeki AMD klasörü altından drivers klasörüne kadar gelin tamam diin sorun kalmıcaktır. bende kalmadı Nvidia'da da aynı mantıkda çözülebilir sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.