Şimdi Ara

Audigy2 ZS mi X-FI XTREME AUDIO mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendimi bildim bileli onboard ses kartı kullanan biri olarak artık daha iyi ses alabilcegim bir karta yönelmek istiyorum..2.el kısmında audigy 2 ilanlarını görünce baya bi aklıma yattı 70 milyona satan baya bir satıcı var..1.el fiyatını merak ettim ama sitelerde yok siteleri karıstırırken artık daha yeni modellerin cıktıgını gordum zaten xi-fi adını duymustum ama hep cok pahalı die hic arastırmamıstım ama bakarken 100-110 milyona CREATIVE X-FI XTREME AUDIO 7.1 SES KARTI nı gordum ve 2.ele 70 vercegime 100 e sıfır alırım die düsünmeye basladım.

Fakat forumda bu kartı arastırdıgımda ,özel bir konu bulamasam da yorumlarda gercek xi-fi cipi kullamadıgı ve gamer modelinden bariz kotu oldugunu okudum,gerci aralarında 60 milyon var

XTREME AUDIO 7.1 SES KARTInın kutusundaki ,"restore the details and vibrance that your music lost during mp3 compression" yazısı heyecanlandırdı ,müzik dinlemeyi seven biri olarak

Su an kullandıgım hoparlor Logitech 2+1 x-230 ,ama ses kartı alırsam salonda kullanılmıyan creative 4+1i de denemek istiyorum film performansı iyi olur mu denemek istedigim icin ,ama elimde hep divx var,divxlerde 4+1 destegi oluyor mu pek bilmiyorum ama dvd gibi olmaz herhalde , onun icin pek kullanamıycam hem de müzik 2+1de daha iyi dinlendigi icin emin degilim

Kısacası ,müzik dinliyen , oyun oynayan fps oyunları ve world of warcraft , (eax destegi aynı mı 2 kartta acaba ) ve divx seyreden biri olarak bana audigy 2 zs'yi mi xtrene audio'yu mu tavsiye edersiniz?Gonulden gamer almak gecer ama xtrene audio alırsam o 100 milyon bile bütcemi cok asıcak anca alabilcem

Tesekkürler..

• Dostum eğer ikisi arasında kaldıysan Audigy alman daha mantıklı. X-Fi serisinden kart alırsan da Gamer almanı öneririm. X-Fi Audio da gerçek X-fi çipi yok, bu yüzden o kadar parayı haketmiyor.
  • 2 zs tabi ki. xtreme audio dan uzak dur.
  • Ya gerçekten akıl kârı değil, x-fi adı altında neden audio gibi bir kart üretmiş bu creative?
    Bari adını değiştirin...

Audigy 2 zs ile arasındaki farkı anlatmak bile hata olur..
  • tesekkürler ,zs de müzik de mi xi-fi extreme audiodan daha iyi dinlenir acaba?
    nese bene ne iyisi 2.el zs alayım kasmadan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fod

tesekkürler ,zs de müzik de mi xi-fi extreme audiodan daha iyi dinlenir acaba?
    nese bene ne iyisi 2.el zs alayım kasmadan :)

al dostum al memnun kalacaksın audigy 2 zs den, tavsiye derim bende.
  • ZS yi x-fi gamere bile değişmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Audigy2zs Tavsiye Ederim. X-Fi Extreme Audio'da X-Fi Çipi Kullanılmamaktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIMIKIKI

ZS yi x-fi gamere bile değişmem

on-board'u X-fi ye değişmem puaahahahahah :D D: deseydin bari
  • İkisinide kullanan arkadaşlar son noktayı koyar tahminim. Sıkı cümle
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIMIKIKI

ZS yi x-fi gamere bile değişmem

• ooo 2 etti
  • neden değişmessiniz fiyatı daha ucuz olduğu için mi :)
  • 2 ZS kral hiçbirşeye değişmem abicim yapamadılar daha üstüne hele birde xp kullanıyorsanız ötesi yok gamer yeni kart ama vistada hala sorun çıkaramadılar şöyle vista için adam gibi kart yada sürücü windows 7 çıkacak adamlar hala abuk sabuk sürücü çıkarıyorlar oda yetmezmiş gibi çıkaranada mani oluyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.