Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O da çıkar her halde. Çıkmazsa da artık onboard a döneriz. Ya da duruma göre sağlam bir ses kartı alırız 10 destekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu anda 2.1 Z623 kullanıyorum. ses kartım sound blaster audigy. bunun yerine xtreme gamer almak istiyorum ses kalitesi hissedilir derecede fark eder mi acaba aldığıma değer mi
  • Creative Sound Blaster Audigy Value ses kartına sahibim, Daniel Kawakami'nin blogundan Audio Support Pack 5.3 indirip kurmak istedim ancak şöyle bir uyarı alıyorum :

https://store.donanimhaber.com/3f/a8/ea/3fa8ea338268548f778cb87295a1af65.jpg

Sürücüleri kaldırdım tekrar kurdum ama nafile, sorun nerede?
     AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

• melih_ kullanıcısına yanıt
    Donanımı, yani ses kartını görmemiş kurduğunuz yazılım. Bir çok nedeni olabilir. Windows 8 kullanıyorsunuz galiba, onunla uyumsuz yazılım olabilir. Donanımsal arıza olabilir. Ses kartını çıkartın. Windows u kartsız açın. Daha sonra bilgisayarı kapatın. Kartı başka bir yuvaya oturtup Windows altında yeniden kurulum yapın. Olmazsa aynı işlemleri yapıp güvenli kip altında kurmaya çalışın. Yine olmazsa o yazılım dışında deneyin artık.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Evet Win 8.1 kullanıyorum. Sırf program için bilgisayarıma format atmayı düşünür müyüm bilmiyorum, cevabınız için teşekkürler.
    Merhaba, bu sorun bende de olmuştu bir defa. Yanlış hatırlamıyorsam, heavyrocker'ın tarif ettiği şekilde ses kartını çıkartıp yeniden takma yöntemiyle çözmüştüm. Eğer bu yöntem işe yaramazsa sürücünün başka versiyonunu indirip kurmayı deneyin.
    Hocam aynı karta sahibiz siz yanlış driverı indirip kurmayı denediğiniz için bu htayı aldınız. Size önerim support pack p17x 2.8 kurmanız olacaktır. Windows 8,8.1 ve 10 da kullandım sorunsuz. Eğer linki bulamazsanız bana ulaşın.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şekilde yani kasayı açarak yapmak istemiyorum bilgisayar kasası zor bir yerde zaten ses kartını takmak için bin bir zahmete katlandım. Onun için programları kurarak denemek istiyorum.
    Cevap için ayrıca teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

Hocam aynı karta sahibiz siz yanlış driverı indirip kurmayı denediğiniz için bu htayı aldınız. Size önerim support pack p17x 2.8 kurmanız olacaktır. Windows 8,8.1 ve 10 da kullandım sorunsuz. Eğer linki bulamazsanız bana ulaşın.

Hocam yazmış olduğunuz pack'i kurdum ancak daha önceki menü ile aynı. Herhangi bir değişiklik olmadı gibi.
    Ayrıca microlab f861 5+1 ses sistemim var ancak sadece bir hoparlörden ses alabiliyorum bunun nedeni ne olabilir acaba?
    Hocam ses sistemini bir de onboard a takıp deneyin. Ben yıllardır bu support packi kullanırım hiç bir sıkıntı yşamdım. Ayrıca kabloları kontrol ettiniz mi ve en son nezaman hepsinden ses aldınız.
  • live 24 bit i çalıştırabilen varmı win10 destekli versiyonu çıkmadı
  •  AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ hocam bu konsoldan 5.1 speakers seçeneğini seçtiniz mi.
  • quote:

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ hocam bu konsoldan 5.1 speakers seçeneğini seçtiniz mi.

Konsolu açtığımda otomatik olarak 5.1 speaker seçeneği seçili olarak çıktı ancak ana kolonlardan sadece bir tanesinden ses geliyor, uydulardan ve diğer kolondan hiç ses gelmiyor anlamadım gitti.
    Bu arada çok teşekkkür ederim.

• quote:

Hocam ses sistemini bir de onboard a takıp deneyin. Ben yıllardır bu support packi kullanırım hiç bir sıkıntı yşamdım. Ayrıca kabloları kontrol ettiniz mi ve en son nezaman hepsinden ses aldınız.

Onboard Realtek ses kartı vardı ve ondan da sadece bir hoparlörden ses alabiliyordum zaten ses kartı almamın ana nedeni de 5+1 ses sisteminin keyfini yaşamak ancak henüz buna ulaşamadım.
    Cevap için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 22 Temmuz 2015; 14:46:27 >
    Hocam o zman kablolamda yanlışlık var. Cihaz bozuk değilse kobloları yanlış yere takma şansınız var mı? Bu arada anakarta denediniz mi sesler geliyor mu?
  • Gerçek 5.1 kanal ses çıkışlı bir video indirip test eder misiniz? Creative'in kendi uygulamasında "surround - çevresel saran ses" özelliği aktif mi, bunu da kontrol edin. Benim megaworks 550 setimde de benzer sorun olmuştu, yalnızca stereo ses alıyordum, uygulamayı kurcalayıp surround özelliği altında bi şeyleri değiştirip hem gerçek 5.1 kanal sesi hem de stereo müzikleri sanal 5.1 yani virtual surround olarak tüm kolonlardan alabilmiştim. Şuan bu kartı kullanmadığım için detayları hatırlayamıyorum, aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Hocam o zman kablolamda yanlışlık var. Cihaz bozuk değilse kobloları yanlış yere takma şansınız var mı? Bu arada anakarta denediniz mi sesler geliyor mu?

Microlab fc 861 ses sistemi var.

https://store.donanimhaber.com/ea/b8/b9/eab8b975b1d3a03a2c50dc0387d506b8.jpg

Ses kartına ekledim ancak sadece siyah olandan geliyor sanırım.
    Bir de ses kartında turuncu renk var benim ses sisteminde göremedim sarı renk vardı oraya taktım gene olmadı.
     AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

Bu konuda da aynı dertten muzdarip olanlar var. http://forum.donanimhaber.com/m_103814473/tm.htm
    Edit: Buradaki arkadaş ise sorunu anakart üzerindeki realtek ile çözmüş. Okursanız yardımcı olabilir belki. http://forum.donanimhaber.com/m_59016402/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleregrax -- 22 Temmuz 2015; 15:03:13 >
  • Müzik dinlemek için kullandığınız uygulamada, ses çıkış ayarlarını kontrol eder misiniz, orada stereo çıkış seçili olmasın? Mesela ben K-lite codec pack indirip media player classik versiyonunu kullanıyordum film ve müzik için. Media player classic'te de ses çıkış ayarını el ile 5.1 çıkış şeklinde ayarlardım her kurulum sonrasında.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.