Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=1926

Buna basınca açılan sayfanın altlarında AGREE yazısına basın ve kaydedin. Bu 32 bit xp için. Sizin xp kaç bit? Büyük ihtimal budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 12 Eylül 2014; 17:37:27 >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Hocam bu olacak mı ki acaba? Kullandığım ses sistemi X530 yani 5+1.
  • Ses sistemi ile alakası yok. Uyar, büyük ihtimal budur. Yüklendiği halde sorun yine devam ediyorsa, yani ses gelmiyorsa, büyük ihtimal ses kartının çıkışı yanıktır. Bunu kurmadan önce, diğer tüm kurduklarınızı silin.
  • Siyahi neden çıkarıyorsun ki? Sadece turuncuyu çıkar dedim. Turuncuyu çıkarırsan tum uydulardan ses alırsın turuncu sadece merkezle subi calistirir ama oynattigin film müzik 5.1 destekli olması lazım. Turuncuyu cikardiginda merkez 5.1 olarak çalışmaz diğer uydulara ayak uydurur. her 5.1 de böyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam kurdum hala aynı. karakaya_o arkadaşın bahsettiği ile alakası var mı? Yani ben sistemi 4.1 olarak göstereceğim ama 5 kanalda çalışacak mı? Ama turuncuyu çıkarınca merkezin hiçbir iletişimi kalmıyor sistemle.

Benim takıldığım nokta şu, kuruluşta max. 4 speakers seçim yeri var, neden 5 yok?

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz olayı açabilir misiniz? Şu an driver 4 speakers seçilebiliyor max. Buna rağmen merkezin çalacağını mı söylüyorsunuz? Ne yapmam gerekiyor yani? Turuncuyu çıkardım sadece siyah ile yeşil takılı ve 4.1 şekilde çalıyor sistem.

Seçili yerlere takılı ya turuncu için yer yokmuş zaten öyle mi?

Diyelim ki 5.1 destekli film buldum ve merkez çalıştı, müziklerde sadece 4 speaker ile mi dinleyeceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23Mart2012 -- 12 Eylül 2014; 19:31:53 >

• Ses kartının üstünde yazan modeli tam yazar mısınız? Hatta fotoğraf çekebilirseniz daha iyi olur. Sürücü sayfasında 5.1 yazıp siz kurarken 4 göstermesi tuhaf.
    CT4760 yazıyor hocam. Şu resimdeki ile aynı zaten;

• Şimdi araştırdım da tüm bu tarz kartların yüklenme dosyası üstte eklediğim adreste. Yani doğru kurulum dosyasını uyguluyoruz. Ekstradan alta bir bağlantı ekledim. Onu da indirip üstüne kurun. Bir yama dosyası. Belki o sorunun düzelmesine yarar. Denemekte fayda var. Yine AGREE tuşuna basıp, kurun.
    http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=1925

Bunda da düzelmezse, formatla uğraşır mısınız bilmem. Format attınız, aynı dosyaları kurdunuz, sorun hala varsa kart sorunludur büyük ihtimal.
    Yükledim hocam, hala çalmıyor ve hala 4 speakers seçeneği var. Aslında turuncuyu yani merkez hoparlörü ses kartına takarken ses geliyor yani elektrik var ama ses vermiyor. Acaba karakaya_o arkadaşın dediği olayla alakası var mı? Siz hangi kartı kullanıyorsunuz ve driver yüklerken 5 speakers seçeneği var mı ?
  • Bendeki audigy, sendekinden biraz daha yeni kart. Benim yükleme dosyasında öyle bir seçenek yok. Direk yükleniyor, kanal sayısını sonradan ayarlarından değiştiriyorum. Fakat senin yüklediğin tarzda, eski creative sound blaster 5.1 ses kartımı yüklüyordum, hatırlıyorum. 5.1 seçiyordum yüklerken. İşte takarken, parazit tarzında ses verip, çalışmıyorsa büyük ihtimal bozuktur. Yoksa sürücüsü de yükleniyor, niye çalışmasın? Format deneyin uğraşırım derseniz. Bir de formatla bakın duruma. Geri verme imkanınız varsa, verin ya da. Geri veremiyorsanız kaç kanal çalışırsa öyle kullanacaksınız mecburen.
  • Senin driverda bişey var 4 speakers yapmış, ama normalde turuncuyu taktiğin zaman ekstra durumlar için çalışır (5.1 destekli ortamlar) normal kullanimda uydu ses vermez turuncuyu cikardigin zaman sesi merkez uyduya verir. Siyah ve yeşili birleştirip coklayiciyla laptopa takiyorum merkez ses veriyor

• Hmm anladım hocam. Formatı denerim bir olur inşallah. 10 Liralık kart için 15 liralık kargoya gerek yok, belki o arkadaşta bilmiyordur çalışmadığını. 4 Kanalda yetiyor zaten, onboardın 5.1 inden kat kat iyi tabikide. Zaten lise sondayım uğraşmaya gerek yok. İlerde sağlam bir Audigy 2zs bulursam alırım. Şimdilik idare ederim.
  • Bilgisayara format attım. Win8 deneyeyim dedim. Ses kartına gelince kurma sırası biraz uğraştım. P17X_SupportPack_2_8 uymadı. Biraz araştırınca P17X Series Support Pack 3.0 (08/20/2014) - AudigySE/Value/LS_Live24-bit_X-FiXtremeAudio_SB5.1VX paketini gördüm, yükledim çalıştı. Lazım olabilir diye ekledim.

http://forums.creative.com/showthread.php?t=709515

Hemen indirme adresi:
    https://mega.co.nz/#!kZsGTazQ!JyOq6gxecJRfOH6M51yDkMM6z3dHbO-LE7nFeGZXg8Q

• Herkese merhaba

ASUS M3A78-EH anakartımın üzerindeki O/B sesi kartını kullanıyorum. Sanırım 7.1 destekli tam emin değilim.
    Bir arkadaşımdan 5.1 destekli Creative Ses Kartı buldum. Kullanmıyormuş. Acaba PCI slotların birine taksam işime yarar mı ? Ses kalitem artar mı ? Aynı mı olur ? Ne dersiniz ?
  • enesarda kullanıcısına yanıt
    Bence kart sağlamsa creative sesi iyidir.

• dostlar konuyu hortlatıyorum kawakami driver ı kuramıyorum (doğrumu yazdım emin değilim) windows 7 65 bit kullanıyorum creative sb vx5.1 ses kartı aldım onboard kartım gümlediği için kulaklık kullanıyorum (g230) onboard a göre sesi çok düştü kulaklıkların nette araştırırken bu konuyu gördüm bana yardımcı olabileecek arkadaşlar varmı çok minnettar olurum yoksa kartı iade etmek zorunda kalacam yerine asus xonar dg 5.1 almayı düşünüyorum fiyatı 2 katı ama performans farkı da o kadar mı emin değilim ilk önce buraya sorayım dedim kulaklık problemini nasıl çözerim??
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Konuyu geriye dönük olarak bir, iki sayfa okuyun. Belki o karta uygun çözüm vardır. Bilgisayarıma sağ tuş ile tıklayıp, özellikler kısmına girerseniz, sistemin bit değerini öğrenmiş olursunuz. Ya 32 bit, ya da 64 bittir. Ona göre bakın sürücülere vs. Eğer bulamazsanız çözümü burada yazanlara rağmen, uğraşmayın derim, kartı iade edin hemen, iade süresi dolmadan. Burada anlatılanlara göre yaparsanız sorun çıkmadan yükleniyor. Fakat bazen uğraştırıyor. Geçen format attım. Yüklerken uğraştırdı. Sürücüler doğru yükl3nmediği zaman ya da windows kendi sürücülerinde ses kısıklığı olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Konuyu geriye dönük olarak bir, iki sayfa okuyun. Belki o karta uygun çözüm vardır. Bilgisayarıma sağ tuş ile tıklayıp, özellikler kısmına girerseniz, sistemin bit değerini öğrenmiş olursunuz. Ya 32 bit, ya da 64 bittir. Ona göre bakın sürücülere vs. Eğer bulamazsanız çözümü burada yazanlara rağmen, uğraşmayın derim, kartı iade edin hemen, iade süresi dolmadan. Burada anlatılanlara göre yaparsanız sorun çıkmadan yükleniyor. Fakat bazen uğraştırıyor. Geçen format attım. Yüklerken uğraştırdı. Sürücüler doğru yükl3nmediği zaman ya da windows kendi sürücülerinde ses kısıklığı olabiliyor.

hocam sorunu çözdüm kendimce kulaklığın mikrofon çıkışını creative e taktım hoparlör çıkışını (kulaklık) onboard olana taktım acayip bi ses alıyorum şuan

• Bence ana karta zarar gelmeden, tabi ses kısmında sorun varsa bios tan kapatın derim onboard sesi. Ses kısmında filan soket varsa çıkartın onboard dan. Anakarta da zarar verebilir. Sonra komple gider. Memnun değilseniz kartı değiştirin imkan varsa. Tabi son seçim senin.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.