Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-3 mesaj üstte.
  • avianca kullanıcısına yanıt
    kardeşim aynı sorun bende var ya :D böyle bi konu açmıştım ama hala çözemedim sen çözebildin mi ?
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    kardeşim bulamadım ya rica etsem link atabilirmisin hotfile zaten paket oldu çalışmıyor başkaları link atmış onlarda kırılmış senin pc de varsa rica etsem upload edebilirmisin bu arada sound blaster 5.1 vx de çalışır dimi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 26 Temmuz 2014; 1:35:56 >
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    Şaka gibisin, kafa yapmıyorsun deği mi bana¿ Çalışıp, çalışmadığını bir denemen lazım. Deneyip sonucunu yazarsan, başkaları da faydalanır. ; )
    http://s3.dosya.tc/server26/Bd2dWv/yenimodP17X_SupportPack_2_8.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 26 Temmuz 2014; 8:21:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoguz10

kardeşim aynı sorun bende var ya :D böyle bi konu açmıştım ama hala çözemedim sen çözebildin mi ?

çözdüm kardeş :D

audigy value 5.1
    audigy 7.1 den sonra gittim

creative x-fi titanium aldım 200 küsür liraya 2 yıl önce çözdüm sorunu w7 uyumuda var. istersen x-fi driverlarını kur aynı zaten ben eski kartta öyle kullanıyordum ama verim alamıyordum tabi en iyisi kart değişmek..
    sağolasın çalışıyor vallaha bulamadım yemin ederim bak ya o sırada hızlı geçtim ama kesin yani 1 2 3 sayfalara dikkatlice baktım göremedim Sağolasın bu 5.1 vx de çalışır dimi ? boşa yüklemiyim şimdi
  • hocam peki bu x fi driver kursam bu sorun ortadan kalkarmı verimi boşver ya ses gine aynı oluyosa olsun ses sorunu düzelsinde başka bişey istemem
    İlk sayfada söylediğiniz kartın ismi geçmiyor fakat çok eski bir konu. Deneyip, kullanmanız lazım. Bilgisayar işi bu, denemeden donanım sorunları da, yazılım sorunları da bulunup, çözülmüyor. Ben de her konuda mecburen denerim, yeterli bilgi yoksa. Benim skystar2 tv kartı donanım çakışması yaptı, çalışmıyordu. Biraz araştırdım, bios a cmos clr yapmayı denemek gerekiyordu. Denedim şu an çalışıyor. Fakat bu seferde ses kartının bu sürücülerinde sorun çıktı. Ses sistemini, stereo sesi 5.1 e çeviren kısma alınca hiç ses çıkmıyor. Daha tam bakmadım ona. Benim seste de sorun çıktı anlayacağınız. En iyisi deneyin. Bir şey kaybetmezsiniz. Bendeki sorun codec ile alakalı da olabilir örneğin. Şimdi onunla uğraşmak lazım.

Denedim :D hiç bir farkı olmadı :D oldu ama sadece tasarımı değişti.Yani hiç bir özellik gelmedi orjinali nasılsa öyle oldu yani kısaca şekli değişti he birde aimp müzik dinlerden basslarda bozmaya başladı ben zaten format attım şuan tekrar orjinalini kullanıyorum :D
    Bende de ilk yaptığımda aynısı olmuştu. Creative ses ayarı panelinin şekli değişti. Fakat özellikler açılmamıştı. İlk kurduğumdaki mesajlarıma bakarsanız (1-2 sayfa önceki) sonradan hatalı yaptığımı fark edip, oradaki sıralamaya göre yaptım ayarı. Bu sefer oldu, fakat sizin kart farklı ondan da olmamış olabilir. Bu arada bendeki sorun da, ön ve arka çıkışları yanlış bağlamışım, ondan kaynaklanıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 1 Ağustos 2014; 13:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Orijinalden alıntı: frknl

DOLUŞUUUUNNN !!!
    Araştırma Sonucunda Ruslara ait bir FTP Server'da dosyayı buldum ve indirdim,
    Virüs YOK...

Driver Download İçin Buraya
    Tıklayabilirsiniz...

FTP şşifre kullanıcı adı istiyor hocam indiremiyorum

malesef bilmiyorum öyle bişey yoktu benim buraya koyduğumda.

• Ses kartı Creative ct4760. İnternetten orijinal driver yükledim, sadece 4 kanal seçilebiliyor yani ön 2 ve arka 2den ses geliyor ama merkez hoparlörü çalmıyor.
    Bu konudaki driver deneyeyim dedim, driver kurulu değilken de, kuruluyken de bu hatayı alıyorum;

Bir türlü tam çalıştıramadım ne yapmalıyım biri yardım edebilir mi?
  • Bende de bir ara sizinkine benzeyen bir kart vardı. Tam modelini hatırlamıyorum. Bu tarz hatalar vermeye başladı ve çıkartıp çöpe attım. Ve şu anda imzamda yazanı 2. el bir malzeme satan yerden 20 tl ye almıştım 2-3 sene evvel. Şimdilik çalışıyor bu mod ile fakat ilerisini bilemem. Bence yeni bir kart alma vakti gelmiş.
    Hocam daha önce ses kartı kullanmamıştım hiç, onboard takılıyordum. Daha dün aldım kartı, forumdan bir arkadaştan 10 TLye. Bu kadar değişim beklemiyordum seste, 10 liralık kart sonuçta dedim. Önce driver yükledim ama nasıl driver anlamadım, kart 5.1 destekliyor ama driver en fazla 4 kanal çalıştırıyor? Yanlış driver mı yükledim acaba? Merkez hoparlör çalmıyor.
  • Turuncuyu takma

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım hocam?
  • Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Ona göre ben de bir sürücü bakayım. Fakat bence geri iade edin çalışmıyor olabilir.
    Şunu deneyin:
    http://support.creative.com/downloads/?h=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 12 Eylül 2014; 14:50:13 >
  • 5.1 sistemde 3 tane jak olması lazım. Yeşil siyah ve turuncu. Sadece yeşil ve siyahi takarsaniz merkezden ses alabilirsiniz

Xp kullanıyorum. Hocam driver da 5 kanal seçeneği olsa çalışacak diye düşünüyorum.
    Bu siteyi çözemedim bir türlü, indirmeye basıyorum inmiyor?
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Öyle evet ama siyahı çıkarınca arkalar gidiyor. :) Driver ile ilgili sorun var onu çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.