Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

ya yükledim arkadaslar ama nasil yükledim bilmiyom. yüklerken bi dosya belirtti. bunu yüklücek konumu secin diyodu. konum zaten yaziyodu asagida. tamam a basiyom olmuyodu. bende iptal e bastım. 3 kere cıktı bu. sonra yüklendi.
    sesle ilgili yorumumu yapcam ama yanlismi yüklemisim biri söyleyebilirmi. yoksa yeniden kurcamda.

EDIT: Bu yazılımda creative in media oynatıcısı yok. yada ben bulamadim:S
    sadece ayarlari yaptıgımız x-fi konsolu var. herkeste böylemi

Alıntıları Göster
    ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR CREATIVE SOUND BLASTER AUDİGY VALUE 7.1 SES KARTI ALDIM KUTU İÇİNDEN 2 ADED KURULUM CD Sİ ÇIKTI İKİSİNİDE YÜKLEDİM İKİSİDE BİRBİRİNDEN FARKLI ARAYÜZLERE SAHİPLER HANGİSİNİ YÜKLEMEMG EREKİYOR VİSTA KULLANICISIYIM ACİL YARDIMCI OLUN LÜTFEN

• quote:

Orijinalden alıntı: kral2222

ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR CREATIVE SOUND BLASTER AUDİGY VALUE 7.1 SES KARTI ALDIM KUTU İÇİNDEN 2 ADED KURULUM CD Sİ ÇIKTI İKİSİNİDE YÜKLEDİM İKİSİDE BİRBİRİNDEN FARKLI ARAYÜZLERE SAHİPLER HANGİSİNİ YÜKLEMEMG EREKİYOR VİSTA KULLANICISIYIM ACİL YARDIMCI OLUN LÜTFEN

Alıntıları Göster
    CREATIVE SOUND BLASTER AUDİGY VALUE 7.1 SES KARTI VİSTA KULANICISIYIM ARKADASLAR BANADA BİR LİNK VERİRMİSİNİZ BURDAKİ LİNKLER ARTIK ÖLMÜŞ LÜTFEN YA HERKEZ COSMUS BURDA COK GUZEL CALISIYOR FLN DIYE BI BEN OKSUZ KALDIM YA

• quote:

Orijinalden alıntı: kral2222

CREATIVE SOUND BLASTER AUDİGY VALUE 7.1 SES KARTI VİSTA KULANICISIYIM ARKADASLAR BANADA BİR LİNK VERİRMİSİNİZ BURDAKİ LİNKLER ARTIK ÖLMÜŞ LÜTFEN YA HERKEZ COSMUS BURDA COK GUZEL CALISIYOR FLN DIYE BI BEN OKSUZ KALDIM YA

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar en uygun ayarlarınız nasıldır?Ben her türlü bass ayarıyla oynadım uğuldama yapıyor bunu düzeltemedim. (T6100 kullanıyorum)

Bir de crossover frequency ne işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar en uygun ayarlarınız nasıldır?Ben her türlü bass ayarıyla oynadım uğuldama yapıyor bunu düzeltemedim. (T6100 kullanıyorum)

Bir de crossover frequency ne işe yarar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar. Soundblaster Audigy Value Ses Kartıma bu driverı yukledim.Evet Ses fark ediyor Bass ve tizzler daha sağlam.Yapadan ve bunu duyuradan Allah Razaı olsun.

Sevgiyle Kalın :)

Bilgi Evrenseldir.Kimsenin Tekelinde değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

Arkadaşlar. Soundblaster Audigy Value Ses Kartıma bu driverı yukledim.Evet Ses fark ediyor Bass ve tizzler daha sağlam.Yapadan ve bunu duyuradan Allah Razaı olsun.

Sevgiyle Kalın :)

Bilgi Evrenseldir.Kimsenin Tekelinde değildir.

Alıntıları Göster
    Bende Audigy 7.1 Live ses kartım için Support pack 2.5 yükledim ve gerçekten de çok fark etti. Basslar ve tizler ciddi anlamda çok daha kaliteli geliyor artık. Özellikle şu crystalizer olayı baya başarılı diyebilirim. Bu sürücüleri bizimle paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler ederim

Bu arada, eğer ki bu sürücüleri yükledikten sonra sesler bir alçalıp bir yükseliyor gibi geliyor ise, Cmss 3d den, stereo surround a tıklarsanız sorun kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Bende Audigy 7.1 Live ses kartım için Support pack 2.5 yükledim ve gerçekten de çok fark etti. Basslar ve tizler ciddi anlamda çok daha kaliteli geliyor artık. Özellikle şu crystalizer olayı baya başarılı diyebilirim. Bu sürücüleri bizimle paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler ederim

Bu arada, eğer ki bu sürücüleri yükledikten sonra sesler bir alçalıp bir yükseliyor gibi geliyor ise, Cmss 3d den, stereo surround a tıklarsanız sorun kalmıyor

Alıntıları Göster
    Ben ses sistemi alacağım ve yanında slound blaster alıp x-fi mod yapayım diyorum. Ses sistemi olarak t7900 alacağım, bu kart ile bu ses sistemi iyi gider mi? X-fi mod ne kadar başarılı??

• quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

Ben ses sistemi alacağım ve yanında slound blaster alıp x-fi mod yapayım diyorum. Ses sistemi olarak t7900 alacağım, bu kart ile bu ses sistemi iyi gider mi? X-fi mod ne kadar başarılı??

Alıntıları Göster
    windows 7 den yada ses kartın (o/b ses kartıda dahil buna) dan hangisinden kaynaklanıyor bulamadım test ettiğimde subwoofer (bass) çalışır durumda ama müzik yada film izlerken stereo biçimindeki seslerde çalışmıyor xp de stereo olsada 5.1 seçtiğimde subwoofer da dahil ses geliyordu...

şu an crtv sb v 7.1 ses kartından memnunum mod ile birlikte sadece aklıma takılan bu oldu ...

• quote:

Orijinalden alıntı: jrking

windows 7 den yada ses kartın (o/b ses kartıda dahil buna) dan hangisinden kaynaklanıyor bulamadım test ettiğimde subwoofer (bass) çalışır durumda ama müzik yada film izlerken stereo biçimindeki seslerde çalışmıyor xp de stereo olsada 5.1 seçtiğimde subwoofer da dahil ses geliyordu...

şu an crtv sb v 7.1 ses kartından memnunum mod ile birlikte sadece aklıma takılan bu oldu ...

Alıntıları Göster
    Win7 Ultimate 64bit ile Creative Audigy Value 7.1 kartında işlemleri sorunsuz yapabildim. Gerçekten çalışıyor hepsi ve onboard ses kartından sonra çok güzel geldi sesi.

Hiç sorun çıkarmadı bende.

Kartı ilk taktığımda windows driver bulamadı. Aşağıdaki paketi indirdim ve kurdum. Kurulumdan sonra sistemi restart ettim ve kart çalışıyordu. Daha sonra Crystalyzer'i de açmak için sistemi güvenli kipte başlattım ve dizindeki Crystalyzer Unlocker'ı çalıştırdım.
    O da herhangi bir hata vermedi, sistemi tekrar restart ettim ve SB Audigy yazılımından gerekli ayarları yaptım, gayet güzel oldu.

http://rapidshare.com/files/347985529/P17X_SupportPack_2_5.exe
    http://www.megaupload.com/?d=X57V3M97
    http://hotfile.com/dl/30128195/9e17652/P17X_SupportPack_2_5.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 25 Şubat 2010; 20:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Win7 Ultimate 64bit ile Creative Audigy Value 7.1 kartında işlemleri sorunsuz yapabildim. Gerçekten çalışıyor hepsi ve onboard ses kartından sonra çok güzel geldi sesi.

Hiç sorun çıkarmadı bende.

Kartı ilk taktığımda windows driver bulamadı. Aşağıdaki paketi indirdim ve kurdum. Kurulumdan sonra sistemi restart ettim ve kart çalışıyordu. Daha sonra Crystalyzer'i de açmak için sistemi güvenli kipte başlattım ve dizindeki Crystalyzer Unlocker'ı çalıştırdım.
    O da herhangi bir hata vermedi, sistemi tekrar restart ettim ve SB Audigy yazılımından gerekli ayarları yaptım, gayet güzel oldu.

http://rapidshare.com/files/347985529/P17X_SupportPack_2_5.exe

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni sürümü bende yüklemek istiyorum fakat rapid error hatası deyip duruyor sinir ediyor beni bu sorunu nasıl çözebilir bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: senol28

arkadaşlar yeni sürümü bende yüklemek istiyorum fakat rapid error hatası deyip duruyor sinir ediyor beni bu sorunu nasıl çözebilir bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Alıntıları Göster
    Rapidshare'den indiremeyenler için Megaupload ve Hotfile'a upload ettim, indirin buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 25 Şubat 2010; 20:41:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Rapidshare'den indiremeyenler için Megaupload ve Hotfile'a upload ettim, indirin buyrun.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık...

• quote:

Orijinalden alıntı: senol28

Çok teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar creative soundblaster live 5.1 24bit kullanıyorum win7 32 bitte bir turlu 5 hoparlorumden ses alamıyorum yalnızca 2 si ses veriyor bilen varsa yardım etsin Lütfen..Kafayı yicem!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: superjoint

Arkadaşlar creative soundblaster live 5.1 24bit kullanıyorum win7 32 bitte bir turlu 5 hoparlorumden ses alamıyorum yalnızca 2 si ses veriyor bilen varsa yardım etsin Lütfen..Kafayı yicem!!

Alıntıları Göster
    Crystalizer özelliği hakkaten başarılıymış ama. Açar açmaz noluyorum dedim baya fark yarattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Crystalizer özelliği hakkaten başarılıymış ama. Açar açmaz noluyorum dedim baya fark yarattı.

Alıntıları Göster
    soundblaster live 5.1 SB0570 yi windows7 ye sorunsuz nasıl kurcaz arkadaşlar
    denemediğim driver ıvır zıvır kalmadı bu sorunu halledebilen varmı yardım!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elensar

dostum eğer windows 7 de sorun yaşıyorsanız bunu kurun
    link :http://rapid*share.com/files/292488471/Audigy_SupportPack_3_5.exe
    aradaki * işaretini kaldırın linkteki.
    x-fi yok ama ben windows 7 de bunu kullaniyorum ses kalitesi gerçekten fark ediyor windowsun kendi kurduğu driver ile.

arkasım win7 32bit de sounblaster live 5.1 (SB0570) için hangi driver ı onerirsin bir turlu 5 speakerın tamamından ses alamıyorum ne yapmam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: superjoint

quote:

Orijinalden alıntı: elensar

dostum eğer windows 7 de sorun yaşıyorsanız bunu kurun
    link :http://rapid*share.com/files/292488471/Audigy_SupportPack_3_5.exe
    aradaki * işaretini kaldırın linkteki.
    x-fi yok ama ben windows 7 de bunu kullaniyorum ses kalitesi gerçekten fark ediyor windowsun kendi kurduğu driver ile.

arkasım win7 32bit de sounblaster live 5.1 (SB0570) için hangi driver ı onerirsin bir turlu 5 speakerın tamamından ses alamıyorum ne yapmam gerek

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Forum Başındaki driverlardan Eskisinimi indireceğiz yenisinimi.????

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak123

Arkadaşlar Forum Başındaki driverlardan Eskisinimi indireceğiz yenisinimi.????

Alıntıları Göster
    Windows 7 64 Bit kullanıyorum. Kartım audigy value. P17X Series Support Pack 2.5 driverını kurdum sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Windows 7 64 Bit kullanıyorum. Kartım audigy value. P17X Series Support Pack 2.5 driverını kurdum sorunsuz çalışıyor.

Bende aynı işletim sistemini kullanıyorum. Bütün özelliklerini kullanabiliyormusun.
    Ayrıca gerçekten çok fark gördünmü ?
    Senden güvenli moddan diger özelligi etkinleştirdinmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak123 -- 4 Mart 2010; 20:59:31 >
  • quote:

quote:

Bende aynı işletim sistemini kullanıyorum. Bütün özelliklerini kullanabiliyormusun.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende sb audigy kart var pc boyle goruyor model no sb0570
    windows 7 32-bit te bir turlu verim alamadım 5 speakerın sadece 2 calısıyor daniel k patchlerini yuklemem ragmen
    calısmıyor yardım edin

• quote:

quote:

Evet bütün özelliklerini kullanabiliyorum. Güvenli moddan açtım bütün özelliklerini. Açıkcası bu kadar fark olucağını tahmin etmiyordum. Özellikle Crystalizer özelliği çok fark yaratıyor.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 4 Mart 2010; 21:17:22 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.