Şimdi Ara

Audicilerin, BMW ve Mercedescilerle atışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neye dayanarak en iyisi olduğunu söylüyor, bir kere premium oto halk tipi araçlarla aynı motor şase ve malzemeyi kullanmaz, tamam Mercedes ve BMW de kullanıyor ama onların olayı farklı onlar e segmenti altı modelleri daha ucuza getirip alım gücü zayıf kitleleride hedef alıyor o yüzden ek masraf yapmıyorlar, Audi desen a1 den a8 e kadar VW motoru parçaları ortak, a3 modeli bile VW nin sorunlu şanzımanı'nı kullanıyor premium'um diyen firma bunu yapmaz bugün VW Audi'yi bıraksa Audi hiç birşey yapamaz Lada'dan hallice olur kendine ait özelliği yok durumu Seat gibi, şahsen Audi premium değil b, c, d segmentlerinde polo, golf, passat varken, a1, a3, a4 tercih etmem.

Audi tü kaka marka demiyorum iyi marka ama yapacağı en son iş BMW, Mercedese reklamlarla posta koymak

Bu markalar arasında Mercedes 1. dir Mercedes ilk üretlidiğinden beridir lüks otolar yapar

1964 Mercedes

Bmw 2.

1964 BMW

Audi 3.

1964 Audi

• Audi ilk 3 markadandır,buna kimse itiraz etmemeli.

Vw ile aynı paraçaları kullanıyor olmasıda kötü birşey değil tam tersine yedek parça ve maliyet açısından çok iyi birşey.
    Bugün bir hava filtresi seat'dan audi'ye kadar aynı ise bu bir başarıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ritime

Audi ilk 3 markadandır,buna kimse itiraz etmemeli.

Vw ile aynı paraçaları kullanıyor olmasıda kötü birşey değil tam tersine yedek parça ve maliyet açısından çok iyi birşey.

Yedek Parça yorumunuza +1

• Sadece Audiciler atışsa iyi. Günümüzde VW'ciler bile kendilerini nerede görüyorlarsa artık, bu dalaşa girmeye başladılar.
  • quote:

ilk üçte bende biliyorum ama 3 marka içinde 3. ve Audi ağzıyla kuş sürüsü tutsa Mercedes, BMW ile yarışamaz yarışmamalı, Mercedes, BMW'ye laf attığı reklamlar komik oluyor açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Klasse

quote:

ilk üçte bende biliyorum ama 3 marka içinde 3. ve Audi ağzıyla kuş sürüsü tutsa Mercedes, BMW ile yarışamaz yarışmamalı, Mercedes, BMW'ye laf attığı reklamlar komik oluyor açıkçası

Abartmamak lazım bence

• Lutfen kusura bakmayin ama herkesin araci kendine guzeldir. Fiyatlari uc asagi bes yukari birbirine yakin olan bu markalari insanlar tercih ederke kendi zevkleri ve mantiklarina gore tercih yaparlar. Ve ayrica lutfen bana Audi'nin motoru halk tipi vw ile ayni demeyin, savundugunuz teziniz dogru olsaydi Mercedes Renault'dan motor alip yeni model C serisine koymazdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault motorlu c180 gerçek mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mercedes zaten bütün motorları kendisi üretiyor...

Edit: Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hesabı olmuş yine. Neymiş efendim VAG bıraksa Audi kalırmış ortada vay be koskoca firma aniden sap gibi kalıcak ortada. Zaten Audi araba satmayan bi marka. Audi nedir ki ya! Git Allah aşkına Vag'a en büyük para girişini sağlayan markadan bahsediyoruz adam diyo ki Vag bi bıraksa.

Edit2: Şimdi gördüm eski nick yerinde Fiat S.p.A. yazıyor. Yoksa sen hani bi aralar italyan italyan arabası diye kendini yırtan eleman mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorko15 -- 1 Mayıs 2015; 1:13:23 >
  • Şimdi mercedesi olan mercedesini över audisi olan audiyi över tartışmaya gerek yok çünkü ben aralarında fark göremiyorum her markanın kendine ait özelliği var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick değiştirme ile otomobil tercihi değiştirme ile Mercedes sahibi mı olunuyor ?

Sacma konu daha senin nick Dune kadar Fiat idi .

Tartisma amaçlı konu ne zevk alıyorsunuz ciddi ciddi soruyorum

• Hepsinin belli başlı modellerini kullanma fırsatı buldum, mercedes ve audiyi ise aktif olarak kullanmaktayız. Mevzu A3, BMW 1 ve MB A serisi ise, kimse kusura bakmasın ama ben A3 tercih ederdim (bmw'nin arkadan itiş olması tamamen tercih sebebidir, sportif kullanım isteyen zaten bmw alsın, en bu konuda bmw en iyisidir. Yaptığım yorumlar günlük kullanım içindir)
    D segmentine gelirsek 3 serisi bence en iyisi, C serisini kullandım ama A4 kullanmadım. Ama 3 serisi bu segmentte çok çok önde,
    A6, E serisi ve 5 serisi için biz ard arda 2 kere A6 aldık ve çok memnunuz, 2 ve 3 litre motorları gerçekten çok başarılı quattro farkıyla Audi diyorum.
    A8, S serisi ve 7 serisinden hiçbirini kullanmadım yorum yapmayayım
    Lafın kısası hepsi premium firmalardır. Zaten hepsinin müşteri kitlesi birbirinden farklı. Malzeme kalitesi olarak hepsi çok iyiler. Audiyi kullanmadan beğenmeyen insanları anlamıyorum. TDI ve DSG kullandıkları için yapılan yorumlar saçma geliyor. İş oralara gelirse R8 de kullanılan V10 motor lambolarda da kullanılıyor. O zaman lambo=audi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: E-Klasse

quote:

neye dayanarak yarışamaz, yarışmamalı ? hadi mercedesi sabaha kadar savunurum da bmw kim ? motoru psa'dan, şanzımanı zf'den, tasarımı desen hepsi de biribirinin kopyası ne kaldi geriye başka ?

• Böyle bir konuyu zaten mercedes,bmw sahibi veya anti audici bir insan yediremediği için açabilirdi.
    1- Audi DSG kullanmıyor sorunlu şanzıman bunu kast ettiniz sanırım.
    2- Bugün bir A4 ve A6 sınıfında bmw veya mercedes yerine her türlü tercih edilir.
    3- Sonra A8 gibi bir araç 7 serisi yerine tercih edilir ama S serisine karşı asla.
    4- Bugün bir A serisi asla A3 ve 1 serisi kadar kaliteli değildir.
    5- Audi geçmişte 4 çeker sistemi Quattro ile katıldığı yarışlarda çığır açmış ve sürekli başarılarından dolayı yarıştan çıkarılmış markadır.
    6- Dünyanın ilk alüminyum yapılmış seri üretimli A8 aracına sahiptirler.
    7- 2000 yılından itibaren dünyanın en zorlu yarışı olan LE MANS yarışlarını o yadırgadığın alt yapı ve motoru olan TDI ile kazanıyor 4 kez ard arda kazandı ve halende kazanmaya devam ediyor.
    8- Şuan da ise günümüze uygulanması beklenen bir teknoloji üzerinde çalışıyorlar. Elektrikli araçlar için park halinde şarj olması sağlanıcak.
    9- Bildiğimiz gibi Led teknolojisinde Audi devrim yenilikler yaptı. Önemsiz gelebilir ama bugün piyasada her aracın daha şık gözükmesini be güvenli olarak aydınlatma sağlaması açısından devrim niteliğinde yeniliktir.
    10- Sizin bu mantıkla bakarsak marka olarak VOLVO'dan başkası yalan olması lazım adamlar güvenliği yarattı. En önemlisi değil mi sonuçta.

Kısacası çok mantıksızca ve haksız eleştiri yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 1 Mayıs 2015; 2:21:00 >

• hayatimda gordugum en sacma ve tartisma amacli acilmis konu.

bos bos konusmus konu sahibi arkadas

lutfen kimse cevap yazmasin.

oyunlara ve provakosyanlara gelmeyelim

Ey yezid sana sesleniyorum: Bu forumu birbirine kirdiramazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Nick değiştirme ile otomobil tercihi değiştirme ile Mercedes sahibi mı olunuyor ?

Sacma konu daha senin nick Dune kadar Fiat idi .

Tartisma amaçlı konu ne zevk alıyorsunuz ciddi ciddi soruyorum

Hocam ben fiat defterini bravodan sonra kapadım fiat benim kalite anlayışıma gelmiyor nedenini yazmıştım, 90 lı yıllarda bravo modelini çıkardı durdurdu 2007 de tekrar üretime geçirdi 8 sene kasa değiştirmeden sattı sonra tekrar üretimini bitirdi şimdi bravoyu tofaş üretecek.

Benim kalite anlayışım bu bol model bazı ve süreklilik önceden vw'e çok laf atardım onunda sebebi buradaki fanboylar okadar çok övüyorki bıktırdı yoksa vw düşmanlığım yok.

İtiraf ediyorum premiumlar hariç en kaliteli 2 marka var benim için 1. VW 2. Hyundai geçen harici konu açmıştım Hyundai birçok markayı geçecek diye bununda böyle olacağını düşünüyorum şu anda mevcut sahibi olduğum 2010 model doblo premio aldığım son Fiat arabasıydı bidaha Fiatın kapısının önünden geçmeyecem, zaten araba eskimeye başladı şu an biladerimle 2. el elantra ve jetta arasında gidip geliyoruz kesinleşsin konusunu açıp size danışacam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Böyle bir konuyu zaten mercedes veya bmw sahibi veya sever bir insan yediremediği için açabilirdi.
    1- Audi DSG kullanmıyor sorunlu şanzıman bunu kast ettiniz sanırım. S
    2- Bugün bir A4 ve A6 sınıfında bmw veya mercedes yerine her türlü tercih edilir.
    3- Sonra A8 gibi bir araç 7 serisi yerine tercih edilir ama S serisine karşı asla.
    4- Bugün bir A serisi asla A3 ve 1 serisi kadar kaliteli değildir.
    5- Audi geçmişte 4 çeker sistemi Quattro ile katıldığı yarışlarda çığır açmış ve sürekli başarılarından dolayı yarıştan çıkarılmış markadır.
    6- Dünyanın ilk alüminyum yapılmış seri üretimli A8 aracına sahiptirler.
    7- 2000 yılından itibaren dünyanın en zorlu yarışı olan LE MANS yarışlarını o yadırgadığın alt yapı ve motoru olan TDI ile kazanıyor 4 kez ard arda kazandı ve halende kazanmaya devam ediyor.
    8- Şuan da ise günümüze uygulanması beklenen bir teknoloji üzerinde çalışıyorlar. Elektrikli araçlar için park halinde şarj olması sağlanıcak.
    9- Bildiğimiz gibi Led teknolojisinde Audi devrim yenilikler yaptı. Önemsiz gelebilir ama bugğn piyasada her aracın daha şık gözükmesini be güvenli olarak aydınlatma sağlaması açısından devrim niteliğinde yeniliktir.
    10- Sizin bu mantıkla VOLVO'dan başkası yalan olması lazım adamlar güvenliği yarattı. En önemlisi değil mi sonuçta.

Kısacası çok mantıksızca ve haksız eleştiri yapmışsınız.

Hocam ben sana Audi kötü marka demedim ki konumdada yazdım sadece BMW, Mercedesle yarışabilecek marka değil dedim hepsi bu, yoksa Audi çok güzel marka

• F segmenti hariç 3 markada birbiri ile çok rahat yarışır durumda. A6 size 5 serisi ve E serisinin sunduğu herşeyi sunabilir. F segmentinde ise ipler kopmuş durumda. S serisi tam bir başyapıt. A8 ise 7 serinden daha konforlu ve rahat. BMW F segmentinde de sportif olmayı denese de F segmentinde en altta kalan araç üçü arasında.

• a3 bmw 1den daha iyi araba sabaha kadar tartışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

F segmenti hariç 3 markada birbiri ile çok rahat yarışır durumda. A6 size 5 serisi ve E serisinin sunduğu herşeyi sunabilir. F segmentinde ise ipler kopmuş durumda. S serisi tam bir başyapıt. A8 ise 7 serinden daha konforlu ve rahat. BMW F segmentinde de sportif olmayı denese de F segmentinde en altta kalan araç üçü arasında.

Hocam haklısın konuya yazan arkadaşların bir kısmı sandıki ben Audiye 5 para etmez demişim gibilerine getirdiler Audi çok güzel marka Mercedes, BMW ye göre ayrı karizması ağırlığı var fakat her halukarda ikisindende 1 tık altta olduğunu düşünüyorum.

Hatta şöyle söyleyim BMW 5 serisi mi a6 mı deseler a6 derim 7 serisi a8 içinde böyle cidden ayrı bir çekiciliği var Audinin

• Yalnız audicilerden cok VW ciler Audi savunuyor .

Yakında VW sahiplerini Bugatti , Porsche fln savunurken gorucez ne de olsa Vag

Adamın ehliyeti yok , Caddy var ama maşallah A8 den R8 e gecmis gibi anlatıyor .

Bilmesek de inanacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Nisan 2015; 23:25:04 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.