Şimdi Ara

Audi Bayi Kar Marjı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı şimdi a6 fiyatına baktığımızda 693 bin tl yazıyor. Bayi bu arabadan ne kadar kazanıyor?

• Bayii mi açican kardeş. Bu sorunun cevabini birtek bayii bilir o da ben şukadar kazaniyorum demez zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukazanova U kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın babasının audi-vw-skoda bayisi var a6 almayı düşünüyoruz. Güzel indirim yapacağını söyledi ama daha fiyat konusuna gelmedik liste fiyatı üzerinden yüzde kaç indirim sağlayabileceğimi öğrenmeye çalışıyorum. Pazarlığımı ona göre yapmaya çalışacağım. En fazla yüzde kaç indirim alabileceğimi bilen var ise lütfen bilgilendirsin.
  • honda motosiklet bayisinde gördüm canlı canlı %8 di
    arabada da aşşağı yukarı bu seviyedir 40 50 indirim yaparsa iyi diyelim
  • Fthcyr F kullanıcısına yanıt
    Fikrinizi söylediğiniz için teşekkür ederim.
  • 2-3 bayiden fiyat alın , kıyaslama yaparsınız
  • %12

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 Bakım fiyatları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doki1919 D kullanıcısına yanıt
    Sıfır Volvo aldığım zaman %12 civarı indirim almıştım. Dediklerine göre Volvo-İsveç'in özel bir destek kampanyası ile ancak bu indirim oluyormuş. Doğru-yalan bilmiyorum,ancak 98bin yerine 86 ya almıştım o zaman(2016). Muhtemelen Audi de bu civarda indirim yapabilir.

• Bunu kimse genel olarak bilemez çünkü ay ay değişir. Bu fiyat bandında bir araçta vergisiz fiyat üzerinden en az 10-15 bin TL kar olması gerekir ama ana firmanın kampanyasına veya desteğine göre bu miktar artar da azalır da. O yüzden o ayın kar durumunu bilmeniz lazım ki bunu da şirkette çalışsa bile birisi etik olarak söylemez.
  • .
  • Birkaç bayi ara fiyat al, onlardan daha ucuza veriyorsa sıkıntı yok demektir.

Nette 900 binden başlıyor fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 4 Ağustos 2020; 23:55:36 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
  • hocam senin icin bayi kar onemli degil aslinda. Sana fiyatin ne kadar dusecegi onemli.
    Su anda fiyati bu arabanin 745k yaziyor. bayinin yuzde 10 kar etmesine imkan yok yani 74 bin TL ama sana yuzde 10na yakin ndirim verme sansiz var nasil mi bakalim.

Arabanin net fiyati 298k.
    Uzerindeki vergi 445k.

Bayi kendi karindan 20 binTL fedakarlik etse bu indirim sana 50 bin TL olarak yansiyacak.

Ki adam soyle yapacaktir kendi karindan 10 bin duser bu da vergiden sonra sana 30 bin TL indirim olarak yansir 30 bin buyuk rakam der.
    Bence tanidik da olsa 70-80 bin TL gibi indirim vermez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.