Şimdi Ara

AUDI A8 İZLENİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
8.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galeriye geldiği günden beri A8 i incelemek için can atıyordum. Bugün nasip oldu. Bayideki araç Long kasa tipinde ve 3.0 TDI motora sahipti. Fiyatı ise 590 bin TL. Rakipleriyle karşılaştırıp anlatmaya çalışıcam.

W221(yeni olan değil) S 350 ile karşılaştıracak olursam : Tasarım anlamında mercedes daha orjinal, A8 daha sıradan ancak daha heybetli duruyor köşeli tasarımdan dolayı. Arkadan bakıldığında A4 ile ayırt etmekte zorlanabilirsiniz. Makyajlı olanı biraz daha farklı bu konuda. Kabinlere geçildiğinde Mercedes tasarımsal açıdan(özellikle direkiyon) audiden çok daha seçkin hissettirdi. Ancak Audide kullanılan malzeme ve işçilik mercedesten S-Class' tan daha iyi. S serisinde gördüğüm plastik yüzeyler bu araçta yok. Her ayrıntı özenle işlenmiş. Kumanda elemanlarının kalite hissi daha iyi. Arka koltuklardaki alanlarda A8 biraz daha ferah geldi bana. S class daha boğucuydu. kullandığım S serisi long kasaydı bunu belirteyim. A8 i kullanma fırsatım olsaydı sürüş özelliklerini de karşılaştırırdım.

Phaeton 6.0 W12(makyajsız kasa) ile karşılaştıracak olursam : Tasarımda Phaeton daha özgün bence. Ayrıca daha kışkırtıcı. Kabin tasarımı olarak phaetonu daha çok beğendiğimi söylemeliyim. geniş ve ekranlı konsolları daha çok beğeniyorum. Malzeme ve işçilik kalitesi olarak başabaşlar kanımca. A8 in içi daha ferah ve geniş.

Not : Audi premium değil diyenler bu aracı incelemeli.

Videoda sesim biraz erotik çıktı idare edin

AUDI A8 İZLENİMLERİ

AUDI A8 İZLENİMLERİ

AUDI A8 İZLENİMLERİ

AUDI A8 İZLENİMLERİ

AUDI A8 İZLENİMLERİ

Detaylı incelemeleri de koyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 7 Kasım 2013; 0:53:16 >

• Videoyu izlerken nedense sesini kısma gereği duydum. Maazallah hanım duysa yanlış anlar

Şaka bir yana, ilginiz olması güzel ama mesela benim hayallerimde bile olmadığından bu araçlar nedense hiç ilgimi çekmiyor.. Ne bileyim.. Asla sahip olamayacağını bilmek insana koyuyor be..

Ama emek çekmişsin, siteye koymuşsun eline sağlık.
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    yaşadığın duyguları çok yoğun yaşadım bugün. Biraz koydu açıkçası. Buna binen insanlar var dedimŞuan bütün araçlar gözümde çöp. Ama yakında eskiye dönerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

yaşadığın duyguları çok yoğun yaşadım bugün. Biraz koydu açıkçası. Buna binen insanlar var dedimŞuan bütün araçlar gözümde çöp. Ama yakında eskiye dönerim

Sesin soluğun kesilmiş valla.
  • Telefon HTC One mı?
  • Yasakpınar kullanıcısına yanıt
    aynen öyle nefes zor aldım.
  • Lady GarGara kullanıcısına yanıt
    nerden anladın camdan mı yansıdı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 AUDI A5 Sportback Geldi
    8 yıl önce açıldı
    AUDİ A6 C6 hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayalimdeki araba ama 6.2 motor olan

Bu sene yilbasi cekisinde buyuk ikramiye 50.000.000 cikarsa kesin alicam

Eline saglik bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birkaç yıl önce Sakarya'da bir iş adamını ziyaret etmiştim. S serisi (sanıyorum S500) ile beni şehir merkezinde parkedilmiş yere kadar bırakmıştı. 20-25dk bütün gözlerin üzerimizde olduğunu iliklerme kadar hissettim. Sağ kapı kolunda benim o zamanki aracımın (Colt) konsolundan daha fazla düğme vardı..

Sakaryanın tümsekleriyle meşhur o caddelerine sanki halı sermişler gibiydi.. Herşey toz pebe.. Herşey yumuşacık.. Elinin değdiği heryer kalite.. Hatta öyle ki evimdeki koltuktan daha rahattı..

O 20-25 dk bir şekilde bittiğinde 1 tonluk kapıyı 2 elimle ittirip açtım ve meğer dışarının o mavimsi görüntüsü camlardanmış diyip, pastel renkli gerçek dünyaya geri döndüm.. Colt ile yola devam ederken eve gidene kadar arabada müzik bile açamadım..

Ama şu var.. O iş adamı iflas etti.. Şuan sanıyorum ucuz 2.el bir 4x4'e biniyordur.. Çünkü popo o koltuklara alışınca, polyester kumaşlı, sert plastikli araçlar adamı kesmez..

• quote:

aynen öyle nefes zor aldım.

Ses yalıtımı sesinizi bile yalıtmış olmasın ?

Ayrıca umduğumdan gençmişsin hemşerim.

He bir de izlenimler için teşekkürler tabi.
  • quote:

nerden anladın camdan mı yansıdı?

Yok camdan yansımadı.

One'da odaklama baya belli oluyor, videoyu ilk açtığım gibi aha dedim bu kesin One.

Telefondan anlıyormuşsun en azından.

• Göster ama elletme tadında olmuş video biraz daha detaylı çekseydin keşke.Sese değinmişiniz ben es geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 7 Kasım 2013; 22:25:28 >
  • Yasakpınar kullanıcısına yanıt
    Yaş 26. kaç sanıyordun ?
  • Lady GarGara kullanıcısına yanıt
    ayıptır söylemesi otomobilden ve elektronikten baya anlarız
  • quote:

Yaş 26. kaç sanıyordun ?

Şöyle 30-35 vardır diyordum.

Profil açıkmış ama hiç bakmamıştım.
  • Yarım milyonluk araçta o saat nedir ya.
  • Sahane bi arac derkenki duygularini paylasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Satış temsilcisi adam beni kolluyordu. O yüzden çok rahat değildim. Adam da haksız sayılmaz. 600 bin lira var işin ucunda
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    eyvallah. S class bir türlü gelmedi. Hergün kolluyorum atlıycam üstüne hemen. Onu da bi incelesek iyi olacak
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Gece gece moralimi bozdun. 600 bin TL verip şu araçlarla gezenler var ya la. Ne diyelim Allah bize de nasip eder inşallah.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.