Şimdi Ara

Audi A5 egzoz modifiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

egzozu modladım. Sizce nasıl? yorum tavsiyeleriniz varsa almak isterim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 10 Mayıs 2021; 19:25:41 >

• Bildiğin gaz kaçırıyor sayın apaçim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbat birşey olmuş, arabaya yazık
  • Ahhh şu Batı Ataşehir çocuklarıııı

Dikkat çekmek için neler neler

Emek veriyorsun tamam da şu ses her apaçide var. Bir kere bu ses karakteristik değil yapay ve güzel değil.
  • DSG fart denen sesten başka bir şey gelmiyor kulağa. O da dünyanın en çirkin sesi. Ülkede modifiye kültürü sıfır ya cidden aşırı kötüyüz

• Şu "DSG fart" denen olay, herhalde sadece bizim gibi memleketlerde ilgi görüyordur.

Arkadaşlar, tsi-tfsi motorlar saf kan sportif motorlar değildir. Şehir içi odaklı sürüşü ile az biraz performans hissi ile birleştirme çabasıyla yapılmıştır. Sportif amaçlı yapılmayan motora egzoz modifiyeleri ancak böyle komik kalıyor maalesef. Zaten vites değiştirmese ses gelmeyecek arabadan. Devasa bir motor veya devasa bir turbo olmadığı sürece turbo motordan egzoz sesi beklemek zaten boşa. 2000 cc atmosferik motor 6500 de vites değiştirecek, egzoz modifiyesi olacak da böyle ses çıkacak ?

Şu DSG fart sesiyle şekil yapanlarla, 1.4 atmosferik motora 51 mm düz boru yapıp da bağıra bağıra gezenler arasında pek fark göremiyorum ben. Olmayan motor sesine bir şeyler yapıp arabayı sesli hale getirmeye çalışmak sadece. Getirmek demiyorum, çalışmak. Bir nevi avuntu

Bunun yanından bi düz borulu corolla t-sport, astra gsi, civic type-r, sıralı 6 silindir bmw, fiat 5 silindir hgt veya bir 2.0 boxer motor geçecek. Kale dahi almazlar bu sesi onların yanında.

O zaman şov başlasın, buraya gelenlerin de kulaklarının pası silinsin.

Kaput altı mikrofon ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 27 Temmuz 2017; 16:51:10 >

• DSG fart ın kalitelisi iyi oluyor,kalitesizse çok kötü oluyor ses

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cupra Formentor VS AUDİ A3
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sesi gayet güzel valla ben dsg nin çatlamasına hasta oluyorum ses gayet iyi
  • NightGuardian kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım selam. beğendiğine sevindim. Dışarda da herkesten çok güzel yorumlar alıyorum. nedense foruma koyunca bazı arkadaşlar hakarete varan yorumlarda bulundular.. Neticede bir egzozdur yani...
    aynı çatlama sesi rs5'tede var..

idle sesini göreceğin bir video daha ekledim. garaja girerken net duyuluyor. videonun baya uzaktan çekildiğini özellikle belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 10 Mayıs 2021; 19:25:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.