Şimdi Ara

Audi A4 2.0 TDI Quattro - Tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bencede quattro için fiyat çok iyi o meblağlara çıksam tek tercihim a4 quattro olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bahsettiğim fiyat standart paketin üzerine sunroof, ısıtmalı ön koltuklar dahil hali. Bildiğim kadarıyla design paket oluyor. Liste fiyatı için 208 bin TL dediler, 25 bin TL indirim. 1.4 TSI sport paket için 160 bin TL civarı bir fiyat vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam ama sport paket oldukça dolu. Muhtemelen 20 25bin TL civarı aksesuarları tutar 183bin TL fiyat aldığım aracın üzerine.

Eğer kredi onayı alabilirsem, bu hafta halletmeye çalışacağım. Tabii bir de araç yok, elinizi hızlı tutun demişlerdi. Umarım araç kalmıştır ellerinde :)

BMW 3.20ied sürüş testi yaptım. Açıkçası şu an kullandığım a3 1.6TDI'ın çok üzerinde bir performans yakalayamadım sürüç açısından. Bir de tabii 10 litre civarı yaktığını düşünürsek çok da mantıklı gelmedi.

Şu an tek kafamı kurcalayan bu muhtemel yeni ÖTV artışı. 1.4 araçların ÖTV'leri kuvvetle artacak, buna karşılık da 2.0 motorların fiyatlarında çok bir değişiklik olmayacak gibi duruyor. Vaziyet böyle olunca da 1.4 alırsam acaba sonrasında değerlenir mi diye düşünmeden edemiyorum.

Sizlerin fikri var mı bu konuda acaba?

• Bu arada 3.20d anladığım kadarıyla hiç satmak istemiyorlar, ellerinde 100'lerce 3.20ied kaldığı için. Yanlış hatırlamıyorsam m paket 3.20d'ye 235bin dediler. Çok da indirim yapacak gibi durmuyorlardı. 3 serisini de çıplak alınca yolunmuş tavuk gibi geliyor, hiçbir esprisi yok kanımca. Bir de BMW'nin konforunu bir türlü içime sindiremiyorum, M paket çok yakışıklı bir araç olsa da...
    Şu an kullandığım şirket aracımla 14 ayda 40bin Km yapmışım. İş değiştirdim ama benzer bir görevim var, o kadar olmasa da tatiller vs en kötü 25bin km yaparım düşünüyorum. Bir de benzinli aracı satmak daha zor olabilir diye düşünüyorum. Yine aldı başını gitti benzin fiyatları malum.
    Sizi dizelden başkası paklamaz; vag dizelleri tüketim anlamında da hacmine göre az tüketir, 2.0'da aynı şekilde. Sizi hem tüketim hem performans anlamında mutlu edecek araç olur, diğer markaları düşünmeye bile gerek görmüyorum. O fiyat ile daha yeni değişen kasasıyla da çok iyi bir seçenek. Önerilen 3 serisinin kaza testleri de can sıkıcı zaten, hem güvenli hem de daha kaliteli malzeme sahibi bir aracınız olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • Yeni kasa A4 dizel Quattro ile yol yapma ve kullanma imkanım oldu. 1.4Tfsi modeline göre sürüş dinamikleri ve performans adına çok üst bir model. Quattro etkisi ile çekişin gücü her daim hissediliyor. Fiyat çok rekabetçi geldi bana. Genel anlamda tatmin edici bir araç.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • arkadaşlar biraz geç kaldığımdan dolayı bahsettiğim araçtan bir tık daha dolu bir paket bulabildim ve elimden kaçırmamak için de Cuma günü bu işi sonuçlandırdım. Design paket ve 18" jant mevcut arabada bir önceki saydıklarıma ekstra olarak. Hayırlısıyla da yarın aracı teslim alacağım

Orijinalden alıntı: flier_

arkadaşlar biraz geç kaldığımdan dolayı bahsettiğim araçtan bir tık daha dolu bir paket bulabildim ve elimden kaçırmamak için de Cuma günü bu işi sonuçlandırdım. Design paket ve 18" jant mevcut arabada bir önceki saydıklarıma ekstra olarak. Hayırlısıyla da yarın aracı teslim alacağım

Aynı fiyat mı hocam?Hayırlı olsun bu arada.
    Dostum fiyat gerçekten çok iyi. Çok km yapıyorsan düşünmene gerek bile yok. Az km yapıyorsan daha donanımlı benzinli de olabilir. Ama 1.4 bunun tadını vermez. O zaman da 320i ed olabilir. Gerçi onun performansını beğenmedim demişsin, ama tdı ile benzetmen biraz abartılı olmuş. Tercih senin hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayla geziyor galiba kaca aldigini soylemedi daha merakla bekliyorum
  • Kusura bakmayın arkadaşlar, yurtdışındayım o yüzden ancak bakma fırsatım oldu. Aynı fiyat değil tabii ki. 183.000TL olan araç, standart paket + sunrooflu idi. Bu design paket + 18" jant lastik mevcut. Aldığım fiyat da 196.750TL oldu. Bunda renk seçme şansım da vardı bir de. Şu an bildiğim kadarıyla A4 dizel araba hiç kalmadı Doğuş'ta. Fiyat ile ilgili yorumlarınızı yine bekliyorum bu arada :)
  • merhaba bende sordum gecen hafta carsamba en dusuk pakete 195.000 tl fiyat verdiler ellerinde 1 tane oldugunu soylediler sunrooflu. baska yoktu diger paketlerde turkiye de yok dedi. demekki dogruymus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.