Şimdi Ara

Audi A3 - Otomatik+F1+Cam tavan+ Landirenzo Lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sorularınız olursa cevaplarım. 0554 979 33 73 de numaram

yaza hızlı girmek isteyenlere...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi..a3..sportback-full-plusfull-cam-tavan-otomatik-f1-vites-269380412/detay/

• adem bu kadar fırsat aracı neden satılmamış hala :D merak ettim doğrusu
  • nasip kismet dostum. bu kadar full bu fiyata yok cidden. olmadı binmeye devam.
  • km 232 bin, beleş versen bile düşündürücü şahsen..
  • zebetosu Z kullanıcısına yanıt
    ya şu yazdığının elle tutulur yanı varmı. araçlardan ne kadar anlıyorsun. dacialar bile 800 bin km yapıyor bakımları yapıldı halde audi mi yapamayacak.

beleşe verecekmişim bide düşüncekmiş laflara bak sen. isteyen bu arabalara 50 bin veriyor vermeyen de senin gibi atıp tutuyor. saygılı ol efendi ol malıma laf etme.
  • zebetosu Z kullanıcısına yanıt
    Yil olmus 20q6 hala ayni kafadasiniz. Bakimlari yapildiysa 232000de ne olacak sanki. Sizin gibi zihniyetler yuzunden tertemiz arabalarin piyasasi gereksiz yere dusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 model vw passat ABS uyarısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DÜNYA TURUMU YAPTINIZ :)

ben birşey merak ediyorum . bende 2. el araç alacagım . acaba bir arabanın yeni olup km si yüksek olmasımı kötü yoksa eski olup düşük km limi olması kötü
  • hocam yıla vurduğunuz zaman bu araca yılda 25bin 26 bin binilmiştir. ilk alanlarında maddi durumunun iyi olduğunu düşünürseniz yılda 25 bin km çokmu. audi almış adam arabaya binmeyi seven adamdır. 2011 model olupta 250 binlerde olan bmw mercedes audi çok vardır. para var yakıt dert değil biniyor adamlar olay bu. km az olan araçtan korkarım ben km yüksek araç bakılmıştır binilen araç bakımlıdır. hem bakımlı hem kmsi düşük ise zaten bu paralara almanız mümkün değildir. 48 den fiyatları başlar. herşey nasıp kismet
  • fren balataları diskleri manifoltu şanzıman yağı hepsi değişti. full olarak fiyatı en uygunu
  • Benzinliye 232 binde laf atan dizele ne der acaba bendede 200 binde dizel tas gibi halen bakimlari gununden cok cok once yapip kaloteli orjinal malzemeyle 300 bine kadar tik demez (p 307 hdi)bana gore bu kafayla araba alamaz bunlar

• _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. bizde doğan slx var dede gibi :) kaç tur attı km kimbilir. tıkır tıkır devam ediyor. zaten km ye bakarak araba almaya çalışanların işi çok zor. km az olunca araba iyi diye birşey yok çünkü. milyonları deviriyor artık arabalar millet hala km derdinde. çevirsinler sorsunlar taksicilere km yi 850binde dacia var tıkır tıkır.
  • benimde gezerken dikkatimi çekmişti aracınız sattınız mı ?
  • duruyor araç
  • hocam km ye laf etmiyon da yarin oburgun bunu sattin, arac alirken yine ayni tutumu sergileyecekmisin? yoksa 100+ kmdeki araclara atip tutucakmisin onemli olan o. insanin kendine durust olmasi lazim gelen yorumlar onemsiz
  • ben bunu aldığımda 190bindeydi zaten kmye laf edecek olsam o kmde almazdım. dediğim gibi bizim doğan var emektar şu an 70binde ama kaç tur attı acaba kmsi.

bir lineanın motoruyla audinin motoru aynımıdır. premiumum bir araba audi. bir renault bir fiat değil.
  • Arabanın kmsi 80-100 civarı olsa kaportada ki işlemler olmasa 50-55 kagıtlık araba hem 41 olsun hemde km düşük hasar kaydı olmasın öyle bir dünya yok. 6000 lik hasar kaydı ciddi bir şey degilse araç güzel duruyor. Ama işte bizim millet mıymıy sıkıntı yaşarsınız hocam satarken.
    Bu arabanın tamponunu çizseniz kaskodan boyatsanız o boş kayıt oluşuyor ama millet bunu anlamıyor. Dışarda 30 kere boyatılsa o kayıt olmasa sorun yok. Ama orda 4-5 boş kayıt olursa bir halt var sanıyorlar. Alttan hasarlı araçlar var yolda durmuyor araba kaportada hasar yok kayıt yok diye bayıla bayıla alıyorlar. Hasar kaydı işinin oturması 5-10 sene alır bizim millet 10 yıl geriden geliyor bu konuda. Şu araçta 200.000 falan hiç bir şey. Millet brodway sanıyor bunları. 200.000 neki piyasadaki arabaların çogu kaç kere çekildi kim bilir. Orjinal 230.000'de arabayı bayıla bayıla almak lazım ama işte gözüyle görmüyor ya çekildiğini gönlü katlanıyor.
    Ben çözemiyorum bu piyasayı bizim milletin bu km ve kayıt tutkusu nedir anlamıyorum. Bir motoruna bak bir sür arabayı çekişi nasıl yolda akışı nasıl.
    Km düşük kayıtta yoksa bayılarak alıyorlar araba yıkık olsun sorun değil.

• pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    millet enterasan hakikaten. almadan satmanın derdinde olduğu için linea clio dolu memleket. biraz arabaya bindiğini hissedeceksin. bu araçlarda km ye bakanlara zaten anlam veremiyorum. ben bu arabaya biniyorum çoluk çocukla yani ailemi güvensiz gezdirmem bakımları tam. km yüksek olunca sanıyorlar ki hiç bakılmıyor. tam aksine km yüksek araç biniliyordur bakımlarıda eksiksiz yapılıyordur.
    fren disklerinden amörtisörlerine kadar yeni değişti. hayırlısı üstad eyvallah sizin gibi anlayanlar çıkınca insan seviniyor en azından. olmadı devam binmeye :)
  • Dacia bile dediginiz araba renault'un sorunsuz motorunu kullaniyor dci motoru mercedeste kullaniyor verdiginiz ornek sacma. Audi bmw gibi araclar 300 binde geneli refrektiyeye giriyor malum kullanim tarzindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordseco35

Dacia bile dediginiz araba renault'un sorunsuz motorunu kullaniyor dci motoru mercedeste kullaniyor verdiginiz ornek sacma. Audi bmw gibi araclar 300 binde geneli refrektiyeye giriyor malum kullanim tarzindan.

hocam ben örnek vermek adına en ucuz araba olarak daciayı gösterdim.
    ama senin dediğin bence daha çelişkili dacianın motoru 800bini görücek, dacianın kullanmış olduğu motor mercedeste kullanılacak öyle birşey yok da hadi eyvallah.
    ama audiyle bmwninkiler 300binde bitecek. benimki saçmaysa bi kendi yazdığına bak saçma mı değilmi. renaultun daciaya verdiği motorla mercedese verdiği motor çok çok farklıdır. daciaya verdiğindeki malzemeyle mercedese verdiği motorun parçaları aynı sanıyorsun sanırım.
    burda daciayla audiyi karşılaştırcak değilim yanlış anlamada sende bence karşılaştırma.
    motordan ne kadar anlıyorsun ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama motor sipariş üzerine yapılır. motor istersin renault öyle bir motor yapar ki f1de kapışır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.