Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.066
Cevap
78
Favori
466.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10.dakika

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PITTYK P kullanıcısına yanıt
    Hocam 40 yanak ile 45 yanak arasinda %10 %15 yol tutus farki olur yanaj ne kadar ince ise okadar iyi yol tutuyor ve aldiginiz lastiklerle kullaniyorsaniz eger bridgestone cop lastik ben degistirdim ps4 var suan yol tutusunda daglar kadar fark var arabada esp diye birsey devreye bile girmiyor bridgestonede ani hizlanmalarda dusuk hizda sariyordu lastikler .yol tutusu bence gayet iyi bu sinifta en iyi yol tutan arac focus suanlik sanirsam stline olan paket .

• Arkadaslar direksiyonu saga sola cevirince bir far yaniyor saga veya sola dogru, normalde superbde filan sisler yanardi, bunda sis de yok, ne yakiyorlar acaba? Benim bildigim bizdeki ledler adaptif de degil, sabit duruyor olmasi lazim, sasirdim vallahi, disardan birine baktirarak incelemek lazim

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Viraj aydınlatmaları, sağa ve sola doğru yanıyor

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Matrix far bizdeki ama tam matrix dil turkiye versiyonu sag sola cwvirince farin altinda sisler var farin icinde altinda ufak ufak ledler dikkatli bakarsaniz gorursubuz onlar yaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Auditfsi

Ben de şimdi baktım aynen sol lambası yanmıyor enterasan bir durum, o basit ampülden kaçmaları bana saçma geldi kısacak başka yer mi bulamadınız
    Adamlar makyajli kasa ilk geldiginde 83 binden sattiklari arabarda kapida kirmizi refloktor olan yerde bile ampul vardi 2017’de onuda aldilar.2020’lerde var mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizdeki matrix far değil hocam, led far sadece. Matrix farda karşı tarafın veya önündeki aracın konumuna göre sadece orayı karartıp diğer kısımlar için uzunu yakmaya devam ediyor. Yani sürekli uzunlar açık ama bir araç varsa sadece aracın olduğu alanı kısıp geriye kalanı uzun olarak aydınlatıyor.

• gorkemert kullanıcısına yanıt
    Bizdeki matrix led far fakat avrupadaki matrix farla bir tutmamak gerek . Bizdeki sadece fari kendi onundekine gore ayarliyor dikkat edin onunuzdeki aracin plakasinin ustunu gecmicek sekilde ayarliyor . Otomatik karsidaki aracinkini karartmiyor cunku aynamizda kamera veya sensor bulunmuyor . O islemi yapmsi icin kamera ile sensor olmasi gerekiyor avrupanin dynamic paketi bizim sport paketten daha fazla ozellik mevcut. Turkiyede pahaliya satamiyorlar diye en dandik ozelliklerle getiriyorlar en basic donanim bizde youtubeden bi avrupa povlarini vs izleyin demek istedimi anlarsiniz

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizdekiyle avrupadaki aynı onlarda da led paket var bizimki gibi. Matrix led onlarda da opsiyon, matrix ledde aşağıdaki kutucuklardan 3 tane var bizdekinde 2 tane. Araba ağırlığa göre otomatik far yükseklik ayarı yapıyor, sizin bahsettiğiniz aşağı yukarı yönlü hareket yapıyor olabilir eğime göre falan.

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp

Bilmiyorumda turkiyedeki arabalarin opsiyonundan caliyorlar baya ama farlar tatmin edici guzel aydinlatiyor gece yolculugu yaptim 4 saat hicbir sikintisini gormedim , soyle bir kuralda var ne kadar cok teknoloji o kadar ariza 😀 kendimizi oyle avutalim

Yok hocam araç gayet iyi merak etmeyin, avrupada da kullandım ben, ordakilerde, mmi navigasyon carplay, ek olarak bizim çakmaklığın sol tarafına usb girişi eklemişler, koltuk arkalarında file, birde bagajda ek ışıklandırma ve sol tarafa file koyuyorlar. Tabi onlarda da opsiyon. Yani çok fark yok merak etmeyin 😁

Ben araci alirken navigasyon vs yi para ile bile getirtemedim . Tr de yol dediler a3 icin

Evet hocam, virtual cockpit falan da opsiyonla gelmiyordu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: dkelleci

Bir ay dolmadan araçta nazarlık bir sorun buldum.
    Bagajda iki tarafta lamba varmış fakat ben aldığımdan beri bir tanesi yanıyor, sol taraftaki yanmıyormuş bugün fark ettim. 🤔
    Bunun için yetkili servise gitmek gerekir mi? Bulunduğum şehirde de servis yok.
    LUTFEN SILINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7663E88E9 -- 30 Haziran 2021; 11:28:16 >
    Kıyas olarak önceki aracım olan Golf 7 - Dunlop 17 lastikle kıyaslama yaparsam "2 günlük" deneyimimle yol tutuşu olarak çok daha iyi lastikler.
    Ses olayında ise şöyle birşey başıma geldi. Michelin lastikler takılır takılmaz pütürlü mıcır üstü asfalt atılmış bir yola girdim ve inanılmaz bir uğultuda ilerledim araçla.
    Açıkcası irkildim, bu kadar ses geliyorsa ben yandım dedim. Sonrasında otobana çıktım, ses azalmakla beraber devam etti. Otobanda ilerlerken başka bir bölgenin asfaltına geçtim (şehirlerin sınırlarına kadar belli bir karayolu bölgesi bakıyor, diğerine başka bir bölge bakıyor ve asfaltlar fark ediyor) sürmeye devam ettiğimde ve asfalt daha düz ve yeniydi, burda ses nispeten azaldı.
    Devam ettiğimde ve şehir içine girdiğimde ise ses artık ön planda değildi. Yine de normalin bir tık üstü ses var gibime geliyor. Birazda sadece sese odaklandığım için çok gelmiş olabilir ilk başlarda.
    Şu anda memnunum, arkadaşların dediği gibi süspansiyonun sese etkisi muhakkak var.

• samtual kullanıcısına yanıt
    Ses var hocam ya sport donanimda yok diyen olsada dikkat edenler ses olsugunu farkediyor.

Avrupa otoyolunun yaptigi asfalt var istanbul 3. Kopruyle baglantili o asfaltta ses yok dencek kadar az

Hocam Selam 2*19 1.5 tfsi dynamic aracımda Turanza ile geldi 100 km katlanamadan sattım. Michelin Primacy 4 kullanıyorum. yol tutuşu çok daha iyiydi. Cuma günü diğer aracımı satıp 2008 C200 Komp. aldım. 20 binde. Onda pilot sport 4 aldım lastik olarak. yol tutuşu gerçekten çok iyi ki birazda deneyeyim dememe rağmen. Kesinlikle pilot sport 4 ü beğendim frenlemesi de iyi. Islak zemin deneme şansım olmadı.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.