Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.066
Cevap
78
Favori
466.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben su sekilde biliyorumki sensoru biraz gec iletmesi icin ayarliyorlarki kavrama tam kavramis olsun diye ani reaksiyonlarda kavrama o kadar hizli kavrayamadigindan dolayi, biraz gecikme payi birakiyorlar diye biliyordum yanlista biliyor olabilirim tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • db3 kullanıcısına yanıt
    Benim arac 2019 acaba bendede varmi konforsuz gecis pek vites gecislerinde konforsuzluk hissetmedim acikasi hatta hic hissetmedim ama ilk gaz tepkisi biraz yavas gibi geldi sadece oda ilk kalkistaki kalktiktan sonra bir problem olmuyor 2 gundur auto holdsuz kullaniyorum araci onunda etkisi cok oldugunu farkettim araci cok sıkiyor, bayiyor ozellikle yogun trafiktw dur kalkta aracin seriliginden baya caliyor gibime geldi

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun hissetmiyorsanız hiç dert etmeyin böyle şeyleri, çok keyifli bir araç tadını çıkarın :)

• db3 kullanıcısına yanıt
    Deniz hocam rolantide titresim sorununuz devam ediyor mu?

Bu arada bahsettiginiz bu pedalin erken safhalarda daha yuksek tork istegi saglamasini drive select olanlarda sport olmayanlarda da s moduna aldigimizda saglamis olamiyor muyuz?

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar,

Uzun zamandır bakmıyordum foruma. Rölantide titreşim sanırım var ama artık takmıyorum. Böyle güzel bir araca sahip olmanın verdiği keyfi yaşamaya çalışıyorum, mevcut ekonomik durumu gördükçe.

Bahsettiğim pedal ayarında vites geçiş rpm'leri değişmediği için S mod gibi olmuyor tam olarak. S modda bildiğiniz gibi çok yüksek rpm'lerde vites atıyor, torku sonuna kadar kullanabilmek için.
    Yine bahsettiğim yeni ayarda ise, düşük rpm'lerde vites atmaya devam ediyor ama daha canlısı gibi düşünün :)
    Bi acidan pedal boxun yaptigi islemi yapmissiniz. Sensorun iletim hizi hizlanmis sizde sanirsam gaz pedallari artik elektronik oldugu icin sensorde gecikmeler oluyor o gecikmeyi bi nebzede azaltmissiniz problem yoksa istedinizi aldiysaniz super . Bende 22 sinde yalitima sokuyorum davlumbazlara araci burdan yazicam sonucu herkese malum aracin lastik yol sesi ugultusu fazlaca kabinde sport paket icin

Merakla bekliyoruz hocam sonucunuzu 😅 Bu arada sadece davlumbaza mi dondunuz, ilk basta hem davlumbaz hem komple alt arastirmistiniz diye hatirliyorum

Suanlik sadece davlumbaz yaptiricam bakalim iylesme gorursem beni tatmin etmezse zeminde yaptiririm

Mantikli karar hocam.. İns rahatsizliginizi bu sekilde dusuk maliyet ile cozersiniz

Birde bu aralar camlar acik gittigimdenmidir nedir dsg sangirtisini biraz fazla duyar gibiyim :)

Hocam dsg genelde sarsintili yolda sangirdar diye biliyorum, duzgun yolda da sangirdiyor mu? Masallah hocam senin kulaklarda radar gibi 😅

Yok hocam duzgun yolda sangirdamiyorda ilk aldigimdada sangirdamiyordu 7.000km den sonra net sangirdamaya basladi bir sorun teskil etmiyor ama muzik vs acik degilse cam aciksa duyuluyor dusuk viteslerde.

• Arkadaslar, turkiyede uygun fiyata bizim a3 ler icin mib2 cihaz getirip degistiren bir yer var midir? 3.5-4 hatta 5 bine filan yapsalar gidip yaptiracagim, baya eksikligini hissediyorum carplayin, gerci mib2 olunca nav paketi de geliyor ama turkiye haritasi muhabbeti ne kadar kaliteli bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 18 Temmuz 2020; 11:57:2 >
    Biryer yapiyordu carplay vs . Konustum 3.500 tl ye cihaz degsiyordu ama suanlik a3 icin durdurmuslar . Ilerleyen zamanlarda sistemde cokme meydana geliyormus o problemi gidermeye calsiiyorlarmis .

Hocam onlarinki 3. Parti cihaz ben de o yuzden mib2 sordum, yani orjinal audi urunu olan cihazi.. Fakat ogrendigime gore cok yuksek maliyetli, yurt disindan 6 bin₺ civarina sadece cihaz geliyor, vergisi algisi olacak daha, usb aparatlarini vs. Bulmak, montajini yaptirmak filan da bela.. Bunu is olarak yapan toptan urun getirip takan bir yer olursa ancak uyguna yaptirilir ve sikintisiz bir montaj olur, diger turlu kendi cabam ile ugrassam 10 bin ₺ ustu maliyet rahat cikar gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 18 Temmuz 2020; 12:21:6 >
    Ben bi carplay icin ugrasmam acikcasi pek bi numarasi yok zaten

• Herkese selamlar elimde a3 sedan icin orjinal kaucuk paspas takimi var. Dusunen olursa vereblrm. Sportback modele uyarmi emin degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yani evet bu paralar bir carplay icin verilmez, tabi mib2 olunca usb baglantisi geliyor, nav paketi geliyor, virtual cockpit takinca tam uyumlu sekilde calisiyor, sim girisi, cift sd kart girisi, cok daha hizli islemci geliyor boyle artilari da var fakat virtual cockpit + mib2 yapinca fiyatlar iyice arsa cikar, ozel siparis ile getirtilse olacak fiyatlari bulur rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 18 Temmuz 2020; 14:14:6 >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.