Şimdi Ara

Audi A3 2.0TDI (140BG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben mevcut Toyota Avensis 1.6 (136BG) aracımı uzun zamandır değiştirmek istiyordum.Bir Arkadaşım da arabasını satıyor , uzun zamandır en büyük sıkıntım arabayı benzinli olmasından dolayı rahat kullanamamam , çok pahalı benzin , aslında aklımda 320D almak vardı ama şimdi bu fırsatı değerlendirmek de mantıklı geliyor , model düşürüyo olabilirim ama hem dizel olduğu için rahatça kullanıcam arabayı hem de dizel motorun uzun süreli testini yapmış olucam çünkü 320i de mantıklı geliyor bi yandan. Sizce bu araba performans olarak nasıl Türkiye'de sayısı az ama duyan , gören , kullanan var mı ? Evet 2.0 turbo beslemeli motor için 140 Bg şaka gibi ama performansı daha iyi sanırım (Avensis 0-100 10.7 ki LPG ile 12 Sn felan oluyor , Audi 9.2 yazıyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperTime -- 2 Nisan 2015; 1:44:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Audi 2009 105.000 km de bu arada Avensis 2011 65.000 kmde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperTime -- 2 Nisan 2015; 1:46:26 >
  • A3 ün fiyatı uygunsa km doğruysa memnun eder.
    Bmw içinde alınacaksa 3.20 dizel olsun derim...

• 3 serisi a3 ten de iyidir avensisten de. a3 alacaksanız 1.4 tfsi stronic tavsiye ederim. sky roof lu en fullünden alabilirsiniz diesel parasına. yakıt tüketimi de oldukça iyidir. basmazsanız 5-6 litre yakar. basarsanız 10 u görür. tamamen size kalmış. 3 serisi almaya niyetliyseniz zaten diğerlerini düşünmeyin. lakin a3 hiçbir şartta hiçbir durumda kullanıcısını üzmez. 2012'ye kadar C sınıfının kralıdır. birçok D sınıfından da iyidir. Ne kadar dolu alırsanız satarken o kadar kolay az zararlı satarsınız. bu bmw için de geçerlidir ayrıca.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Şimdi , sorum şu ;
    Ben mevcut Toyota Avensis 1.6 (136BG) aracımı uzun zamandır değiştirmek istiyordum.Bir Arkadaşım da arabasını satıyor , uzun zamandır en büyük sıkıntım arabayı benzinli olmasından dolayı rahat kullanamamam , çok pahalı benzin , aslında aklımda 320D almak vardı ama şimdi bu fırsatı değerlendirmek de mantıklı geliyor , model düşürüyo olabilirim ama hem dizel olduğu için rahatça kullanıcam arabayı hem de dizel motorun uzun süreli testini yapmış olucam çünkü 320i de mantıklı geliyor bi yandan. Sizce bu araba performans olarak nasıl Türkiye'de sayısı az ama duyan , gören , kullanan var mı ? Evet 2.0 turbo beslemeli motor için 140 Bg şaka gibi ama performansı daha iyi sanırım (Avensis 0-100 10.7 ki LPG ile 12 Sn felan oluyor , Audi 9.2 yazıyor )

2.0 motorlu araç aldıgınız için "0" alan adamlar bir ton gereksiz para bayıldıgı için vergiden dolayı. Sizde 2. el de de olsa yüzbinlerce km deki araca para dökeceksiniz. Yerinizde olsam 1.6 tdi a3 falan bakardım. 320d maceradan öteye geçmez. Parası çok olan performans ve dizel diye 40 bin tl fazla verip alıyor para devlete gidiyor zaten havaya saçılmış para gibi.

• "Dizel motor testi" hocam bence biraz gözünüzde büyütmüşsünüz işi, sadece devir bandı daha kısa birde biraz daha üst devirleri istiyor 2000 ve üzeri gibi zaten kalkışta benzinli gibi fırlamıyor ara hızlanmalarda torkun etkisiyle fırlıyor kaldı ki artık turbo benzinliler bile dizel motor kadar olmasa da yüksek tork veriyor. Öyle dizele alışayım diye al-sat uğraş dur değmez, bmw alın rahatınıza bakın derim.

• Tuvalete de araba ile gitmiyorsanız 320i derim. Lakin parada sıkıntımız yok ise 320d zaten bunların ağabeyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    3 yıl önce açıldı
    Audi a3 1.6 tdi vs Bmw 116d
    10 yıl önce açıldı
    Audi A6 40 TDI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avensis 132hp
  • A3 60.000 lira da simdi 320d icin eldeki tum parayi bayilmak gerekiyo nolur ne olmaz diye elde para tutmak istiyorum ara gecis olarak dusundum cunku arabayi cok kullaniyorum , cok yakiyor 10-11lt/100km felan sehir ici , rahatlikla kullanamiyorum arabayi yani soyle 3-5 ay kullanicam muhtemelen de arabanin performansi nasildir onu bilemiyorum dizel iyi birseyse de ki turbolu arac uzun vadeli hic kullanmadim ilk araba kotu olursa sogutur , endisem bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi motorlari tuning yer mi bide onu dusunuyorum ama 2.0 tdi den de bi 160-170 bg alinir yazilimla

• Benzinli arac kullanmayan bilemez . Resmen sehir icinde kullanmak istemiyor insan , kasa kasa 8-9 a lara anca iniliyor ki o da anca akıcı trafikte olucak dur kalk trafikte imkanı yok 9 aşağısına .

Biraz da basayım derseniz hoaaydaaaa 12 litreler geliyor .

Ben olsam A3 olayını ciddi ciddi düşünürüm cunku 60 bine alınan 3.20d den ne derece hayır gelir bilemem .

3.20i alıp yine Avensis teki benzin çilesini çekeceğime yine gözüm anlık - ortalama tuketim de olacağına dizel gibi ne kadar yakacağı belli araçlara bakardım

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle kardesim , arabanin gaz tepkimesinin bi onemi kalmiyor iki basiyim diyorsunuz akla hemen benzinin fiyati geliyo deli oldum , en az yakan benzinli bile 8-10 yakiyo

• 320d alacak imkanınız varsa düşünmeden temiz bir 320d alıp arkanıza bakmadan keyifle binin a3 vs alırsanız 320d içinizde kalacak ve birgün a3'ü satıpyine 320d alacaksanız seçim sizin
  • 170 beygir civarı güç verir chiptuning ile ama ne kadar gereklidir tartışılır, yakıt ekonomisi hesaplıysa zaten 140 beygir yeterli bir güç, ayrıca hacim büyük olup gücün az gözükmesine çok takılmayın, aynı gücü küçük hacimdense büyük hacimde almak her zaman daha iyidir
  • Zaten planim o ya simdilik arabayi degistirmem gerekiyor uzun yola felan gidilmiyor zaten torku da dusuk toyotanin erciyese cikarken zorluk yasiyorum 1. Vitesten ilerisi yok o da 16-17lt/100km arasi bi yakit tuketimi oluyor yani arabanin yillik vergisini 300 km yol ile oduyorum , ilerde 320 d alicam ama simdilik a3 mantikli gibi yani sikintisi felan cikmaz sanirim audilerin.

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum ama bmw 2.0dizele 184 koyuyor bu da alman o da alman hic yoktan bi 160 felan olsaymis fabrika cikisli dedirtiyor insana , chiptuning(nami deger E.C.U) kac tl civari oluyor bileniniz var mi

• quote:

Valla bilmiyorum ama bmw 2.0dizele 184 koyuyor bu da alman o da alman hic yoktan bi 160 felan olsaymis fabrika cikisli dedirtiyor insana , chiptuning(nami deger E.C.U) kac tl civari oluyor bileniniz var mi

170 bg civarı olur, aynı motorun 150,170,177, ve 190 bg gibi farklı hpli versiyonları var.

A3 cidden temizse ve orjinal kmdeyse alınabilir, ama 2.0 tdi a3 fazla yok, ileride siz satarken muhtemelen 150bin kmye gelecek, 150binde dizel 2.0 motorlu ülkemizde fazla bulunmayan aracın alıcısı da bence çok fazla olmayacaktır. Ayriyetten 2.0 tdi ünite, yakıt olarak ortalama 7.5 felan yakar. Normal bir 1.5 - 1.6 dizeller ise 5 - 6 litre arası yakıyor.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Arac arkadasimin olabildigince temiz , bakimlari serviste ve full tek parca lokal boya bile yok o kadar temiz yani ama arabayi 5-6 ay maksimum kullanicam , 20 bin maximum yaparim sonra da 5-10 eksigine saticaz artik ama 20.000 kmde benzine vericegim paranin yarisini egale eder ustune bide surus keyfi var ona da o para verilir ya

• quote:

Arac arkadasimin olabildigince temiz , bakimlari serviste ve full tek parca lokal boya bile yok o kadar temiz yani ama arabayi 5-6 ay maksimum kullanicam , 20 bin maximum yaparim sonra da 5-10 eksigine saticaz artik ama 20.000 kmde benzine vericegim paranin yarisini egale eder ustune bide surus keyfi var ona da o para verilir ya

O zaman alın hocam

Birde chipleyin, 170 bg civarında c sınıfı 1.6 atmosferikten sonra baya memnun eder

• Tup takilmiyormu senin araca usta?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.