Bildirim
ATV seçimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SYM QUADLANDER 300 S derim. Neden derseniz seramik silindir + olarak öne çıkıyor. Buda uzun ömür demektir... 1 beygir daha fazla güçlü diğer modele göre.
Kymco denemedim ama 300s ile dik yokuşlara çok rahat tırmanabiliyorsunuz. Şiledeki kum tepeciklerin üstünden atlayarak fantezi yapıyordum.
+ olarak asfalt üzerinde 80+ süratlere çıktım ama biliyorsunuzki bu tarz araçlar için virajlar dikkat edilmesi gereken hususların başında geliyorl. . .
Temsili olarak;
_____________________________ 06-600RR
-
şu an 150cc yuki var %90 kumda kullanıyorum ve makine zorlanıp ikide bir yolda bırakıyor umarım sym300 alırsam problem yaşamam. _____________________________ -
_____________________________ 06-600RR
-
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Naber
Benim yamaha YFZ 450 ve 660 raptor kullanma fırsatım oldu. 660 için diyebileceğim tek şey ölümcül bir makina. Dehşet ötesi, kamikaze, kutsal rüzgar
Yedek parça fiyatları sym'e göre biraz daha fazla olabilir ama sıfır alıcaksanız ve 15000 kadar bütçe ayırdıysanız kesinlikle gidip düzgün bir şey almanızı öneririm ! Sym için kötü demiyorum ama daha iyileri alınabilir, gerek ikinci el gerek sıfır. . .
15000 civarı sıfır ne önerebilirsiniz?_____________________________
-
ATV piyasasını, mekaniğini, özelliklerini hiç bilmem. 600RR-cbf150-tvs apachi vs derseniz motorun her şeyini sayarım ama bilmediğim bir araç hakkında yanlış yönlendirme yapmak kesinlikle istemem....
Atv kullanıcıları için açılmış forumlar yokmu ? Biraz araştırın, üye olun... Tavsiye isteyin derim. Sonuçta araç alıyorsunuz, araştırarak alınmalı..._____________________________ 06-600RR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler