Şimdi Ara

Atv'nin vatandaşla dalga geçen haberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
15.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsız medya işte ne bekliyorsun :D
  • Atv bazen denk geliyo tv de yanlışlıkla açılmış oluyo hemen değiştiriyorum..Milleti bu kadar gerizekali yerine koyan başka bir kanal yok herhalde..

• Haberler çıktı mı kapatın televizyonları verdikleri haberler zam,İstanbul trafiği ve hava durumu ( Türkiye'de başka şehir yok çünkü diğer 80 il dediğimiz istanbulun ilçeleri oluyor heralde) cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan,taciz ve tecavüz,terör ve şehit haberleri bazen şehit haberlerini bile vermeye tenezzül edilmez tamamdır haberler bitti.şimdi ki zamanda tv de ne var saçma sapan programlar diziler yarışmalar eskiden sabahları ne güzel çizgi filmler çıkardı öğlenleri çocukları eğitici programlar akşamları da filmler şimdi ise d smart digitürk ve tivibu gibi para emici receiveler çıktı ne film kaldı ne bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 21 Kasım 2017; 0:1:51 >
  • Sessizce kanalı tv listenden sil ve otur kahveni yudumla

• Havuz medyasının her kanalı, hele bunların en iri olanı Atv gibi bir kanal; sizi bir odaya hapsetseler, yiyip içirseler ve önünüze sadece atv kanalına ayarlanmış bir tv koysalar ve tüm gün odada sıkıntıdan patlayıp çatlasınız dahi asla ve kat'a izlenmeyecek bir kanal oluyor kendileri...

Milletin lehine ve çıkarına, ama akp aleyhine olan tüm haberleri milletten gizler, görmezden gelir.. İşte bu yürüyen merdiven gibi haber değeri olmayan şeyleri de haber yaparak izleyicilerini eşek, mal, salak, aptal yerine kor..

Eğer izleyiciler de bundan memnunsa, diyecek bişey yok
  • Türkiyedeki bütün kanallarının haberlerini izledikten sonra ortaya sadece %5 bilemedin %10 gerçeklik payı çıkar. Ben ona bile ihtimal vermiyorum. Medya oldu olalı insanları manipüle etmek için var.

Hayatta tv izlemem.

• Hala nasıl televizyon izleyebiliyorsunuz anlamıyorum ?
  • Yıllarca metrobüs kazalarını izledik. Artık İstanbul Medyasını izlemiyorum.
  • Aynı haberi fox ve show tv de verdi. Ama bazılarının derdi başka galiba.. Önce dürüst olmak lazım.
  • asau kullanıcısına yanıt
    braavo kardeşim tek mesajdan beni çözdün. sen bu işe girmelisin çok iyisin çünkü.
  • Geçenlerde netflix’e fetöcü demişlerdi ATV gibi bi kanaldan ne bekliyorsun ki çok normal böyle şeyler.

• Bu tür haberleri her kanal her haber sitesi yapcak haber bulamayınca yapıyor. Abartmayın.

• bkz. izlenmemesi gereken kanallar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Biri de gelir T.Erdoganin attan dusmesini paylasir. İnsanı durumlar bunlar herkesin basina gelebilir.

• Akepeye Tapanlar Vakfı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitap ettiği kitle belli o yüzden fazla kurcalamamak lazım.
  • Tv izleyen kaldı mı? hani illaki tv izlemek istiyorsan açarsın internetten yabancı kanalları, izlersin. Yabancı dil bilmiyorsan o zaman tv izleme zaten yararsız bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama Zonguldak'ta bir AVM'de yürüyen merdivenler iki katta ters yönden ilerliyor. Bu haberi yapan mal bunu araştırmış mı? Üst katta hep sağdan inen adam zemin katta soldan ilerlemesi gerektiğini nereden bilsin? Yapan firma ,onaylayan belediye ve mühendisler odasına laf etsinler.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitro -- 21 Kasım 2017; 11:5:27 >
  • Ülkede bir çok kanal bu tarz haberler yapıyor. Haber çıkacak bir şey olmayınca saçma sapan haberler yayınlıyorlar. İnternet haber sitelerinde olduğu gibi onlarda haber olmayınca şu dizideki şu çocuk büyüdü bakın nasıl değişti. Sabri bıraktı (göbek bırakmış) v.s v.s. Sanki sadece ATV yapıyormuş gibi söylemiş arkadaş ama hemen hemen tüm kanallar haber bulamayınca benzer komiklikler yapıyorlar.

//Konu dışı
    Hayır şu yeni yetmeleri de anlamıyorum. Hala televizyon izleyen kalmış mı. Sanıyorki herkes onun gibi akşama kadar bilgisayar başında telefon başında video izliyor haber okuyor oyun oynuyor. Bu ülkenin büyük çoğunluğu hala akşamları oturup dizi filmini televizyondan izliyor. Muhtemelen anne babaları da aynısını yapıyor. Ama burada artislik yapacak ya "televizyon izleyen kaldı mı yeaa" diye ağzını yaya yaya konuşuyor. Kürekla ağzınlarına vuracaksın.

Edit : Ben televizyon cidden izlemiyorum. Ama ailem çevrem izliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.