Şimdi Ara

Atv'nin vatandaşla dalga geçen haberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
15.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayansame

Atv 10-15yil once falan cok iyi degilmiydi.

Avrupa yakasi hatirlamadigim bir suru guzel dizilere ev sahipligi yapmistir...

Cocukken winnie the pooh falan izlerdik :)

Simdi show ve atv troll haber pesinde. Ne kadsr sacma salak haber varsa bu iki kanalda. Ucankus tv bile bunlardan daha ilkeli....

Ahaber bambaska bir dunyar(zaten sileli 2-3yil oluyor)

Ali kırcanın haber sunduğu yıllar geldi aklıma.Yayın sonu salih memecan ın Bizimcity adlı karikatürü çıkardı.Hükümet açık açık eleştirilirdi.Vay eski Türkiye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Gerçek mi bu?
  • Sanırım kılıçdaroğlu nu haber yapmışlar ama biraz gecikmişler.
  • Haber cımbızlamak budur...
    yürüyen merdiven yürümezken merdivenden inmeye başlıyorlar...yarısına geldiklerinde ise bi parlak akıllı merdiveni çalıştırıyor.

kraldan çok kralcısı parlak ülkemde yapılan haberler yandaş kişiler için yayınlanıyorsa inanmayın yandaş değilse haberi yapılan hiç inanmayınm...

sokakta beyin arıyorsanız hangi kanalı izlemediğini sorun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 21 Kasım 2017; 16:22:11 >

• radko kullanıcısına yanıt
    Maalesef...
  • Aklı, mantığı olan insan ATV izler mi dostum
  • Abartısız en az 7-8 yıldır Anahaber izlemiyorum. Hangi kanal farketmez. 5-6 yıldır çok çok nadir tv bakıyorum. Genelde önemli programların tekrarını internetten takip ediyorum. Geçen gün Teke Tek Canlı izleyeyim dedim. Arkadaş o reklamlara insanlar nasıl dayanıyor anlamıyorum. 5 dk sürdü reklamlar. 6 yılda Almanyada bile durum değişmedi. Ne Türk ne Alman medyasını takip ederim. Hiçbirinede güvenim yok. Alman ZDF e bile ki, hayatımda gördüğüm en bağımsız Yayın yapan kanallara sahip olsa bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberciler haber olsun diye 1000 tl oduyor

adama birsey olmuyor parasını alıp gidiyor

• Kanalin ve gazetenin ilk ilk elden sahibi belli.Tapelerde firca atiyor kucuk john a .Ben gazeteye gidiyormuyum.

Sonuc haber vb.beklemeyin.Meslegi yucelten hakkini veren hizmette olmaz.

• Radyo Tv ve Sinema okudum ve iki yıl habercilik dersi gördüm böyle saçmalık yok... Ki Atv ve ona bağlı kanallar hep vatandaşla dalga geçtiğini söylemem lazım.

• Aynısını dün show tv'de gösterdiler aynı tepkiyi bizde verdik

• A haberde dolar 1 tl
  • Eve tv almadım. Projeksiyon aldım. 2 de hdmi

Birisi bilgisayar birisi ps için. 2 yıldır böyleyim ve çok mutluyum.

Takip ettiğim de birkaç düzgün haber sitesi var. İkisi de yabancı zaten onları da kapattırmazlarsa sıkıntı yok.

• televizyon kanalları halkı uyutuyorlar,onlarca sorun ve usulsüzlük var türkiye'de açıyorsun kanalları,kim kimin baldızana kaymış,alışveriş merkezinde hırsızlık,kameralara saldıran birinin haberi,böbreklere iyi gelen yiyecekler ile koca ana haber bültenleri bitiriliyor,vah ülke vah..
  • Kendilerini izleyen kitlenin iq seviyesine uygun haber yapiyorlar, calisanlarin bircogu torpille gelen tipler ne beklersin ki?

• atv ve benzer çomar tvleri kendi tvmden engelleyeli çok oldu. hatta bayramda seyranda filan dedelere dayılara amcalara vs gittiğimde evin tvsinin kumandasını alıp illaki ki o çomar tvleri siliyorum tvden. kumandadaki + tuşuna basıp giden insanlar hepsi. ne bulursa onu izleyip, ona inanıyor sonuçta..

yakında gittiğim kahve, berber vs ortamlardaki posta, takvim, sabah benzeri gazeteleri de yırtmaya başlayacağım. başka türlü gözü açılmaz bu insanların.

şu takvim gazetesini de buraya koyayım, emekliler sevinsin:)

Atv'nin vatandaşla dalga geçen haberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezilvezir -- 21 Kasım 2017; 23:50:8 >

• zaytung u takip etmek atv den daha mantıklı
  • Adamlar gecen ekmegin gramaji 250 den 200'e dustu artik israf olmayacak hokumetimiz cok yasa diye gizli zammi mujdeli haber diye verdi daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Adamlar gecen ekmegin gramaji 250 den 200'e dustu artik israf olmayacak hokumetimiz cok yasa diye gizli zammi mujdeli haber diye verdi daha ne olsun.

Ekmeği asla israf etmedim. Beni o gruba dahil edenler o zaman 250Gr ekmeği hergün kapıma yollamalılar . Yoksa iftira oluyor bu ? Ben niye israf edenlerle aynı kefeye koyulayım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.